Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот shark_91 » 17 апр 2013 14:04

parvanoff написа:
alexveselinov написа:1. Борисов си отиде от властта след масови гладни бунтове.

2. За 42 месеца управление ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд. дълг

3. За 42 месеца управление ГЕРБ остави над 800 000 безработни, от които над 100 000 безработни младежи.

4. ГЕРБ обявиха няколко пъти края на кризата, а се оказа, че с политиката си ГЕРБ реално задълбочи кризата.

5. Бойко Борисов е единственият премиер на България, който не само не увеличи заплатите и пенсиите, ами ги и замрази.

6. При управлението на ГЕРБ лекарствата се увеличиха с над 500 %, а храните с близо 50 %.

7. При управлението на ГЕРБ средният и малък бизнес бе унищожен.

8. При управлението на ГЕРБ за първи път в българската история млад мъж се замозапали в знак на протест срещу безобразията на властта, олигархията и мафията. Самозапалванията в страната продължават, самоубийствата също.

9. Всички безпристрастни икономисти твърдят, че след управлението на ГЕРБ България трудно ще се възстанови през следващите 4 години.

10. В почти всички сектори в страната положението е катастрофално.

11. Според експерти, България няма свободни фискални резерви, темпото на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено, а стопанските перспективи изглеждат напълно обезсърчителни.

12. България е изправена пред спасителните пакети на МВФ и на Европейската комисия.

13. Лекарското съсловие беше унижавано, включително и от парламентарната трибуна от Цветан Цветанов.

14. Симеон Дянков открадна 1.2 млрд. лева от здравните осигуровки на българите.

15. Докато болниците в страната задлъжняват с милиони, НЗОК определя и планира колко инфаркта да се случат…

16. При управлението на ГЕРБ управителят на НЗОК Пламен Цеков влезе в историята на 41-то НС като прокарал лобистка наркопоправка в Държавен вестник.

17. Предшестващата Пламен Цеков д-р Неда Нешева раздаде на себе и приближените си чиновници от НЗОК колосални бонуси на фона на криза, замразени заплати и пенсии.

18. ГЕРБ назначи на поста външен министър Румяна Желева, която впоследствие се провали и като кандидат за еврокомисар от България.

19. Министър Николай Младенов организира и лично участва в скандални срещи с външни министри от балканските страни, за да обсъжда трета страна – Македония. Това доведе до блокиране на двустранните отношения между София и Скопие и до паническата визита на Борисов в Македония дни преди да подаде оставка.

20. Министър Николай Младенов започна “реформа в самото ведомство”, целяща изгонването на дипломати с агентурно минало.

21. През есента на 2010 г. министър Николай Младенов проспа един важен факт – отказът на страната ни да бъде приета в Шенген. Така приоритетът, според изказванията на Бойко Борисов през 2010 и 2011 г. (влизането на България в Шенген) вече не е приоритет.

22. Министър Николай Младенов си позволи поредица от лобистки срещи с ционистки организации.

23. ГЕРБ смени мнението си по отношение на АЕЦ “Белене” няколко пъти и в края на краищата за дълго зачерта България като надежден партньор.

24. НЕК натрупа няколко милиарди задължения, които ще се плащат от потребителите.

25. През 2009 г. фотоволтаичните паркове в страната възлизат на обща мощност 7.9 МВт. В края на 2012 г. те са вече 864 МВТ – над 100 пъти повече.

26. Бюджетът на БАН беше значително намален. Същото се отнася и до Фонд “Научни изследвания”. Последната конкурсна сесия на фонда предизвика поредица от протести и доведе до оставката на Сергей Игнатов.

27. Състоянието на Съдебната система по време на управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено като серия от скандали, съмнения за ключови назначения по високите етажи и намеса на изпълнителната власт.

28. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов подложи на коментар конкретни съдии, а пред ВСС се проведе безпрецедентен протест на магистрати.

29. Главният прокурор бе избран по процедурни правила, които предизвикаха много спорове.

30. Катастрофален избор на членове в Конституционния съд – скандалът с Венета Марковска и Гугушева.

31. Вежди Рашидов уволни директорката на гимназията по изящни изкуства Мария Ландова, известният режисьор Станимир Трифонов като директор на Студия “Време” (последното е пред фалит и вероятно ще бъде продадено), директорът на Националния институт за недвижимото културно наследство (НИНКН) арх. Йорданка Кандулкова.

32. Чувствително бе намалена допълващата субсидия през общинските бюджети за издръжка на читалищата, а през 2012 г. такава въобще не е давана. До 2009 г. тя е 6 000 000 лева.

33. Не се дават средства за набавяне на нова българска литература и периодика.

34. филмовата индустрия не получава държавното подпомагане, както е по закон.

35. Сценичните изкуства – музика и драма – вегетират в областните градове.

36. Мнозинството в НС прие редица вредни за обикновените граждани и обслужващи олигархията лобистки закони.

37. Депутатите от ГЕРБ винаги присъстваха и гласуваха мълчаливо в НС.

38. По време на управлението на ГЕРБ медиите се превърнаха в техни слуги.

39. Българите смятат, че нямат бъдеще в България.

Приятелю, ако мислиш за България не говори лъжи и недоказани неща! Сега целият форум ще те разбере колко измислени неща си казал. Това най-малкото не е коректно и справедливо! ;)
2. Абсолютна лъжа! Тук сам ще кажеш на какво се дължи-твърдене на неща, които не знаеш или ги знаеш, но нарочно не казваш истината? Външен дълг юли 2009-та година: 36.321.3 милиона -за да видиш, че е така ето източник БНБ
bnb.bg/ResearchAndPublications/PubPeriodical/PubStatisticalPublications/PubSPGrossExternalDebt/index.htm?forYear=2009
януари 2013 година-37.157.5 източник БНБ
bnb.bg/ResearchAndPublications/PubPeriodical/PubStatisticalPublications/PubSPGrossExternalDebt/index.htm
3. Абсолютно невярно-нарочно ли преувеличаваш цифрите или пишеш неща, с които не си запознат?
Процент безработица февруари 2013-та година-12.5 процента-източник Евростат
epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table.do?tab=table&language=en&pcode=teilm020&tableSelection=1&plugin=1

2009-та годинна източник НСИ
безработица 7.9 процента
272.8 хиляди
nsi.bg/publikacia.php?n=225&r=|3|&P=65&SP=3&PSP=3
Дори да приемем, че увеличението е двойно, което не е така това са 270 хиляди души и общо 540 хиляди-това равно ли е на 800 хиляди?
Това е като тенденция в целият евросъюз, като дори има държави в евросъюза с по-голяма безработица от нас!
Ирландия, Испания, Кипър, Португалия, Словакия, Хърватско са страни с по-голяма безработица от нас, а Полша, Италия, Франция са с 2 процента максимум по-малка. Средна за евросъюза е 12.0, а ние сме с 12.5 процента. Това се прави със реформа в администрацията, която калкулира много безработни...
4. Дай за доказателство интервю, в което ГЕРБ са казали "кризата свърши" или е като предишните 2 точки?
5. Абсолютно невярно-аз работя в обществения сектор и заплатата ми бе вдигната!
6. Абсолютно невярно!
Ето тук може да се види средногодишната инфлация на хранителните продукти!
9.4 е инфлацията за 4 години на хранителните продукти!
11.2 на хляб и зърнени храни
4.4 на месо и месни продукти
14.3 на риба и рибни продукти
17.5 на мляко и млечни продукти
29.7 на растителни и животински мазнини
7.2 на плодове
-2.3 на заленчуци
25.8 на захар и захарни изделия
4.1 на лекарства и други фармацефтични продукти!!!
Източник НСИ-тук може да се види за абсолютно всичко инфлацията по години!
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=14&a1=177&a2=184#cont
Давам статистика, която е по-достоверна от твоите данни и се припокрива и от моя опит!

