БФС да позволи видео повторения за БГ съдиите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: БФС да позволи видео повторения за БГ съдиите
До одеве един от тия ми се обяснява как не ревели и не се оплаквали, а ся пак опищяват света.
Де.ба що не ревахте така за дузпата срещу ЦСКА, която ви класира напред. Нали грешките били все във ваша вреда? Ама щот не ви отърва, нали плачковци?
Айде, трима от петте ви фена вече се разписаха в темата, чакаме включване и от другите двама фена на жепейското недоразумение и мое да е закривате. 
С рогата напред във ВАШИЯТ ФОРУМ!!!!!!!!!!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Knoppix_ написа:Аз имам друго предложение БФС да разреши който играе срещу ЛЕВСКИ да има 3 точки за победа и Левски да не печели, тогава няма да слушам поредните порции простотии от локомотивци ботевсити и тем подобни анти ЛЕВСКАРИ, те така или иначе не са фенове на тяхните отбори. Така или иначе всички се обединяват като трябва да плюете по ЛЕВСКИ
В България има 2 вида фенове
1. Левскари
2. Антилевскари
В България има и два вида човеци- хора и левскари!
Темата е наистина уникална-с желанието на автора.Видеото съдиите от колко камери ще го гледат.Ще има ли стоп-кадър, забавено движение?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
FLANKER написа:Ти как разбра,че резултата отива 3:5? Аман от нагли левскари,все вие сте правите бре! Ама с рогата напред никой не е прокопсал.Никой не го интересува вашият отбор в момента,просто дразните половин България с наглостта си! Локомотив Сф с втория си отбор по нищо не отстъпва на псевдозвездите на Тонев.В събота в Ловеч ще се върнете в реалността!И най-важното:УВАЖАВАЙТЕ ПРОТИВНИКА! Нещо ,което е под "достойнството" ВИ!
Не ние дразним, вие дразните! Направо не знам как някой още не се е сетил, че ви подариха дузпа срещу цска, за да може Левски да има по-лесен съперник на полуфинала.
...
Пак повтарям,уважавайте противника не, се мислете за Богове!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Пак повтарям,уважавайте противника не, се мислете за Богове!
Ние уважаваме противника, вие не ни уважавате. Пишете така все едно, че ще падаме наред, ако съдиите не ни подкрепяли.
...
-
Емигрант 45
Първо,предложението на този "познавач" на футбола е несериозно.Второ,гледах безброй пъти ситуацията(бях футболен съдия),но по никакъв начин не мога да преценя,кой играе първи с топката.Реакцията на съдията е напълно адекватна.Не можеш да свириш по превзумция,като не си вътрешно на 100% убеден.Това е положението,колкото някои да страдат много.Левскар съм,но ако бях УБЕДЕН,че има дузпа щях да я призная.
Емигрант 45 написа:Първо,предложението на този "познавач" на футбола е несериозно.Второ,гледах безброй пъти ситуацията(бях футболен съдия),но по никакъв начин не мога да преценя,кой играе първи с топката.Реакцията на съдията е напълно адекватна.Не можеш да свириш по превзумция,като не си вътрешно на 100% убеден.Това е положението,колкото някои да страдат много.Левскар съм,но ако бях УБЕДЕН,че има дузпа щях да я призная.
А как щеше да реагираш, ако това положение беше в наказателното поле на Левски?Мога ли да не се чудя.. или?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Както спомехах,ВИЕ ВИНАГИ СТЕ ПРАВИТЕ! Аз се отказвам да споря ,безмислено е.

Foreigner написа:FLANKER написа:Пак повтарям,уважавайте противника не, се мислете за Богове!
Ние уважаваме противника, вие не ни уважавате. Пишете така все едно, че ще падаме наред, ако съдиите не ни подкрепяли.
Доста напредничаво изказване.Все още феновете на няколко отбора, в които влиза и Левски, не са се научили да уважават противника.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":