Captain Stottlemeyer написа:ralka_levskarka написа:Това са глупости, поне според мен, а и точно, когато Левски навършва 100- години, не, не, не му трябва този натиск.
+1"Левски" си има треньор, пък макар и "временен". От моя скромен житейски опит знам, че именно временните неща понякога стават най-постоянни.
Що се отнася до Херо - моите уважения към него, но той веднъж отказа на "Левски" (когато нямаше ангажименти), за да предпочете спокойствието в "Черноморец". Да си седи там, или ако безпаричието го налегне съвсем, да си потърси друг клуб, чиито най-високи цели са свързани с шестицата и участие в ЕКТ, а за евентуалното спечелване на купата на България ще му бъде издигнат паметник.
Аз не разбирам някои хора май са забравили, че Херо беше в Левски и въпреки резултатите и дубълът (доколкото помня), беше сменен, защото отбора не играеше играта, която се харесва на публиката. Ако гоним само класиране и резултат, то тогава защо беше сменен Илиян?!?!? Безкрайно уважавам Херо като човек и като специалист, но неговите отбори винаги са залагали на тактическа дисциплина и физика. Може и в мен да е проблемът, но не си спомням атрактивната и офанзивна игра на Левски при Херо.
RIR написа:Ако предположим, че статията се базира поне на някаква относителна истина, а именно, че на Херо му е писнало от финансовите мъки на Черноморец и иска да се махне, то това не означава, че автоматично ще дойде при нас.
Освен това, аз, лично за себе си, не знам дали ми се нрави Херо за треньор. Спомените ми от играта ни по негово време не са много чисти - то и доста време мина, но на Левски му трябва треньор, който да налага стил, в който ние водим играта.
А Херо в повечето време е бил треньор в отбори, в които не му се е налагало да бъде активната страна, а да излъже противника.
Истината е, че ние видяхме какво е да имаш няколко години подред един треньор, който успя да направи хубав отбор, който побеждаваше. И понеже вече няколко години не намираме такъв, вече скачаме от радост при мисълта за всеки, който е бил шампион с отбора или е бил 2-3 пъти ЦСКА. Което е супер незряло.
Точно за това говоря. Миналата година всички бяха неземно въодушевени, че идва Илиян, а тя каква стана...

[/offtopic]