7. С какви данни разполагаш и откъде ги черпиш?
Аз говоря с факти-има световна криза и икономиките на почти всички държави в ЕС върви надолу, което означава, че това е глобален процес, от който няма как да се избяга! Усвоиха се огромни средства по европрограми-много по-големи от всички досега, което косвено подпомага и малкият и средният бизнес, защото те са подизпълнители и изпълнители по проекти! Нещо, което съм чувал, но не разполагам с данни, затова не ангажирам никого с него, но по време на управлението на ГЕРБ е върнато 2 пъти повече ддс на фирмите от управлението на предходното правителство, което също е в помощ на бизнеса! Не са променяни важните данъци-ддс и дод, което говори за стабилна данъчна среда, което пак създава благоприятен климат за фирмите. Подобрената инфраструктура намалява амортизационните разходи на фирмите, на които дейността е свързана по някакъв начин с транспорт, което също е благоприятно за фирмите. А къде са твоите факти?
8. Срещу какво точно се самозапали младият мъж-я пак? Не е ли срещу местната власт и тим? Да не говорим, че разследването не е завършено и има самнения, че не се е бил самозапалил, така че не можеш да твърдиш нищо, което е достоверно в момента! Това умишлено ли е или не? А ти психолог ли си, за да знаеш каква точно е причината за тези самозапалвания? Някак си не е редно да използваш такива лични трагедии за политическа агитация! Това е мое мнение!
9. По какво разбра кои икономисти са безпристрастни? Европейските икономисти, които ни аплодират за дисциплината и финансовата стабилност по-зависими ли са от тези, които визираш?
10. Няма по-общо твърдение от това. Кое е катастрофалното? Кой е причината за това положение? Нещо анализ, факти, доказателства?
11. Отново не си цитирал кои експерти твърдят така! Хубаво е да го направиш, ако искаш мнението ти да е достоверно! Особено след очевадната ти незапознатост по някои точки, а конкретно и за външният дълг!
12. Какво означава това и източник?
13. Как точно?
14. Открадна? Решение на съд нещо или обвиняваш хората без доказателства?
15. Много умишлено изкривено твърдение! Очевидно не си запознат-това, че има някакви предварително планирани средства за болниците не означава, че ще се връщат хора!
16. За каква поправка става дума?
17. А не ги ли върна след намесата на премиера? И не бе ли уволнена?
18. Порових са в този казус и не ми стана ясно. В крайна сметка виновна ли е Желева? Кой е провокирал този скандал? Помисли дали не пак по български си подливаме вода и търсим компромати и то на такова високо ниво! И всъщност кажи нещо повече за този скандал?
19. За кои срещи става дума? Какво точно е казал? Не намерих конкретна информация в нета и вероятно ти я имаш, щом твърдиш такива неща.
20. Какво лошо има в това?
21. Тази точка е абсолютно безмислена. Къде премиерът е казал, че не ни е приоритет?
22. Кога и къде?
23. ГЕРБ винаги са били против АЕЦ Белене. С такива впечатления съм останал-дай доказателства, че някога са били "за"?
24. Кога натрупа тези задължения и благодарение на кого?
25. Откъде са тези данни? И кой е подписал договорите за построяването и преференциалното изкупуване на енергията от тях?
26. За коя година говориш? Примерно бюджетът на БАН за 2013 не е намален, пък камо ли драстично, но за научни изследвания е намален с 8 милиона.
27. Какво общо има изпълнителната власт със скандалите в съдебната система? И при другите правителства не е ли имало скандали там?
28. Нищо лошо не виждам в това? А е лошо според теб, защото?
29. Това също не казва нищо конкретно...
30. Венета Марковска е номинирана от независими депутати, а Гугушева от сдс...
31. Е и?
32. Данни? Аз не видях в бюджета за 2009-та да пише нещо за читалищата, затова очаквам да видя откъде черпиш данни.
33. Доказателства?
34.Данни? Аз виждам последните години произведени огромно количество български филми и сериали, при това с доста добър успех и гледаемост и това се вижда явно от всички. До скоро само турски сериали имаше по телевизиите...
35. Аз лично съм от Варна и не забелязвам такова нещо. Салоните са пълни, има постоянно постановки и т.н. Какво точно визираш и откъде са ти данните?
36. Редица? Кои са те?
37. Доказателства?
38. Това е абсолютно невярно и съм го доказал по-назад в темата!!! Чакам твои доказателства в подкрепа на мнението ти!
39. По каква причина? Всички българи ли? Аз например не смятам така-защо слагаш всички под общ знаменател? :shock:

Герб са правили много грешки, но ти от толкова много писаници не виждам конкретно да си улучил повече от 2-3! Грешка е, че можеше да се отделят повече пари за доходите на хората, ако и да е чрез изтегляне на заем. Грешка е, че не се обърна повече внимание на монополите. Аз лично най-много съм засегнат от увеличаването на пенсионната възраст за някои групи от работещи и смятам това за огромна тяхна грешка. Има и други. Не ми пречи да призная грешките, които са правели. Но да се плюе за щяло и нещяло не е справедливо. Баз да се дадат доказателства, без нещата да отговарят на истината-това не е редно!!!
Както виждаш съм отговорил на всяка твоя точка. Поиграх си да изкарам и статистически данни, за да докажа тезите си. Да видим ти какво ще направиш...

