Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.
ДОБРЕ ДОШЛИ КАНАРИИИИ!!!!!

Дано се радвате на стадиона си в Б група 
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Настръхнах като се сетих как преди мача пускат химна ни,в събота пак ще го слушаме...
(не се поддавайте на такива провокации като на eelche ли какъв беше,доре не си направих труда да видя какъв е)
(не се поддавайте на такива провокации като на eelche ли какъв беше,доре не си направих труда да видя какъв е)
valdi_ls написа:Настръхнах като се сетих как преди мача пускат химна ни,в събота пак ще го слушаме...
Тия са ясни. Злобата го тресе яко.
Важното е, че се връщаме. Единственото, което много ме притеснява, че решението е на 99% и се чака документ.
Няма на къде да ходят,ще дадат лиценз!!!
-
favaca8888
- Контакти:
ахЪм
И КЪДЕ СЕ ВРЪЩАМЕ? НА ЦЕЛИЯ СТАДИОН? ИЛИ САМО А СЕКТОР И КЛЕТКАТА ?
И ТЕМАТА НЕ Е ДНЕС, А ПАК УТРЕ И ТАКА 4 ГОДИНИ ?????
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:ахЪм
Лиценза е за целия стадион.Не знам дали си минавал скоро покрай него,но всички проблемни въжета на козирката от В сектор са сменени и дори ми се видя,че е пребоядисано самото тяло,което държи въжетата опънати,което значи,че е работено по него.
А и все пак след 1 месец ще има концерт на този стадион и тогава ще е много пълен така,че аз мисля,че лиценза е за целия стадион,а не за даден сектор или клетка ...
- pesho_1913
- Контакти:
Жалко, че мачът ни с вас се изигра съвсем малко преди да вземете лиценз. Както на вас, така и на мен ми липсват гостуванията там, защото заради козирката се получава едно готино кънтене. Честито ви завръщане 
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Riquelme написа:ДОБРЕ ДОШЛИ КАНАРИИИИ!!!!!![]()
Ок, в събота идваме мощно
-
Garfildbg1929
- Контакти:
haiobaio написа:Докато не го чуя официално - не вярвам. Толкава ми се иска да се върнем, че не е истина.
Искам само такива моменти там.
Затова ще трябва време отбора ни доста се отделечи от феновете но нещата ще си дойдат на място.И нека в събота подкрепим отбора заслужават го