Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Tommi » 16 апр 2013 22:48

vaskonti написа:
Tommi написа:Честно да ви кажа, не виждам как може да се оправи положението, докато аз не взема властта. Сега изпуснах срока, но на следващите избори след няколко месеца мисля да се кандидатирам. :geek:

Дали да не спретнем една форумна партия? Ако не друго, поне ще гушнем някоя субсидия от държавата, може и по телевизията да ни дават :mrgreen:

Сега беше моментът, защото народът не иска никой от сегашните, жалко, че го изпуснахме.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 апр 2013 22:50

Thsmith написа:Защо рестартирате анкетата през няколко дни?

Явно нямат софт за читава анкета,а искат да следят пулса на настроенията сред избирателите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 апр 2013 22:50

dunavfc написа:Малоумниците на АТАКА не могат да разберат,че ние не сме пред избора ЗАПАД и ЕС или Изтока в лицето на Китай и Русия,а как да спечелим дивиденти от всички посоки !

Е как така? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2013 22:51

GOLEADOR написа:
NOMER14 написа:до GOLEADOR:
Герб бяха в малцинство математически , защото получиха резонно доверие от малките партии , защото Бойко обеща да накаже остатъците от Тройната коалиция.Именно , за да могат да управляват спокойно ( да не са в малцинство), Герб разби две парламентарни групи и откъсна един от Сините.По този начин Герб се сдобиха с "независими", гласуващи усложливо за тях.
Това вече сме го преживели:Филип Димитров управлява само 9 месеца и проклятието на България го съботира , последваха "мравките" от СДС.

14-ка,явно си се намесил в разговора без да си чел предните постове.За това и коментарите ти ми идват малко неразбираеми.Та какво общо има горния ти пост,с твърдението ми,че БСП можеха да управляват България след оставката на ББ?И това можеше да стане ясно на всеки,ако президента бе дал това право на ДСБ или Атака.Тогава какво и оправдание да се опитваш да дадеш на БСП,би звучало нелепо.Как ДСБ или Атака могат да съставят кабинет,а БСП не?Те да не би да имат повече депутати от бесепарите?

За Атака не знам , но ДСБ предлагаха да има национално съгласие между политическите партии в Парламента да излъчат Правителство до изборите, за да не се губи половин година във време на криза. БСП нищо подобно не е казало.Протестиращите биха ли дали БСП да излъчи Правителство?Нямаше ли да излезе тогава втора вълна , вече истинска, от протестиращи и да измете БСП(това вече се е случвало).Пак повтарям без национално съгласие Парламентът нямаше да има кворум.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 апр 2013 22:53

@Tommi
Като балансираме и водим адекватна политика към всички страни и търсим потенциални ползи от всякъде ! Какъв е проблемът в България да има инвестиции от ЕС,Китай,Русия,Бразилия,Америка,Австралия,ЮАР,Бахрейн,Катар и т.н. ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2013 22:54

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:Честно да ви кажа, не виждам как може да се оправи положението, докато аз не взема властта. Сега изпуснах срока, но на следващите избори след няколко месеца мисля да се кандидатирам. :geek:

Дали да не спретнем една форумна партия? Ако не друго, поне ще гушнем някоя субсидия от държавата, може и по телевизията да ни дават :mrgreen:

Сега беше моментът, защото народът не иска никой от сегашните, жалко, че го изпуснахме.

А, споко, септември или октомври пак ще има избори.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2013 22:55

Отсега почвай , че има куп формалности - учредително събрание , минаване пред съда.... ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2013 22:59

dunavfc написа:@Tommi
Като балансираме и водим адекватна политика към всички страни и търсим потенциални ползи от всякъде ! Какъв е проблемът в България да има инвестиции от ЕС,Китай,Русия,Бразилия,Америка,Австралия,ЮАР,Бахрейн,Катар и т.н. ?

1 млн българи се изнесоха от страната , т.е. липсва квалифицирана работна ръка.Или Русе прави изключение? ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 апр 2013 23:05

dunavfc написа:@Tommi

Ами според мен проблема е,че сме доста малки което ни прави силно зависими.В крайна сметка трябва да се погледнем и да видим колко ни е малък БВП,а и като цяло сме като жители ... колкото половин голям град както е приказката.
Малка държава с малък ресурс,не може да си прави каквото си иска.Не държа да съм прав.На мен така ми изглежда тъжната действителност.
Друг важен проблем е какво ще рече инвестиция.Ако ще е в стил мариците мерси.Не съм инженер и не мога да кажа колко е успешен самия проект,но идеята държавата да ти гарантира печалбата ... е меко казано нелепа от гледна точка за държавата.По този начин един вид държавата сама си ипотекира и малкото което има.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 апр 2013 23:07

NOMER14 написа:
За Атака не знам , но ДСБ предлагаха да има национално съгласие между политическите партии в Парламента да излъчат Правителство до изборите, за да не се губи половин година във време на криза. БСП нищо подобно не е казало.Протестиращите биха ли дали БСП да излъчи Правителство?Нямаше ли да излезе тогава втора вълна , вече истинска, от протестиращи и да измете БСП(това вече се е случвало).Пак повтарям без национално съгласие Парламентът нямаше да има кворум.

1.БСП говореха,че имат готова програма която да изведе България от кризата.2.Ако пък протестиращите не дадат на БСП да състави правителство,значи искат избори които в момента се случват.3.Който провали кворума на правителство което се бори с кризата е обречен на провал на изборите .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”