НА ПРОТЕСТИТЕ СЕ ВИДЯ ЧЕ НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ, И АКО СТАНАТ ПАК НА ВЛАСТ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ
ГИ ПРАТИМ В ЗАТВОРА ВСИЧКИТЕ ГЕРБАДЖИЙ!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2013 14:08

alexveselinov написа:Като гледам какви нелепици си написал се чудя въобще дали да се занимавам с теб.Ще ти дам само един жокер:
-Като ми вадиш данни за безработица може би не си сметнал ''не желаещите да работят''.Така се наричат лицата които не са регистрирани в бюрата по труда.За ''безарботни'' се водят само регистрираните лица.

Аха, значи тези са се появили при ГЕРБ. Преди това не е имало "не желаещи да работят". Нали се усещаш кой е написал небивалици? Или не се усещаш? :lol: И как ще отговориш, като не можеш, това е ясно и съм ти написал защо... Аз обаче не съм такъв и съм отговорил на твоите небивалици точка по точка, защото за мен е важно да се знае истината-аз не търся компромати, не говоря недоказани неща срещу други партии-това и малко дете може да види...

shark_91 написа:НА ПРОТЕСТИТЕ СЕ ВИДЯ ЧЕ НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ, И АКО СТАНАТ ПАК НА ВЛАСТ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ

Ясен си колега. Не отговаряш на конкретните въпроси, а заливаш форумът, а предполагам и не само него с омраза-именно това казват тези твои думи... Това казва достатъчно...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 апр 2013 14:29

parvanoff написа:
alexveselinov написа:Като гледам какви нелепици си написал се чудя въобще дали да се занимавам с теб.Ще ти дам само един жокер:
-Като ми вадиш данни за безработица може би не си сметнал ''не желаещите да работят''.Така се наричат лицата които не са регистрирани в бюрата по труда.За ''безарботни'' се водят само регистрираните лица.

Аха, значи тези са се появили при ГЕРБ. Преди това не е имало "не желаещи да работят". Нали се усещаш кой е написал небивалици? Или не се усещаш? :lol: И как ще отговориш, като не можеш, това е ясно и съм ти написал защо... Аз обаче не съм такъв и съм отговорил на твоите небивалици точка по точка, защото за мен е важно да се знае истината-аз не търся компромати, не говоря недоказани неща срещу други партии-това и малко дете може да види...

shark_91 написа:НА ПРОТЕСТИТЕ СЕ ВИДЯ ЧЕ НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ, И АКО СТАНАТ ПАК НА ВЛАСТ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ

Ясен си колега. Не отговаряш на конкретните въпроси, а заливаш форумът, а предполагам и не само него с омраза-именно това казват тези твои думи... Това казва достатъчно...

Отговори и на мен. Най-държа на т.51.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Мнениеот shark_91 » 17 апр 2013 14:33

21.Бойко Борисов, Цветан Цветанов и дори външният министър в оставка мълчат за Шенген, след като са похарчили милиони за скенери! Пореден провал в политиката на досегашната управляваща партия ГЕРБ и лидерите й Бойко Борисов и Цветан Цветанов – двамата обещаха да вкарат България в Шенген, но очевидно скенерите по границите с Турция, Сърбия и Македония се оказаха недостатъчни. http://svejo.net/1939948-proval-na-gerb ... -v-shengen

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 апр 2013 14:51

shark_91 написа:21.Бойко Борисов, Цветан Цветанов и дори външният министър в оставка мълчат за Шенген, след като са похарчили милиони за скенери!

