Спомням си и как аз се излагах за Мата
  ПП Най-важното е наличните играчи да спасят сезона с топ 4! Четири последователни победи и сме в топа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:прекалено много ни стават хората за предните 3 позиции....ако приемем че Оскар ще бъде дръпнат по-назад - ОК (но това би било ефективно по-скоро при 4-3-3, а не при 4-2-3-1)

И все пак КДБ, Марин, Шурле, Моузес, Оскар ще се борят за позицията до Хазарта и Мата

Варианти има много.
 Варианти има много.   
  Той къде ще играе?
 Той къде ще играе?   
 riak4 написа:JackPackage написа:прекалено много ни стават хората за предните 3 позиции....ако приемем че Оскар ще бъде дръпнат по-назад - ОК (но това би било ефективно по-скоро при 4-3-3, а не при 4-2-3-1)

И все пак КДБ, Марин, Шурле, Моузес, Оскар ще се борят за позицията до Хазарта и Мата

Ако бъде взет Шюрле смятам, че продаването на Марин е неизбежно. КДБ е ясно, че и другия сезон ще играе под наем в Германия. Тогава остават Шюрле,Оскар, Моузес,Мата и Азар за 3-мата зад нападателя ни. Но от друга страна, ако дойде Моу не се знае дали няма да заиграем с друга схема.Варианти има много.

Защотот Моу си е Моу .....
 Защотот Моу си е Моу .....riak4 написа:Ама чакайте къде забравяме Йоско?!Той къде ще играе?

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
riak4 написа:Ама чакайте къде забравяме Йоско?!Той къде ще играе?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост