СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот зеления » 16 апр 2013 23:07

ShooterMan написа:От Капитанов очаквам ЕЛЕМЕНТАРНО желание за игра,хъс,желание да се докаже,да спечели титулярно място!!!Жоро Илиев започна като дясно крило,я да върнем лентата назад.Слави Жеков,Владо Герасимов,Букарев,плебса Марин Петров,Косьо Мирчев...всички бяха вътрешни халфове - младока натирен на крилото,да бяга и това е.И в Локо Пд стартира пак от тази позиция.Аз казах,не упреквам Илиян за слаб мач,грешка,пропуск,упреквам го,че НЯМА ХЪС,няма ЗЛОБА ако щеш,няма елементарните неща присъщи за прохождащ футболист.Аз ако съм един треньор такъв келеш няма да стане от пейката,ще я търка с гъза си докато му се набият трески отзад,може ли такова нещо,на 21 години е,като го пуснат дори и десен бек да я трябва да изорава терена от радост,че играе.Таран бил...ами при неговата форма и резултати кой е тоя треньор да го пусне на тази позиция?И чакайте малко,Жоро Божилов е класи над него,а и се раздава.Пък и нещо друго,ако говорим за тарани все си мисля,че Наско Илиев е доста по-перспективна карта за залагане на този пост от Илиян?От новия сезон Наско и Бекир трябва да получат шанса си,Илиан се провали.3 години му бе даван кредит на доверие,това е.Бекир и Наско заслужават своя шанс,Китанчето например го получи и го взе,доказа,че е амбициозен,талантлив не само на думи и,че има място в титулярния състав като основна фигура.Това е месомелачката,един от 5 успява,успяват силните,не можем с цената на десетки загуби да крепим мързеливци и слабохарактерници над водата,докато се дави отборът.Казах - или до края на сезона показва,че може,или....Б група

Напълно те подкрепям! Достатъчно много шансове бяха давани на Капитанов и той ги пропиля. Ако до лятото не влезе в час - да се маха.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 16 апр 2013 23:21

Като сме подхванали Капитаов - да мятаме и Тошко :-) Срещу Монтана на третата смяна направо бях убеден, че трябва Гонзо да го смени. Е, щеше да влезе в световната футболна история като треньора, сменил две от смените си ама ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 апр 2013 23:32

Clarion написа:Като сме подхванали Капитаов - да мятаме и Тошко :-) Срещу Монтана на третата смяна направо бях убеден, че трябва Гонзо да го смени. Е, щеше да влезе в световната футболна история като треньора, сменил две от смените си ама ... :-)

На Тошко дадоха много по-малко възможности за доказване, но въпреки това смятам, че вече няма работа в отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 17 апр 2013 17:51

http://montana.gong.bg/view_article.php ... _id=341123
Що стана с големия тренер Стоев? Прехвалиха го май тук някои и го урочасаха :mrgreen:
Последна промяна от guglata на 17 апр 2013 19:40, променено общо 1 път.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 апр 2013 18:19

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 апр 2013 20:01

:) Що бре?Какво не му харесвате на СС?Я какво интервю направи?И как сравни отбора със счупена кола,дето и Шумахер нямало да я оправи,а и части липсвали... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мишо,Мишо,казах ти че не я разбираш тази игра,ама ти не вярваш.Нито играчите дето хвалеше стават за нещо/повечето де/нито треньорите...А бе блъскай се в гърдите как си докарал Димов и накрая си го разделете с бате Данчо,че и той има сериозни претенции за "авторство" към Димов. ;) Накрая ще излязат прави някои тука,дето викат санитарите да влизат във форума и да те приберат.Ама те май са минали,както виждам.
А относно юношите на Морето-визирам големите надежди които възлагахме на Т.Колев,Д.Димов,И.Капитанов,Ж.Китанов си мисля че 50% дето стават си е бая сериозно постижвние.Сега и от Бекир,Наско и Радев ако излезе заек и половина ще е супер.Все пак 50 % са си 50%.Статистика както казва един съфорумец.Не можем да я преборим как да е.Относно Божилов,смятате ли че ще остане повече при нас,при положение че е тотално оплют и нарочен за некадърник?Аз си мисля че по скоро не.Единствено ако Гонзо успее да го навие.Иначе поредната загуба поради късогледството на огромната част от публиката ни.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 апр 2013 21:32

Гочето1913 написа:
guglata написа:http://montana.gong.bg/view_article.php?article_id=341123
Що стана с големия тренер Стоев? Прахвалиха го май тук някои и го урочасаха :mrgreen:

Питай Мишо Инженера , който страшно много го хвали и обяснява как следи развитието му и бил уникален треньор! :mrgreen:

ти колко време го хвали бе хахо такова

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 апр 2013 22:32

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:37, променено общо 1 път.

Инжинера

Мнениеот Инжинера » 18 апр 2013 21:55

Обаче на мача Левски - Локо Сф каква дузпа не дадоха за Локо Сф!Явно ГЕРБаджиите ги подпират, ама като паднат от власт искам тогава да видя физиономията на онова ченге Иво Тонев, от къде ще има пари да построи стадиона!
ENGINEER STYLE

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 18 апр 2013 22:13

Инжинера написа:Обаче на мача Левски - Локо Сф каква дузпа не дадоха за Локо Сф!Явно ГЕРБаджиите ги подпират, ама като паднат от власт искам тогава да видя физиономията на онова ченге Иво Тонев, от къде ще има пари да построи стадиона!

Това истина ли е? :o :shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock:

Върни се в “Черно море”