Което не е вярно.Цветанов го обясни.Технически и ние и Румъния сме готови.Всичко остава до вътрешната политиката на някой държави(като например Холандия).Ние при всички положения сме длъжни технически да си го направим ако искаме да се развиваме в тази посока.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2013 14:59

doktora25 написа:
40. Не смяташ, защото ЕП казаха "Не". В противен случай съвсем друго щеше да бъде мнението, сигурен съм. А ако не виждаш никакъв проблем, че подобен документ първо се подписва, а след това се информира обществеността проблемът си е твой.

41. Не съм съгласен за волята, но както и да е.

42. Добре, да кажем че това е мое мнение, но абсолютно същото важи и за теб. Нямаш основания да твърдиш, че си по-прав.

43. Не знам от колко време е тази позиция, но твърдо не я приемам, считам я за крайно опасна, а и БСП са на моето мнение.

45. Тук идеята ми е, че с предишното правителство могат да се оправдават максимум година-година и половина, още повече че през първата година поеха бюджет, създаден от ТК. След това имаха възможност те самите в рамките на 3 години да събират приходите в бюджета и да разпределят парите по отделни направления, като тук най-ясно може да се види тяхната политика и приоритети.

46. Дали това мнение е само мое. :lol:

47. Противопоставянето по този начин на парите и здравето също ми изглежда тенденциозно. Аз съм непушач и моето виждане е да се търси нещо междинно между това което беше преди забраната и след нея. Напр. Да е позволено тютюнопушенето само в дискотеките и заведенията тип кръчма след 21:00 ч. примерно. Може би в дългосрочен план да се върви в тази посока с постепенни реформи и превъзпитаване на нацията е правилно решение, но в тази криза да се удря туризма ми изглежда неоправдано. Вече лично мое мнение е че отношенията между пушачи и непушачи преди идването на ГЕРБ бяха достатъчно хармонични, а тази забрана разпали доста сериозно напрежение между двете групи и имаше за цел да привлече едните на страната на ГЕРБ - с други думи популизъм.

48. По този въпрос достатъчно страници тук съм изписал, само ще кажа че АЕЦ Белене е жизнено необходим проект за страната и за енергийното ни бъдеще и позицията на ГЕРБ по въпроса е национално предателство! Колкото до ДКЕВР всеки разумен човек може да прецени трябва ли да е независим.

49. Искам да ми извадиш източници в които ясно се казва, че ГЕРБ, че Плевнелиев бяха против АЕЦ Белене преди изборите 2009 и 2011.

50. Тук категорично не съм съгласен. Твоето е чисто тяснопартийно герберско или "синьо" мнение. Референдумът е най-съвършеният инструмент на демократичната държава, а ГЕРБ направиха всичко възможно да го дискредитират с високия изискуем кворум и може би отказаха много хора да отидат до урните. Инициирането на референдума от БСП заслужава само похвали, опит да се противопоставят на най-безумното и престъпно решение на ГЕРБ, обричащо ни на мрачно бъдеще. Светлият лъч в случая е че руснаците все още биха седнали на преговори с правителство, одобряващо този проект, въпреки чудовищната подигравка и обида, нанесена им от ГЕРБ (това го четох в една статия), така че все още нищо не е е изгубено.

51. Може би малко пооцветих, но ако считаш че от държавния бюджет трябва и стотинка да отива за аматьорски футболен клуб, проблемът отново е твой. В същия източник дето ми го цитираш за лошия човешки материал пише и следното: "Лошият човешки материал е най-големият проблем на България. Това разкри пред сънародници в Чикаго неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи в. "Сега". Това е основата на населението в момента: 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери.". Ето и източника:
Така че кой от нас двамата в случая се опитва да изкриви изказването? ;)

