Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Garfildbg1929
Контакти:

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот Garfildbg1929 » 16 апр 2013 23:28

W84me написа:
Garfildbg1929 написа:Незнам дали щяхме да ходим с фес но благодарение на червената армия сега изобщо не ходим на работа.

Друго е да се кланяме на хамериканците, които са избили хиляди българи през ВСВ и в момента провеждат анти-българска политика! Руснаците може да са всякакви, но винаги са ни подавали ръка в трудни моменти и никога не са използвали военна сила срещу нас!

Много ясно как ще допуснат други да ни е...... като те са ни е..... достатъчно.И сега доста поколения ще си носят срамът

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 23:29

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:Прав си. Не може да се спори с човек, който така разбърква събитията, че ако не си свидетел се ОБЪРКВАШ!! БАБА ТИ Е ВЗЕМАЛА 40СТ. НА ЧАС до 1952г.!!! НА ТЯХ ИМ ДАВАХА ДО 1960г цигари 3ст. кутията "ТюТюНОПРОИЗВОДИТЕЛ"!!! Онези пари са маааааалко по други! Много ти е объркано в главата.:))))) Смес от това което си чул и собствено творчество:)))) Баба ти с 40лв. пенсия(1989) е получавала хляб 2кг., на ден, жито, фураж и куп още други добавки!!! Пенсията и е била 40лв., защото е била частен замевладелец преди 1944г. И НЕ Е ПРАВИЛА НИКАКВИ ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ!!!(КАКТО Е И СЕГА) В заключение: аз не призовавам нито за кого да се гласува, нито против кого!!! Само показах ЖЕЛЕЗНИ ФАКТИ, НА КОИТО СЪМ СВИДЕТЕЛ, А НЕ БАБА МИ!!!:)))))) КАК БЕШЕ "Айде със здраве"!!!:))

Ха, ха, ха. Личи си че пишеш само глупости. Поне се по-образовай малко. Има нет.
Селяни са плащали Десятъкът. Според него селяните са облагани с една десета част от земеделските продукти и дребния домашен добитък. Той е натурален данък, но в отделни моменти от развитието на българската държава е събиран и в пари.
Личи си, че не си чел Андрешко от Елен Пелин. Ха, ха, ха. :lol: :lol: :lol:
Тогава пенсий са взимали само ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ. А ТЕ НЕ СА БИЛИ КОМУНЕЗИ.
Ха, ха, ха.
ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПРАВИ КАТО СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН. ТИПИЧНО ПО СерГЕЙСКИ. ТАКА, ЧЕ ЖЕЛЕЗНИТЕ ФАКТИ СИ ГИ ЗАВРИ НЯКЪДЕ.
Ха, ха, ха.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Неграмотен си........ за жалост:)))))))) Пенсионното осигуряване не е данък!:))))))))) Баба ти е получавала именно 40 лева защото не е плащала ПРЕДИ 1944Г.!!!!! Аз не съм говорил за данъци!!!!!!! ВСИЧКО ТОВА Е ОТ МЪГЛАТА В ПРАЗНАТА ТИ КРАТУНКА!!!:))))))))) ПЛОД НА ТВОЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ:)))))) ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА И НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ОБРАЗОВАН!!! ЛИЧИ ОТ 100 КИЛОМЕТРА!!! Може би си стигнал едва, едва с много усилия до Андрешко!:))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 23:40

Garfildbg1929 написа:
W84me написа:
Garfildbg1929 написа:Незнам дали щяхме да ходим с фес но благодарение на червената армия сега изобщо не ходим на работа.

Друго е да се кланяме на хамериканците, които са избили хиляди българи през ВСВ и в момента провеждат анти-българска политика! Руснаците може да са всякакви, но винаги са ни подавали ръка в трудни моменти и никога не са използвали военна сила срещу нас!

Много ясно как ще допуснат други да ни е...... като те са ни е..... достатъчно.И сега доста поколения ще си носят срамът

Много ти е неясна мисълта! Те са ни е...., като ни даваха дървен материал от Коми БЕЗ ПАРИ, като ни даваха нефт и ние го реекспортирахме и печелихме все едно, че е от Шабла!!!, че продавахме Калашници за милиарди без патент!!! Че ни купуваха, доматите , краставиците и всички боклуци от пирон до мотокар!!!!!!!!!!!!!!!! А сега е тежко точно защото ТОВА ГО НЯМА!!!!!!!!!!

