Рединг - Ливърпул (13.04.13 г. ,, 17:00 ч .)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Рединг - Ливърпул (13.04.13 г. ,, 17:00 ч .)

Мнениеот suareshampion » 18 апр 2013 13:07

Soulen написа:И не ми излизайте с това, че имаме много повече пари от вас.Просто ги харчим по-добре с някои изключения бивши играчи на Ливърпул :) Мата, Азар и Оскар струват колкото Хендерсън, Керъл и Даунинг.

Имено ,с тия пари легендарния можеше да направи шампионски отбор а той ни е.а майката. Или поне трябваше да се изгради едно силно ядро и само да се надгражда върху него .Но той нищо. Тоя човек ни принизи до дъното !
След това собствениците поканиха и доказани имена за мениджъри ,като Ван Гаал ,но те логично отказаха ,тъй като рискуваха да си очернят реномето.
Всеки който беше дошъл ,нямаше да постигне нищо през първата година , с това лошо наследство ,с тоя сломен дух у играчите и с толкова малко пари за трансфери !!!
Дойде неизвестния Роджърс ,който не се уплаши от голямото предизвикателство ,и който няма какво да губи а само може да спечели . И точно за това ,аз не виждам ,какво имат феновете на Ливърпул против него ???
Човека си налага идеите и методите и от километри се вижда ,че Ливърпул израстна при него,като игра ! Той ни изкара от дъното.Това беше първата му цел.И той я изпълни перфектно.Сега обаче предстои по трудна цел ,но аз съм сигурен ,като гледам работата му..че и нея ще изпълни.
Последна промяна от suareshampion на 18 апр 2013 13:32, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 апр 2013 13:30

Soulen написа:Честно не ви разбирам как си ги търпите тия некадърни мениджъри.Аз щях да ги уволня на 3 пъти досега.Смяната на мениджъри често не е лошо нещо и Челси го е доказал.И не ми излизайте с това, че имаме много повече пари от вас.Просто ги харчим по-добре с някои изключения бивши играчи на Ливърпул :) Мата, Азар и Оскар струват колкото Хендерсън, Керъл и Даунинг.

А колко мениджъри се смениха последните години проблема е в собствениците ( лично мнение) се пак съм против Брендан ..... трябва някое име което се е доказало нещо като Липи ,Хари Реднап,Кройф,Бенитес,Анчелоти и още много... ама за тая работа трябват много пари за заплата на мениджъра и за трансфери ;) от тука идва извода ,че собствениците са виновни... не може да взимаш мениджър който е бил в Суонзи за отбор като Ливърпул и той да ти каже трудно Ливърпул ще заиграе като Суонзи ... чакай малко ,бе калъф какъв отбор е Суонзи сръвнение с Ливърпул ,че ще ги сравняваш двата отбора.... Брендо трябва да стъпи на земята и сам да си напусне и да дойде някое доказано име или нещата ще си продължават така всяка година ...дълга история в началото бях твърдо зад Брендан ама той просто доказа ,че не става за мениджър на голям отбор с цели....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 апр 2013 13:31

we are the champions написа:
Soulen написа:Честно не ви разбирам как си ги търпите тия некадърни мениджъри.Аз щях да ги уволня на 3 пъти досега.Смяната на мениджъри често не е лошо нещо и Челси го е доказал.И не ми излизайте с това, че имаме много повече пари от вас.Просто ги харчим по-добре с някои изключения бивши играчи на Ливърпул :) Мата, Азар и Оскар струват колкото Хендерсън, Керъл и Даунинг.

А колко мениджъри се смениха последните години проблема е в собствениците ( лично мнение) се пак съм против Брендан ..... трябва някое име което се е доказало нещо като Липи ,Хари Реднап,Кройф,Бенитес,Анчелоти и още много... ама за тая работа трябват много пари за заплата на мениджъра и за трансфери ;) от тука идва извода ,че собствениците са виновни... не може да взимаш мениджър който е бил в Суонзи за отбор като Ливърпул и той да ти каже трудно Ливърпул ще заиграе като Суонзи ... чакай малко ,бе калъф какъв отбор е Суонзи сръвнение с Ливърпул ,че ще ги сравняваш двата отбора.... Брендо трябва да стъпи на земята и сам да си напусне и да дойде някое доказано име или нещата ще си продължават така всяка година ...дълга история в началото бях твърдо зад Брендан ама той просто доказа ,че не става за мениджър на голям отбор с цели....