41. Това че ти не си бил информиран, не означава, че не са информирали обществеността. Аз знаех за това, даже мисля се водеха и обществени дебати.
42. Аз не твърдя, че съм по-прав, но да си ме видял да хвърлям кал по някого с недоказани тези?
43. Това, че ти и бс/к/п сте на това мнение е като предната точка. Да се е повторил този атентат? Да сме си развалили отношенията с някоя държава? Не се сещам дали ти бе написал, че една източна страна си била отзовала посланникът, а показах, че няма нищо общо това с истината! С лични мнения някак си не е уместно да хвърляш кал по някого и да твърдиш кое е добре и кое не, като нямаш доказателства...
45. Ще те попитам за втори път-кога са се оправдали с предишното правителство по повод разпределение на бюджет?
46. Искаш да кажеш, че Дянков е по-мразен от братя Галеви, Р.Овч., Ахмет Доган и други подобни? Ето ти и един пример, за да видиш колко субективно е едно такова мнение! Пак казвам-ти не казваш, че това е твое мнение, а го пишеш като констатация и твърдение! А и дори да е твое мнение сам виждаш колко далеч е от истината, а и е нормално да е много далеч от истината. Очерняш човек, който не е доказан като престъпник, а престъпниците ги смяташ за по-малко мразени, така ли?
http://mobile.frognews.bg/cat_1/news_53461/
47. Теб много неща могат да ти изглеждат тенденциозни, но не си пушач, за да знаеш какво е отношението на непушачите към теб, нали? Е, аз съм пушач-чувствам се ощетен от този закон и съм си казвал мнението, но съм водел много дискусии по тази тема много преди изобщо да се заговори за такива забрани! И сам можеш да прегледаш темата тук, която бе за въвеждането на забраната и да видиш какво е мнението на непушачите-тогава отново можеш да кажеш какво е тенденциозно и какво не!
48. По този въпрос не ми отговори на няколко пъти, а аз съм прочел какво си написал, но пак казвам-това че ти имаш някакво мнение по някакъв въпрос не означава, че трябва да даваш глобални квалификации, защото много хора не мислят като теб!
49. Ти твърдиш неща, следователно ти трябва да дадеш доказателства за нещо! Аз лично не съм твърдял, че преди изборите някой е бил за или против АЕЦ Белене!
50. Със субективното си мнение ти не можеш да докажеш нищо. Има си факти-много ниска активност на референдумът-ти си казваш субективното мнение, че това е от сложния въпрос, а аз казвам, че просто народът не се чувства компетентен, за да решава толкова тясно профилирани въпроси, а и има и доста други причини... Фактът е, че този референдум бе на косъм изобщо да не се сметне за легитимен, тъй като на косъм събра нужните 20 процента, което не е близо, нито до 40, нито до 50, нито до 100 процента, за да кажеш, че въпросът е бил причината да не излязат хората!
51. Не казвам, че е редно да се дават пари от държавния бюджет за никакъв футболен отбор, но ти казах, че доста си пресилил нещата! Относно интервюто ще бъдеш обективен, ако знаеш какво е искал да каже с тези думи, а не да си анализираш, както ти е угодно. Също можем да добавим, ако дадеш видео на това, за да видим точно какво е казал, но при липсата и на двете, каквото и да кажеш е инсинуация, а не смятам, че е справедливо да се плюе по човек на принцип на някакви собствени анализи! ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 апр 2013 15:24

doktora25 написа:50. Тук категорично не съм съгласен. Твоето е чисто тяснопартийно герберско или "синьо" мнение. Референдумът е най-съвършеният инструмент на демократичната държава, а ГЕРБ направиха всичко възможно да го дискредитират с високия изискуем кворум и може би отказаха много хора да отидат до урните. Инициирането на референдума от БСП заслужава само похвали, опит да се противопоставят на най-безумното и престъпно решение на ГЕРБ, обричащо ни на мрачно бъдеще. Светлият лъч в случая е че руснаците все още биха седнали на преговори с правителство, одобряващо този проект, въпреки чудовищната подигравка и обида, нанесена им от ГЕРБ (това го четох в една статия), така че все още нищо не е е изгубено.

Не е истина! Достоен наследник и последовател на Станишев!
Приятелю, законът за референдума беше приет от БСП през 2009г.! БСП определиха въпросният изискуем кворум, а не ГЕРБ! Това, че сега мрънкаха и искаха ако може и 50 човека общо да са гласували, пак да си е валидно, проблемът си е техен(твой)!
Освен това си се загрижил, че Русия изпуска пълния и абсолютен монопол в България, вместо да го разширява още повече... :shock:
Просто нямам думи...
:|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 апр 2013 15:51

vaskonti написа:Не е истина! Достоен наследник и последовател на Станишев!
Приятелю, законът за референдума беше приет от БСП през 2009г.! БСП определиха въпросният изискуем кворум, а не ГЕРБ! Това, че сега мрънкаха и искаха ако може и 50 човека общо да са гласували, пак да си е валидно, проблемът си е техен(твой)!
Освен това си се загрижил, че Русия изпуска пълния и абсолютен монопол в България, вместо да го разширява още повече... :shock:
Просто нямам думи...

