КБ:Левски-Локомотив (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: КБ:Левски-Локомотив (София)
Според мен това беше дузпа ... ама аре да не наблягаме на съдиите 

Без коментар...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Има и втори мач тези нещастници ще ги смажем с пълен състав.
Дано,все повече Тоневият отбор ми пада в очите!САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Въпреки ,че загубихме отбора показа хъс и непримиримост и съм доволен.Нормално беше в този си вариант защитата да се пропука ,но все пак при малко повече късмет,резултата можеше да е по добър.Успех на Локомотив в събота.
Дали Ристоско щеше да се поколебае и за миг ако ситуацията с дузпата беше в другото наказателно поле? Питам аз и отговор не искам!
Две наведнъж от раз ги свиреше плондира!

Ристоско и Пастата са от едно котило! Мъчно ми е за Левски. Те си мислят, че и в Европа ще им свири, я Пастата ,я Ристоско!
-
- Контакти:
Това беше дузпа и червен картон.
Вярвам, че У ДОМА ЩЕ ГИ ОТСТРАНИМ.
АЙДЕ ЛОКОО !

Вярвам, че У ДОМА ЩЕ ГИ ОТСТРАНИМ.
АЙДЕ ЛОКОО !

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- South_Park
Ивайло Лудогорец написа:Според мен това беше дузпа ... ама аре да не наблягаме на съдиите
100% дузпа, но съм склонен да вярвам ,че Ристосков не е видял ситуацията.
Последна промяна от South_Park на 17 апр 2013 22:14, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]