Копирам мнението си от друга тема, защото смятам че тук е по-актуална!
Приятели, по няколко часа на ден ви чета мненията и не мога да разбера как така не забелязвате откровенните лъжи на Недоразумението Т.Б., който твърди, че в отбора на Рубин Казан имало епидемия от свински грип и това е една от причините да се хване на мнимото предложение за трансфер. След като Телкийски е извън групата за мача с Амкар/а най-вероятно не само той/ как е възможно да имат недостиг на играчи. Освен ако и той е болен от този грип /а всички ние знаем, че той е болен от "луда крава" ...или "говедо" беше не знам/. На нас обикновенните фенове обаче ни е простено да се ловим на тези въдици като шарани. По-лошото обаче е, че никой от така наречените спортни журналисти не смее да звънне в централата на УЕФА за да разбере че при тях не е постъпвало желание от страна на Рубин да картотекират нови футболисти. И как да смеят като 95 процента от тях са на заплата при Недоразумението Т.Б. за да надуват синия балон. Но не е само това, половината от приказките на Недоразумението са откровенни лъжи и са необходими много малко усилия от страна на всеки, който желае да открие истината да разбере че това е само една "малка" далаверка спретната от ....... познайте от един път Кой.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Батков - адвокат на Титан ?
yank0 написа:unist_gp написа:Малко пояснение, защото виждам, че не си наясно: гражданин на Република България, роден в България не може да бъде изгонен от нея или да му бъде отнето гражданството, придобито при рождениеМоже би ти се иска, но няма как да стане
Справка: Майкъл Чорни не е български гражданин
Става въпрос да му забранят да упражнява бизнеса си повече в БГ, не искам да влизам в детайли.... Иначе не сме в Ангола,съгласен с теб
И това няма как да стане, ако говорим за Конституционния съд. Може би се подвеждаш от думата "съд" , но КС не е точно съд. В неговите правомощия е да се произнася за съответствие на норматвни актове с Конституцията и разпоредбите на ЕС. Но май много се отконихме от темата. Накратко КС не може да предприеме каквито и да е действия срещу Тодор Батков

Ще видиш как става през пролетта

- ace_ventura
- Контакти:
Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".
Бе, май щел да продава некви футболисти зад граница и от там да земе пари за стадиона.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Левски е национална гордост
soilwork написа:Днес футболните запалянковци на ПФК Левски заявяват, че са сами срещу всички и в същото време казват, че са и отбор на народа! Едно огромно противоречие, което и самите те не могат да обqяснят!! Тази публика се гордее с обявяването им за "отбор на народа" от страна на чуждата преса (за да подразнят тогавашната власт),но отричат другото дадено им име от същата тази чуждестранна преса "евроидиоти".
Тези същите привърженици излизат с плакат на Сан Сиро: "Шумен мрази ЦСКА", а в същото време се възмущават, че българи били подкрепяли Ливърпул на националния празник на България в деня, в който ПФК Левски играели срещу тях!! Този празник да не би да е на ПФК Левски? Крайно време е сините привържаници да осъзнаят, че 3-ти март не е техен празник, а национален, който няма нищо общо с футбола, както е крайно време да разберат, че България не е ПФК Левски.
Време е най-накрая всички да се научат как се изписва правилно името на отбора, а именно ПФК Левски, а не Левски, защото освен да се възползват от името на Апостола на свободата друго не свързва ПФК Левски с личността Васил Левски.
Е какво общо има знамето Шумен Мрази Ц(*КА и подкрепата на Ливърпул на връх националният празник? Да половин България е синя а другата е различна- червени, жълти, черно-бели. Затова е само срещу всички... Питай някой от Ботев или Черно Море кой отбор мрази... Отговорът ще е един- Левски!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Да половин България е синя
Клубът от Подуене има по-малко привърженици от друг софийски клуб.
Във морската столица много малко хора имат симпатии към него, почти никой не го харесва.
Феновете на сините приемат мечтите си за факт.
- bigbonusprize
- Контакти:
S.T.A.L.K.E.R написа:Да половин България е синя
Клубът от Подуене има по-малко привърженици от друг софийски клуб.
Във морската столица много малко хора имат симпатии към него, почти никой не го харесва.
Феновете на сините приемат мечтите си за факт.
Панчарево ли имат повече привърженици? Не ме разсмивай...
- santiliana
Има ли власт в България?
Тези дни покрай шумния резил на Тодор Батков с неосъществения четворен трансфер в Русия, беше подминат един факт,който хвърля голямо петно върху съдебната система, митниците, вътрешното министерство- с една дума върху цялата Държавна машина.Какво имам впредвид:
На всички е известно, че защитника на Левски Юсеф Рабех е следствен, води се дело срещу него, а в същото време имаше и условна присъда от първото си провинение преди около година и половина.Е, питам аз, как така човек като него, с такова досие и на такъв етап от "съдебното дирене" срещу него, ще бъде допуснат да напусне границите на България. Все ми се струва, че това няма как да стане без намеса "свише".Тук има злоупотреба с власт, както от страна на Батков(него май го бива повече в машинациите, отколкото в истинската адвокатура), така и на висши държавни чиновници.Вие какво мислите по този въпрос? Предварително казвам, че не съм много на вътре в материята "право" и може и да бъркам някъде, но все ми се струва, че има нещо вярно в това, което казвам.
БАТКОВ- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
На всички е известно, че защитника на Левски Юсеф Рабех е следствен, води се дело срещу него, а в същото време имаше и условна присъда от първото си провинение преди около година и половина.Е, питам аз, как така човек като него, с такова досие и на такъв етап от "съдебното дирене" срещу него, ще бъде допуснат да напусне границите на България. Все ми се струва, че това няма как да стане без намеса "свише".Тук има злоупотреба с власт, както от страна на Батков(него май го бива повече в машинациите, отколкото в истинската адвокатура), така и на висши държавни чиновници.Вие какво мислите по този въпрос? Предварително казвам, че не съм много на вътре в материята "право" и може и да бъркам някъде, но все ми се струва, че има нещо вярно в това, което казвам.
БАТКОВ- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
- bigbonusprize
- Контакти:
Ама като се замисля Варна е синя... 

- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Като безпристрастен зрител това виждам.
Всеки който мисли че клубът на Т.Батков имат повече фенове,явно се лъже,или е пристрастен.
Варна е залено-бяла,синя но не заради Подуенския тим,а заради Спартак.
Всеки който мисли че клубът на Т.Батков имат повече фенове,явно се лъже,или е пристрастен.
Варна е залено-бяла,синя но не заради Подуенския тим,а заради Спартак.
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 26 сеп 2009 09:58, променено общо 1 път.
Re: Има ли власт в България?
Да обърна внимание и на друго, по темата. Мустакатия консомолез от два дни ни залива с някакви тези, как гонил някакъв, ръкопашен бой, ще ги довлича тук, ще си плащат, не знам си кво си, с разни приказки от мутренските времена от 90те години. Тия приоми 2009та година на вАжат, мустакат селянин!