Изненадата за петък вечер, се оказаха екипите на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Изненадата за петък вечер, се оказаха екипите на Ботев

Мнениеот vhpvhp » 26 сеп 2009 07:34

portokal написа:Ел галактико , помниш ли от колко време нямате победа в Пловдив , защото аз вече зех да забравям кога беше последната ;)

Имат "победа" в Пловдив. Преди няколко сезона дойдоха със съдията ,заедно , и им свириха 3 /три/ дузпи :evil: Мача свърши 1-4 . Кой беше тоя идиот , рефера , не мога да се сетя ?! :roll: Що ми се върти Антон Генов в главата...

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 26 сеп 2009 07:38

И трите дузпи тогава си бяха редовни. Ние бяхме с някви детска градина и Славия беше класи над нас. Като не можеха да ги спират, ги спъваха. Но Славия ни е удобен противни в Пловдив.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 26 сеп 2009 07:59

Може да са били по-добри , но 3 дузпи на куп срещу домакини не се свирят. Още повече мачът е ясен за двойка. Това си беше един от многото бъзици на БФС с нас... :evil:

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 сеп 2009 09:18

Май изненадата е ,че няма изненада :)
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 сеп 2009 09:27

Ами май деня ще минава в щракане от сайт на сайт от форум на форум та дано изкочи нещо ново.Само,че се говореше за ново управление ново ръководство и нищо общо с миналото а дебелата свиня защо е там и за кого работи в момента.Пак започват противоречия и протакване.Силни думи и никакви дела.Суми,заплати бюджети.....Аз лично не мисля,че една екипировка означава,че се е случило кой знае какво.Тя може да е като помощ за безработните италиански футболисти на които им се плаща по италианската програма

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 сеп 2009 09:31

e oще е рано няма да са станали жабарите ,за да съобщят новината :) Ако днес до 8 не кажат нещо по-официално,мисля ,че на всички ще стане ясно ,че пак ни будалка селския.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
borislavcho
Контакти:

Мнениеот borislavcho » 26 сеп 2009 09:35

Много публика и здрав мач. Аз лично искам Ботев да се възроди. Успех!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 26 сеп 2009 09:42

Тц, тц... Сега пък екипировката не била "нищо". Какво да се очаква? Автоматично включване в групите на ШЛ.

Социални помощи за италианските футболисти в жълточерно, с надписи "Ботев"? Ако има такава програма, то не би ли било логично да е с надписи на италиански "Италия помага на футбола" или нещо от сорта?

Станахме по-ревниви от най-ревнивите... Като стане 7 и две минути почваме да говорим "Айде, излъгаха ни!".

Срамота, господа, срамота. Не хабете енергия днес за такива неща, запазете я за мача със Славия, пък ще видим какво се случва.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 сеп 2009 09:50

Fallen_Angel написа:Тц, тц... Сега пък екипировката не била "нищо". Какво да се очаква? Автоматично включване в групите на ШЛ.

Социални помощи за италианските футболисти в жълточерно, с надписи "Ботев"? Ако има такава програма, то не би ли било логично да е с надписи на италиански "Италия помага на футбола" или нещо от сорта?

Станахме по-ревниви от най-ревнивите... Като стане 7 и две минути почваме да говорим "Айде, излъгаха ни!".

Срамота, господа, срамота. Не хабете енергия днес за такива неща, запазете я за мача със Славия, пък ще видим какво се случва.

Не се дразни,просто ни направиха такива.Толкова сме лъгани и вече нито едно обещание не се приема на 100%.Сигурен съм,че няма канар,който в момента да няма едно скрито притеснение.Познаваш митю,в последния момент ще поиска още няколко милиона и ще откаже хората.Мислиш ли,че не е способен.

Върни се в “Ботев”