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 23:45

СТАМАТ написа:
Неграмотен си........ за жалост:)))))))) Пенсионното осигуряване не е данък!:))))))))) Баба ти е получавала именно 40 лева защото не е плащала ПРЕДИ 1944Г.!!!!! Аз не съм говорил за данъци!!!!!!! ВСИЧКО ТОВА Е ОТ МЪГЛАТА В ПРАЗНАТА ТИ КРАТУНКА!!!:))))))))) ПЛОД НА ТВОЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ:)))))) ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА И НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ОБРАЗОВАН!!! ЛИЧИ ОТ 100 КИЛОМЕТРА!!! Може би си стигнал едва, едва с много усилия до Андрешко!:))))))

Ха, ха, ха
Няма как да налея акъл в празна червена "грамотна" картуна. Тогава би ли ми обяснил как комунезите почнаха да вземат пенсий веднага след 09.09.1944. Да не са били ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО ФАШИСТКО ВРЕМЕ.
ха, ха, ха
:lol: :lol: :lol:
Само сте ходили из шумака и сте обирали мандри.

Тазгодишния събор на БСП, ще се проведе на Цанков камък, вместо на Бузлуджа. Всеки симпатизан на Коалиция на България трябва да носи 2 м въже и тежести. Примките лично ще Ви ги слага другаря Първанов и тавариш Станишев.
:) :)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 23:51

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:

Ха, ха, ха
Няма как да налея акъл в празна червена "грамотна" картуна. Тогава би ли ми обяснил как комунезите почнаха да вземат пенсий веднага след 09.09.1944. Да не са били ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО ФАШИСТКО ВРЕМЕ.
ха, ха, ха
:lol: :lol: :lol:
Само сте ходили из шумака и сте обирали мандри.

Тазгодишния събор на БСП, ще се проведе на Цанков камък, вместо на Бузлуджа. Всеки симпатизан на Коалиция на България трябва да носи 2 м въже и тежести. Примките лично ще Ви ги слага другаря Първанов и тавариш Станишев.
:) :)

Човек може да говори с хора. С празнодумци, които пишат поредица от думи, без никакъв смисъл, може да разговаря само дядо Боже!:)))))) Приятна вечер!! Направи корекции в следните думички:картуна, комунез, пенций, симпатизан, тавариш и ще приема, че имаш 4 клас образование!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 16 апр 2013 23:57

То нас ни е... от 7 века и за тва сме си е..... майките и като народ и като све.
На протестите некои хора си повярваха, но много малко.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 00:05

СТАМАТ написа:Човек може да говори с хора. С празнодумци, които пишат поредица от думи, без никакъв смисъл, може да разговаря само дядо Боже!:)))))) Приятна вечер!! Направи корекции в следните думички:картуна, комунез, пенций, симпатизан, тавариш и ще приема, че имаш 4 клас образование!!!

Комунез, комунези, червени кхмери, комунуид и т.н, са синоним на бесепарски комунист.
:lol: :lol:

Нещо издишаш при отговорите, по скоро ги избягваш. Явно си спец по ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ. Сигурно си бил в екипа на Масларката.

Цялото ръководство, членове и симпатизанти на Коалиция за България са поканени на благотворителен хаир сюнет от Хизбола в Ливан.
Мероприятието ще бъде под патронажа на Ахмет Доган.
:) :) :)

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 17 апр 2013 00:11

Абе вие двамата защо не си кажете скайповете един на друг и да си спорите там. Човек не може да прочете как Боко тиквата се образова. Само спорите тука и накрая Боко няма да може да види какво са писали хората за него и ще изчезне за още няко друг месец от екрата, Тогава ще стане лошо ,защото завода за лентички ще фалира. Знаете ли колко работни места са това!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 00:15

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:Човек може да говори с хора. С празнодумци, които пишат поредица от думи, без никакъв смисъл, може да разговаря само дядо Боже!:)))))) Приятна вечер!! Направи корекции в следните думички:картуна, комунез, пенций, симпатизан, тавариш и ще приема, че имаш 4 клас образование!!!

Комунез, комунези, червени кхмери, комунуид и т.н, са синоним на бесепарски комунист.
:lol: :lol:

Нещо издишаш при отговорите, по скоро ги избягваш. Явно си спец по ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ. Сигурно си бил в екипа на Масларката.

Цялото ръководство, членове и симпатизанти на Коалиция за България са поканени на благотворителен хаир сюнет от Хизбола в Ливан.
Мероприятието ще бъде под патронажа на Ахмет Доган.
:) :) :)

Много си ми смешен и ще ти подаря още едно обяснение!:)) Нито едно твое изречение не завършва с този "?" знак!:)))))) Как тогава да ти отговоря???
Преговори си граматиката!!! "Тавариш" "симпатизан":))))))))

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 00:21

redhooligan написа:Абе вие двамата защо не си кажете скайповете един на друг и да си спорите там. Човек не може да прочете как Боко тиквата се образова. Само спорите тука и накрая Боко няма да може да види какво са писали хората за него и ще изчезне за още няко друг месец от екрата, Тогава ще стане лошо ,защото завода за лентички ще фалира. Знаете ли колко работни места са това!

Ей това е приказка!!! От кога му пожелавам приятна вечер на младежа, ама не ще!:)))) Да не би този младеж да е самия Буда и да проверява гласоподавателите??? Боко се гласи да отваря втора фабрика за лентички, но след изборите!!:)))

Върни се в “Свободна зона”