:) поредният първичен объркан дечко ,без кой знае какви познания за играта футбол и без собствено мнение за нещата :) 99 % по форумите положението е подобно ,като теб "шампионе" :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 апр 2013 13:43

И кое не е така ,че Американците се стискат ли ? като толкова искат отбора да върви на горе да докарат Моу да купат Роналдо, Кавани ,Фалкао,Варан Касияс....ама не ние искаме успехи с 2 3 ма играчи и без читав мениджър еми няма как да стане или ти в момента харесваш отбора с тези играчи и мислиш ,че няма нужда от малко класа в този отбор ? или харесваш мениджъра ? :roll: не мога да те разбера лятото като продадем Суарез ако не се купи заместник ще видите откъде извира бензина...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 апр 2013 13:53

we are the champions написа:И кое не е така ,че Американците се стискат ли ? като толкова искат отбора да върви на горе да докарат Моу да купат Роналдо, Кавани ,Фалкао,Варан Касияс....ама не ние искаме успехи с 2 3 ма играчи и без читав мениджър еми няма как да стане или ти в момента харесваш отбора с тези играчи и мислиш ,че няма нужда от малко класа в този отбор ? или харесваш мениджъра ? :roll: не мога да те разбера лятото като продадем Суарез ако не се купи заместник ще видите откъде извира бензина...

Я сметни колко пари дадоха собствениците ,откакто са дошли в Ливърпул...започни с 300 млн дълг ,който покриха от предните нещастници.
Аз ти обяснявам ,че се поканиха големи имена ,но те логично отказаха през лятото. Сега отбора стои много по добре на терена и ако отново се покани някой голямо име ,вече може и да приеме .Но собствениците вярват в Роджърс и нямат намерение да го сменят .Те хиляда пъти обясниха ,че му дават кредит на доверие в дългосрочен план ! Не знам вие м.......и ли сте или на такива се правите,че не спирате да мрънкате против Роджърс ? И да мрънкате и да не мрънкате все тая . :)
Суарес и да си замине ,няма да свърши света ,нали ? Ще дойде друг на негово място. Не драматизирайте толкова нещата. А и аз съм сигурен ,че няма да си тръгне. Много рядко бъркам ,когато стане въпрос за Ливърпул ,можеш да попиташ някой от по старите форумници :) ...виждам ,че ти си новичък.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 18 апр 2013 21:09

suareshampion,
От футбол отдавна си доказал че не разбираш (обаче е ясно че гледаш), но и от финанси сега доказваш че не разбираш щом като покриването на дълга не ти е ясно до какво води. Това както и да е.
Но като ми сравняваш миналия и този сезон махни 9 мача без участие на Суарес и головете му от сметката за този сезон и ще получиш същата картинка от миналия.
Прогреса при Роджерс е една голяма НУЛА. Това за красотата на играта си е твое самозалъгване. Стила от есента ни се смени(защото на Б.Р. стила ни докара в зоната на здрача) и сега играем както едно време с тази разлика че Суарес ти е голямия вкарвач - играещ всеки мач и всички си играят за него, както беше при Рафата - само че тогава се играеше за Торес.
Този сезон убеди много фенове че лебеда не става, но следващия ако остане ще има падане от високо с отрязани крилца.
В едно нещо можеш да бъдеш сигурен, че без Суарес този отбор ще се бори за място в класирането с отбори от ранга на Уест Хям.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 апр 2013 21:51

fearless for lfc написа:suareshampion,
От футбол отдавна си доказал че не разбираш (обаче е ясно че гледаш), но и от финанси сега доказваш че не разбираш щом като покриването на дълга не ти е ясно до какво води. Това както и да е.
Но като ми сравняваш миналия и този сезон махни 9 мача без участие на Суарес и головете му от сметката за този сезон и ще получиш същата картинка от миналия.
Прогреса при Роджерс е една голяма НУЛА. Това за красотата на играта си е твое самозалъгване. Стила от есента ни се смени(защото на Б.Р. стила ни докара в зоната на здрача) и сега играем както едно време с тази разлика че Суарес ти е голямия вкарвач - играещ всеки мач и всички си играят за него, както беше при Рафата - само че тогава се играеше за Торес.
Този сезон убеди много фенове че лебеда не става, но следващия ако остане ще има падане от високо с отрязани крилца.
В едно нещо можеш да бъдеш сигурен, че без Суарес този отбор ще се бори за място в класирането с отбори от ранга на Уест Хям.

:)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 18 апр 2013 23:45

suareshampion написа:След това собствениците поканиха и доказани имена за мениджъри ,като Ван Гаал ,но те логично отказаха ,тъй като рискуваха да си очернят реномето.

Поредните неща де си ги измисляш.
Всъщност Ван Гаал си беше поканен за мястото на Камоли.
Дойде Брендо с условието да няма човек над него.Да можело един вид само в един човек да носи отговорностите.Това си го каза още на първото интервю.
След провала на преговорите за Демпси в последния ден... се оказа май не е точно сам и независим,но така и не се разбра кой какво бил объркал.Факт е,че тогава направихме станахме за смях.Направихме една от най-големите пародии от като гледам футбол.Нареждам я поне за себе си с трансфера на Роби Кийн и безумието което го направи Бенитез тогава.Едно ниво са и двете простотии.

п.с. Това ми е последния пост в който ти показвам лъжите.Повече изобщо няма и да се заминавам с глупости.Можеш да си ги фантазираш твоите си глупости колкото искаш.

Върни се в “Ливърпул”