Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 18 апр 2013 05:15

1-2

време е черната серия в Ловеч да свърши

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 апр 2013 05:16

emigo написа:Ако играем,така както с Локото,през второто полувреме, мисля,че ще стане добър и интересен двубой.Стига Литекс,да не играят,както със Славия защото доста ще ни улеснят..Въпроса е-дали младежите от Ловеч ще успеят да се справят поредния тежък и напрегнат двубой :?:

Литекс, няма да играят както със Славия, бъди сигурен. Имат да ни връщат, след като ги отстранихме за Купата, може би малко незаслужено с оглед играта на двата отбора, ама така е във футбола. А и Славия все пак не им е дразнител, пък и белите имат 100 годишнине :) Най-големия съперник на Литекс е Левски. Ще играят на 101%, така че, за нашия отбор ще е много трудно. Литекс наистина имат много добър отбор :)
CHELSEA

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 18 апр 2013 07:19

glarus_ds написа:Да започна така. Липсвах от този форум известно време, защото тук просто коментират малоумници, които нямат никаква представа от играта футбол. Да бъда кратък, че всички помагат на Левски. Сори братлета, ама не съм съгласен. Имаше грешни отсъждания в полза на Левски (дузпата с/у Локо Сф на Карвальо и очевидната засада на Михелич, с/у Черно море), но имаше и много грешни отсъждания във вреда на Левски (за мача с морето не ми се говори, те играха ръгби, спестиха им няколко червени картона а и дузпа имаше срещу Силва, червения картон на Михелич с/у Локо Сф беше смешен, бяха подминати фаулове като този на Трифонов, с/у Гари Родригес, където бившия червен рита умишлено Гари в краката без изобщо да играе с топката...., във втория мач пак им спестиха изгонване на футболист, не помня кой беше, ама фаулира много грубо Ангелов, минутка след това и Добрев беше за жълт картон за фаул пак срещу Ангелов, отново подминат от "синия" Ристосков, а първото полувреме локомотивци поиграха хандбал, както каза нашия национален селекционер Любо Пенев ...срещу берое вдигнаха 3 смешни засади на левскарите през второто полувреме, с/у нашите пловдивси любимци от Ботев изгониха пресилено Пелето, а не изгониха Галчев и накрая пак имаше дузпа с/у Силва, първия полусезон изгониха несправедливо Рамос в мача с Литекс, също така и Гаджев в мача с Локо Сф, а всъщност Кристиян Добрев трябваше да бъде изгонен, беше свирена мнооого пресилена дузпа за Берое с/у Левски, ама както и да е. Грешки стават.) Въпроса е, че тука всички са настроени само и единствено с/у Левски. Видяхме, имаше грешки и за ЦСКА!? Имаше грешки и срещу тях. Във Враца и срещу Етър примерно реферите сбъркаха в няколко ситуации в полза на ЦСКА, а в мача с Локо Сф за купата вместо да отсъдят пряк свободен удар и червен картон за вратаря Черни (както стана на мача на червените срещу Етър), те отсъдиха измислена дузпа и 5 минути се чудиха на кой да покажат жълт картон. Грешките на съдиите са много. Но не съм съгласен с това мнение, че се свири за Левски, дадох достатъчно примери, ако някой има желание, нека ги провери и ще се убеди, че съм прав. Истината е, че Левски нищо не играха до преди този мач за купата с Локомотив Сф. И там е големия проблем. Ако ние си бяхме играли както трябва, нямаше да имаме проблеми и за първенството и за купата. Според мен, Левски ще спечели турнира "Купа на България", но не и първенството. Разбира се има още време, при евентуална победа в мача с/у Литекс, Левски прави голяма крачка напред. Искам да се извиня на всички, за дългото мнение и острия коментар и да благодаря на тези, които прочетоха мнението ми. Желая на всички ви здраве, щастие и да не се влияете от медиите, защото те днес са ези, ама утре са тура... ;)

+100000
Иначе резултата 0:1

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 апр 2013 07:45

Като фен на Ботев Пловдив предпочитам Левски да победи.Но поради същата причина е добре и Литекс да победи.Понеже вярвам че отбора който играе най-добрият футбол е редно да го направи.Заради младите български футболисти в него.И заради българският футбол.Трудна среща за залози.Дано и съдиите да мислят така.Една от най-,,завързаните срещи'' в нашето ,,жалко първенство''.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 апр 2013 08:17

Абсолютна победа за вас ! Тук отново идват "другите начини" за шампион !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 апр 2013 08:49

percival написа:Абсолютна победа за вас ! Тук отново идват "другите начини" за шампион !

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 апр 2013 09:42

Напрежението е голямо, два дни преди мача не мога да си намеря място! :mrgreen: Иначе ми се струва най-удобния момент да разбием Литекс! Те са в нокдаун след загубата от Славия, като добавим наказаните им футболисти, нещата се накланят в наша полза. Ако първи стигнем до гол в мача няма как да ни победят, особено, ако Родригез покаже играта си от вчера!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 18 апр 2013 09:45

С тази защита ще е много трудно. Имаме половин дузина централни защитници кой от кой по-слаби. Много грешки правят и крайните защитници Мулдер и Пинто(Старокин въобще не ми се коментира). Аз лично смятам, че Станислав Ангелов трябва да играе централен защитник на фона на показаното от Везалов и Ели, а Даниел Димов да е в халфовата линия.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 апр 2013 10:15

Синя инвазия в микре! Този път ще сме ужасно много хора! И ще направим този мач домакински а не гостуване!

Този път бием там!!! :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 18 апр 2013 10:23

И двата отбора ще влязат в срещата с достатъчно заряд и би се получил хубав мач, ако напрежението не вземе прекалено връх. Литекс наистина са по-добри, но това не означава, че задължително ще бият. В този смисъл, който успее да излъже другия, той ще победи. Прогноза 1-1.

Върни се в “Архив”