Уест Хям - Манчестър Юнайтед (17.04-21:45ч.)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Re: Уест Хям - Манчестър Юнайтед (17.04-21:45ч.)

Мнениеот Kristianc » 17 апр 2013 23:42

Следващия мач с Вила победата е задължителна!

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 17 апр 2013 23:55

За пореден път безобразна игра,май вече са ваканционни,Карик играе ,другите го гледат.Пък и засада гола... не впечатляват напоследък с играта си,не може на такова ниво да играеш по тоя начин.

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 18 апр 2013 00:19

До кога с голове от засади , изкуствено шампионче ?!
Цял сезон сте така - голове от засади , изкуствени картони за противника , Уеб .... Клатенбърг ... Фоу !

Поздравления за мъжкия отбор на Уест Хам .

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 18 апр 2013 00:28

2-ри мач гол от засада = точки ... До сега Сити да бяха постопили преднината , и щеше да има поне малко интрига :) . Нищо хаал да са ви :Д . Успокоявам се че поне ФА ще вземат ( надявам се ) .

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 18 апр 2013 01:22

Няма какво да се лъжем-играхме слабо, липсваше всякаква креативност или каквото и да е.

Де Хеа-не може да бъде винен за головете, особено за първият, понеже Видич и Евра бяха на голлинията и той не можеше да плонжира.

Рафаел - не направи кой знае какво. С нищо няма да го запомня освен с един-два пробива.

Фърдинанд - ето това е човекът, който ме издразни супер много, заедно с Рууни. Имам въпрос - какво прави Рио Тролея на терена? Стои, за да го подминават охлювите ли? Толкоз ли няма в тая пуста академия един свестен защитник? Бютнер за къде го пази?

Видич - капитанът беше стабилен в защита, но и на него му се трупат годинки и контузии. САФ трябва да мисли за заместници.

Евра - посредствен мач, но той Евра по принцип си е посредствен от 2 години насам.

Джоунс - слабо представяне днес. Честно казано, очаквах повече.

Карик - другият тролей. Мъкнеше се като народна песен. С изключение на един хубав пробив, той е в списъка ми "Просто трябва да напусне Юнайтед".

Валенсия - каквото и да кажа, Валенсия си е трагичен. А като дойде, с какъв хъс играеше...

Кагава - през второто полувреме се позагуби малко, но иначе беше стабилен в този мач. Пробивът му за гола беше класа.

Гигс - дедо Гигс показа отново, че дори и на 39, може да е фактор. Годинките си казват думата обаче. Почнал е да ръждясва.

Рууни - третият тролей. Това не може да е Рууни, който помня. Рууни, който помня, щеше да нашия поне 3 гола на тия смешници. Никакъв хъс, никакво желание. Разочарован съм от него и то много.

Чича - нямаше много шансове за изява, така че тука съм пас.

Ван Перси - като изключим гола и доста пропуски, Перси също бледнееше малко.

Като цяло, САФ да си помисли хубаво дали иска титлата с тая игра.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 18 апр 2013 07:21

Отново слаб мач безобразната игра май при нас е често явление.Незнам как Гигс се явява най-добрият играч в мача но е факт.
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 18 апр 2013 08:21

Истината е,че през целия сезон сме неубедителни в игрово отношение и печелим благодарение на...и аз не знам какво.Може би на това,че сме Юнайтед.Не знам дали има и три мача през тоя сезон в които докато гледам мача да съм бил спокоен и сигурен в победата.Единия е мача с Арсенал...за други два не се сещам,а гледам всички мачове на Юнайтед поне по три пъти.Реалността обаче е такава,че просто нямаме нужните футболисти за да излезем и да започнем да мачкаме противниците си както беше до 2009-та и САФ го знае много добре това.Ако не го знаеше щяхме да сме в люта битка с Ливърпул за влизане в ЛЕ.Може да бъдете сигурни в това.С други думи...с тия футболисти толкова. ;)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 апр 2013 08:34

Много слаба игра! Домакините с нищо не ни затрудниха, играха колкото сили имат... вкараха 2 хубави гола. Нашите пак си драпаха т******. То е така от месец и половина де. Да се радваме, че авансът бе голям и накрая явно ще се стигне до разлика от макс 4-5 точки.... без рекорди и т.н.
Победата над Вила не е просто задължителна :!:
6 точки до заветната цел!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 апр 2013 08:36

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Истината е,че през целия сезон сме неубедителни в игрово отношение и печелим благодарение на...и аз не знам какво.Може би на това,че сме Юнайтед.Не знам дали има и три мача през тоя сезон в които докато гледам мача да съм бил спокоен и сигурен в победата.Единия е мача с Арсенал...за други два не се сещам,а гледам всички мачове на Юнайтед поне по три пъти.Реалността обаче е такава,че просто нямаме нужните футболисти за да излезем и да започнем да мачкаме противниците си както беше до 2009-та и САФ го знае много добре това.Ако не го знаеше щяхме да сме в люта битка с Ливърпул за влизане в ЛЕ.Може да бъдете сигурни в това.С други думи...с тия футболисти толкова. ;)

Всъщност халфовата линия ни е слаба, защитата се стабилизира. Вече в нападение не сме толкова ефективни това отборите вече го знаят..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 18 апр 2013 09:05

Rofles написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Истината е,че през целия сезон сме неубедителни в игрово отношение и печелим благодарение на...и аз не знам какво.Може би на това,че сме Юнайтед.Не знам дали има и три мача през тоя сезон в които докато гледам мача да съм бил спокоен и сигурен в победата.Единия е мача с Арсенал...за други два не се сещам,а гледам всички мачове на Юнайтед поне по три пъти.Реалността обаче е такава,че просто нямаме нужните футболисти за да излезем и да започнем да мачкаме противниците си както беше до 2009-та и САФ го знае много добре това.Ако не го знаеше щяхме да сме в люта битка с Ливърпул за влизане в ЛЕ.Може да бъдете сигурни в това.С други думи...с тия футболисти толкова. ;)

Всъщност халфовата линия ни е слаба, защитата се стабилизира. Вече в нападение не сме толкова ефективни това отборите вече го знаят..

Цял сезон "играем" без Валенсия и Йънг просто защото са трагични.Клевърли започна добре,но се позагуби с течение на мачовете.Андо я кара само на желание,Кагава е прекалено колеблив и нерешителен все още,Рууни изобщо не искам да го коментирам...Остава един Карик който изигра 95% от мачовете на едно добро ниво.С други думи...колкото по-слаба е халфовата линия на един отбор толкова по-предвидим и разгадаем е отбора в нападение.Неслучайно тоя сезон взехме 4-5 мача след голове от статични положения...Светците 2:3,Нюкясъл 0:3,Астън Вила 2:3,Ливърпул2:1,Светците 2:1...и т..н
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”