За референдума ще проверя как стоят нещата. А аз колко пъти трябва да казвам, че Русия трябва да разширява влиянието си у нас вместо да го отслабва, за да не сме наведени изцяло към Запада! Пак питам при евентуален военен конфликт било в Грузия или Иран в кой от случаите можем да запазим неутралитет: ако имаме някаква зависимост и от Русия или ако нямаме такава? Защо никой не ми отговори? Защо преговаряме за отмяна на визовия режим със щатите, при положение че повечето американци едва ли знаят България държава ли, град ли е и на кой континент се намира, а изобщо не става дума за подобна отмяна с Русия, при положение че руснаците ни пълнят черноморието?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2013 16:18

doktora25 написа:
vaskonti написа:Не е истина! Достоен наследник и последовател на Станишев!
Просто нямам думи...

За референдума ще проверя как стоят нещата. А аз колко пъти трябва да казвам, че Русия трябва да разширява влиянието си у нас вместо да го отслабва, за да не сме наведени изцяло към Запада! Пак питам при евентуален военен конфликт било в Грузия или Иран в кой от случаите можем да запазим неутралитет: ако имаме някаква зависимост и от Русия или ако нямаме такава? Защо никой не ми отговори? Защо преговаряме за отмяна на визовия режим със щатите, при положение че повечето американци едва ли знаят България държава ли, град ли е и на кой континент се намира, а изобщо не става дума за подобна отмяна с Русия, при положение че руснаците ни пълнят черноморието?

:shock: Странни неща пишеш. Нима не ти е ясно,че ако сме зависими толкова от Русия при война ще заемем тяхната позиция, а няма да бъдем неутрални? И как можеш да твърдиш, че някой тук иска да сме изцяло наведени към запада? "Южен поток" западен проект ли е? "Набуко" западен проект ли е? Я кажи един голям западен енергиен проект? Май ти искаш изцяло да сме наведени към Русия-то така излиза... :lol: Пазарът ни е залят с китайски и турски стоки-тези и те ли са на запад? ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 апр 2013 16:38

parvanoff написа:
46. Искаш да кажеш, че Дянков е по-мразен от братя Галеви, Р.Овч., Ахмет Доган и други подобни? Ето ти и един пример, за да видиш колко субективно е едно такова мнение! Пак казвам-ти не казваш, че това е твое мнение, а го пишеш като констатация и твърдение! А и дори да е твое мнение сам виждаш колко далеч е от истината, а и е нормално да е много далеч от истината. Очерняш човек, който не е доказан като престъпник, а престъпниците ги смяташ за по-малко мразени, така ли?
http://mobile.frognews.bg/cat_1/news_53461/

Искрено се забавлявах с тази класация. Дано повече я прочетат да се посмеят и те. Тия 164 души от някой митинг на ГЕРБ ли са ги взели? :lol: Единствено за процентите на Доган, Иван Костов, Овчаров, Румен Петков и Местан съм съгласен.
parvanoff написа:49. Ти твърдиш неща, следователно ти трябва да дадеш доказателства за нещо! Аз лично не съм твърдял, че преди изборите някой е бил за или против АЕЦ Белене!

Подлагаш на съмнение че БСП винаги са стояли зад АЕЦ Белене?
parvanoff написа:51. Не казвам, че е редно да се дават пари от държавния бюджет за никакъв футболен отбор, но ти казах, че доста си пресилил нещата! Относно интервюто ще бъдеш обективен, ако знаеш какво е искал да каже с тези думи, а не да си анализираш, както ти е угодно. Също можем да добавим, ако дадеш видео на това, за да видим точно какво е казал, но при липсата и на двете, каквото и да кажеш е инсинуация, а не смятам, че е справедливо да се плюе по човек на принцип на някакви собствени анализи! ;)

Ами той по-нататък казва, че "лошият човешки материал не гласува за ГЕРБ", с което така иска лекичко да намекне, че всеки който не гласува за ГЕРБ също попада в тази категория. Извинявай, но статията съм я взел от Стандарт, минаващ за утвърдена медия, която не е тяснопартийна като Дума.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Архив”