Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Не съм много сигурен в победа точно на Емирейтс
Арсенал напоследък играят доста убедително, за разлика от Юнайтед.... Първо да бием Вила обаче!!!

MuFc1878 написа:Не съм много сигурен в победа точно на ЕмирейтсАрсенал напоследък играят доста убедително, за разлика от Юнайтед.... Първо да бием Вила обаче!!!
Вила ще бъдат сцепени на "Олд Трафорд"(минимум с 3 гола разлика),а колкото до Арсенал....ще бъде прекрасно да спечелим 20-та титла точно на техния стадион!
Но и да не се случи срещу Арсенал,след това на "Олд Трафорд" пристигат Челси и Рафа Бенитес,което пък допълнително ще мотивира Юнайтед,да триумфира с юбилейната титла точно срещу човек(Бенитес),свързан с Ливърпул в близкото минало

пп:Най-шокиращото от всичко,наистина невероятно,че може да се случи:
[offtopic][wrapimg=]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/22/article-2064982-0EE6421900000578-213_468x375.jpg[/wrapimg][/offtopic]
А сега,Ван Перси ще има реалната възможност да спечели първият си трофей на Висшата лига,точно срещу любимия си отбор и то на собствения му стадион...Какво нещо е футбола

Последна промяна от smoothc на 18 апр 2013 12:12, променено общо 2 пъти.
Онези искам да ни направят шпалир, т.е. вече да сме шампиони преди този мач
Вече в такива неща не вярвам като ще ги сцепим Астън Вила.....

MuFc1878 написа:Онези искам да ни направят шпалир, т.е. вече да сме шампиони преди този мач![]()
Гарантирам ти 100%,че Астън Вила ще бъдат прегазени следващия понеделник

Алекс, не се заричай... да не останеш с пръст в уста
В момента Юнайтед с нищо не могат да ме изненадат..... били сме и по-силни отбори, падали сме и от по-слаби 

MuFc1878 написа:Алекс, не се заричай... да не останеш с пръст в устаВ момента Юнайтед с нищо не могат да ме изненадат..... били сме и по-силни отбори, падали сме и от по-слаби
Не се заричам,а гарантирам

пп:Ако искаш да направим един облог,ей така за играта

Съгласен..... аз казвам минимална победа (1:0, 2:1 макс 2:0) ти казваш с повече от 3 гола разлика?
MuFc1878 написа:Съгласен..... аз казвам минимална победа (1:0, 2:1 макс 2:0) ти казваш с повече от 3 гола разлика?
Тони,опитваш се да хитруваш

пп:Ако не срещу Вила,то срещу кой друг отбор ще имаме толкова добра възможност,да си увеличим головата разлика

Последна промяна от smoothc на 18 апр 2013 12:34, променено общо 2 пъти.
smoothc написа:MuFc1878 написа:Съгласен..... аз казвам минимална победа (1:0, 2:1 макс 2:0) ти казваш с повече от 3 гола разлика?
Тони,опитваш се да хитруваш... Казах минимум с 3 гола разлика.т.е( 3-0 най-малко)
Да де

Аз - 1:0, 2:1, 2:0
Ти - 3:0, 4:1, 4:0
Резултат 3:1 буфер

Преди време с Фрийк се обзаложихме,относно колко гола и колко асистенции ще направи Уелбек до края на сезона.
Фрийк каза:12г 6а
Аз:6г 3а
На този етап положението е следното:2г 4а
По всичко изглежда,че Фрийк ще спечели облога
Ако искате да спечелите сигурен бас,просто потърсете Фрийк!
Между другото той беше и убеден,че Фулъм ще изпаднат в Чемпиъншип,дори и затова се бяхме обзаложили
Фрийк каза:12г 6а
Аз:6г 3а
На този етап положението е следното:2г 4а
По всичко изглежда,че Фрийк ще спечели облога

Ако искате да спечелите сигурен бас,просто потърсете Фрийк!
Между другото той беше и убеден,че Фулъм ще изпаднат в Чемпиъншип,дори и затова се бяхме обзаложили