Soulen написа:И не ми излизайте с това, че имаме много повече пари от вас.Просто ги харчим по-добре с някои изключения бивши играчи на ЛивърпулМата, Азар и Оскар струват колкото Хендерсън, Керъл и Даунинг.
Имено ,с тия пари легендарния можеше да направи шампионски отбор а той ни е.а майката. Или поне трябваше да се изгради едно силно ядро и само да се надгражда върху него .Но той нищо. Тоя човек ни принизи до дъното !
След това собствениците поканиха и доказани имена за мениджъри ,като Ван Гаал ,но те логично отказаха ,тъй като рискуваха да си очернят реномето.
Всеки който беше дошъл ,нямаше да постигне нищо през първата година , с това лошо наследство ,с тоя сломен дух у играчите и с толкова малко пари за трансфери !!!
Дойде неизвестния Роджърс ,който не се уплаши от голямото предизвикателство ,и който няма какво да губи а само може да спечели . И точно за това ,аз не виждам ,какво имат феновете на Ливърпул против него ???
Човека си налага идеите и методите и от километри се вижда ,че Ливърпул израстна при него,като игра ! Той ни изкара от дъното.Това беше първата му цел.И той я изпълни перфектно.Сега обаче предстои по трудна цел ,но аз съм сигурен ,като гледам работата му..че и нея ще изпълни.