Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 16 апр 2013 23:14

NOMER14 написа:
dunavfc написа:@Tommi
Като балансираме и водим адекватна политика към всички страни и търсим потенциални ползи от всякъде ! Какъв е проблемът в България да има инвестиции от ЕС,Китай,Русия,Бразилия,Америка,Австралия,ЮАР,Бахрейн,Катар и т.н. ?

1 млн българи се изнесоха от страната , т.е. липсва квалифицирана работна ръка.Или Русе прави изключение? ;)

Не разбрах,какво общо имат имиграционните процеси в страната с тезата която защитавам ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 апр 2013 23:17

styopa написа:
Като балансираме и водим адекватна политика към всички страни и търсим потенциални ползи от всякъде ! Какъв е проблемът в България да има инвестиции от ЕС,Китай,Русия,Бразилия,Америка,Австралия,ЮАР,Бахрейн,Катар и т.н. ?

Ами според мен проблема е,че сме доста малки което ни прави силно зависими.В крайна сметка трябва да се погледнем и да видим колко ни е малък БВП,а и като цяло сме като жители ... колкото половин голям град както е приказката.
Малка държава с малък ресурс,не може да си прави каквото си иска.Не държа да съм прав.На мен така ми изглежда тъжната действителност.
Друг важен проблем е какво ще рече инвестиция.Ако ще е в стил мариците мерси.Не съм инженер и не мога да кажа колко е успешен самия проект,но идеята държавата да ти гарантира печалбата ... е меко казано нелепа от гледна точка за държавата.По този начин един вид държавата сама си ипотекира и малкото което има.

Никога не се ограничавайте с това,че сме малка държава с малко население...Примери колкото искаш Швейцария,Люксембург,Сингапур,Уругвай,Нова Зенландия и т.н.

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 16 апр 2013 23:18

винаги в десно и винаги стратегически - ГЕРБ

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Мнениеот shark_91 » 16 апр 2013 23:20

Волен Сидеров за късата памет на българското общество http://tv7.bg/news/politics/9710955.html
Сидеров коментира и предложенията на "Атака" да се привлекат инвеститори от страни като Русия, Бразилия, Китай, които да инвестират в производство и да помогнат за рязкото увеличаване на брутния вътрешен продукт (БВП), а оттам и на заплатите и пенсиите. По 1000 лв. заплати и 500 лв. пенсии обещават от "Атака". "Трябва да има повече самостоятелност в мисленето на нашите държавници," беше коментарът му по темата за европейските нагласи към такива инвеститори. Според Сидеров България трябва да отстоява много по-категорично позициите си и да води преговори.

Според лидера на "Атака" българският народ е с прекалено къса памет и гласува доверие на политици, които в съвсем близкото минало са действали срещу националните интереси.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 апр 2013 23:30

dunavfc написа:
styopa написа:

Ами според мен проблема е,че сме доста малки което ни прави силно зависими.В крайна сметка трябва да се погледнем и да видим колко ни е малък БВП,а и като цяло сме като жители ... колкото половин голям град както е приказката.
Малка държава с малък ресурс,не може да си прави каквото си иска.Не държа да съм прав.На мен така ми изглежда тъжната действителност.
Друг важен проблем е какво ще рече инвестиция.Ако ще е в стил мариците мерси.Не съм инженер и не мога да кажа колко е успешен самия проект,но идеята държавата да ти гарантира печалбата ... е меко казано нелепа от гледна точка за държавата.По този начин един вид държавата сама си ипотекира и малкото което има.

Никога не се ограничавайте с това,че сме малка държава с малко население...Примери колкото искаш Швейцария,Люксембург,Сингапур,Уругвай,Нова Зенландия и т.н.

Ами по друг начин казано според мен не е сега момента.Реално в момента единствените ни доходи са от ЕС.Аз лично не бих искал някой да се прави на политик и да ги рискува... нали каквото е предложението на Сидеров.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 апр 2013 23:31

@Shark_91

Прав е Сидеров ! Народът наистина има къса памет....
- Забрави какво направи той пред Джамията,без никой да го е провокирал.
- Забрави какво направи на магистрала и как се раздаваше правосъдие с пистолет в ръка.
- Забрави как Сидеров беше прогерб и как сега е антигерб,естествено според нагласите в обществото.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 апр 2013 23:35

styopa написа:
dunavfc написа:
styopa написа:

Ами по друг начин казано според мен не е сега момента.Реално в момента единствените ни доходи са от ЕС.Аз лично не бих искал някой да се прави на политик и да ги рискува... нали каквото е предложението на Сидеров.

Аз не искам да влизаме в съюз с Русия,Украйна,Китай или Япония,а просто да ги използваме ! Говоря за дивиденти от типа на инвестиции като тази в Ловеч,вливането на руски капитал по българското черноморие,влизането на индийски компании в България и т.н.

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Мнениеот shark_91 » 16 апр 2013 23:39

dunavfc написа:@Shark_91

Прав е Сидеров ! Народът наистина има къса памет....
- Забрави какво направи той пред Джамията,без никой да го е провокирал.
- Забрави какво направи на магистрала и как се раздаваше правосъдие с пистолет в ръка.
- Забрави как Сидеров беше прогерб и как сега е антигерб,естествено според нагласите в обществото.

Волен Сидеров: През 2009 г. подкрепяхме Борисов, защото каза, че монополите това са колонизатори, които ще махне, но нищо не свърши.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2013 23:41

GOLEADOR написа:
NOMER14 написа:
За Атака не знам , но ДСБ предлагаха да има национално съгласие между политическите партии в Парламента да излъчат Правителство до изборите, за да не се губи половин година във време на криза. БСП нищо подобно не е казало.Протестиращите биха ли дали БСП да излъчи Правителство?Нямаше ли да излезе тогава втора вълна , вече истинска, от протестиращи и да измете БСП(това вече се е случвало).Пак повтарям без национално съгласие Парламентът нямаше да има кворум.

1.БСП говореха,че имат готова програма която да изведе България от кризата.2.Ако пък протестиращите не дадат на БСП да състави правителство,значи искат избори които в момента се случват.3.Който провали кворума на правителство което се бори с кризата е обречен на провал на изборите .

Те, комунистите все Програма имат - за победилия социализъм , за развитото социалистическо общество , за прехода към комунизъм , сполука за България , демократичен социализъм. :evil:

Върни се в “Архив”