tprodanov написа:Домакини сме, ние си решаваме къде.
И аз смятам така.То от Бургас нали ще дойдат 7 фена.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:Домакини сме, ние си решаваме къде.
THE G.A.M.E написа:gorg написа:THE G.A.M.E написа:На този етап......като имаме на предвид психическото състояние на отбора......трудно ще бием ! Но някак си не ми се вярва......а и не искам да вярвам, че ще допуснем четвърта поредна загуба ! Така че според мен.....за съжеление > 1 : 1 !
А ако нашите ме изненадат с една хубава победа......ще е едно добро предястие, преди основното - Лацио !
Ти с Радко да си видял хубав мач на ЛЕВСКИ?! Аз не! Е след последните събития и този треньор едва ли ще ме изненада с победа!:(
Aми за съжеление си много прав ! При този треньор имаме само един важен спечелен мач, този с Баку. От другите мачове, на мен лично ми хареса играта като гост срещу Дебрецен, но пък мача го загубихме......въобще аз не мога да се сетя кога Левски са имали повече загуби от колкото победи за два месеца в официални мачове ! Според мен....такова чудо, като изминалите два месеца, не е било !
Пълна липса на резултати ( в голяма част от мачовете и на игра ) и то все във важни мачове !
специално е направил
zlostar написа:Виждам говориш за комунизъм. Може би знаеш, може би не - тази система пада на 10.11.1989г., много преди ти да си бил роден. Аз съм бил роден преди тази дата. Усетил съм тежестта на тази систем.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта