"А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: "А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Мнениеот hetfield » 16 апр 2013 12:36

Модератор ЛокоПД написа:Не ми хареса този начин на игра,от страна на нашите.Ясно е,че няма как с наличните футболисти,да тръгнем да се надиграваме с Лудогорец,но си струваше да опитаме.Този тип "опълчение" не ни е присъщ и логичното се случи в края на мача/както обикновено :lol: /.А се видя в края на мача,че "дявола не е толкова черен".Кому беше нужно това 0:0 !? Вместо да излезем освободени и да се опитаме да играем футбол,ние забъркахме ебати бетона.И майтапа настрана,но почти успяхме и бяхме на път да си тръгнем с 1 точка.Само че това нямаше да промени нищо...
Честита победа на Лудогорец.Напълно заслужена,без съдийски изпълнения.

Личното ми мнение е,че играха за премия.Ясно е,че 1 точка повече или по-малко не е от значение просто доигравате сезона с цел максимум повече премии.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 апр 2013 13:13

Лудогорец са далеч по-класния отбор и в такива мачове, точно класата натежава везните в полза на по-добрия отбор.
Разполагат с много технични футболисти,подават си топката много по-точно и скоростно...освен това в играта им има смисъл и играят с настроение.
Ние им отстъпвахме във всяко отношение и технически, и тактически и физически!
На какво се надявахме - на късмета да си го признаем. Е да, ама късмета спохожда по-силните.
Пожелавам си за новия сезон нов собственик, който да обича футбола и клуба и Илиан Илиев на "Лаута". ;)
Изображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 16 апр 2013 14:23

Честита победа на Лудогорец.

Интересен град, не бях ходил преди, но гостуващия сектор... Хора, това не е човешко! Бяхме като в зоологическа клетка, та и по-зле! Някой се пошегува, че тече ток по мрежата, да не сме се опитвали да се катерим, хаха. Айде, лек ден на всички.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 апр 2013 14:35

Arto написа:Честита победа на Лудогорец.

Интересен град, не бях ходил преди, но гостуващия сектор... Хора, това не е човешко! Бяхме като в зоологическа клетка, та и по-зле! Някой се пошегува, че тече ток по мрежата, да не сме се опитвали да се катерим, хаха. Айде, лек ден на всички.

:)
Предназначението на тази клетка е за фенове на ЦСКА. Това много пъти го писахме. Те са единствените, които в два мача обстрелваха мирна публика (сред която немалко жени и деца) с огън и бомбички и мерките, които се взеха са последица от това. За феновете на другите отбори остава преживяването, че са влизали в нещо такова.
Аз само слушам впечатления. Естествено, не съм влизал. Явно не е приятно. Все пак сигурно е по-добре от клетката на лъвовете, която е наблизо ;)
[center]Изображение[/center]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 апр 2013 18:19

Vict0ry написа:
kubik написа:
crazyforest74 написа:Що така бе, майна ?
Такъв нелицеприятен Локомотив не съм гледал никога !
Очаквах доста по интересен мач с повече голове, но явно обещаната премия, принуди Локото да се бранят с 10 човека.
Въпреки че спечелихме късметлийски, тази тактика трябваше да бъде наказана ( както да кажем нашето със Загреб....)
Пожелавам им успех по-нататък дано да се хвърлят и на Левски по -същия начин !

И ние не сме гледали. ;)
И затова днеска имаше толкова гостуваща агитка.Хората са отвратени от антифутбола на Генов 8-)
Всички чакаме края на сезонна,че не се търпи......

Не това е причината за малкото хора!Просто Барека много добре ни нагласи в понеделник...Ние сме една от малкото публики да не кажа единствената,която през всичките години сме останали верни на отбора си!Истинските локомотивци ще ходят на стадиона,за разлика от феновете на някои отбори и сдружения,независимо кой е треньор,собственик и т.н.

Братле всичко си има граници .Търпиш,търпиш,вече не се търпи ;)
Поредни мачове играем ганкиното.С Ботев Враца мина границата.Не загубата,а играта която показаха.
Откриваш ново осветление.вместо да стане празник,то стана срам и позор.
Накрая ни обвиняват и в тото.Лошото е,че има локомотивци ,който си го мислят сериозно! :evil:
п.п Братле ние бяхме 9 човека-две коли готови за Разград.след фиското с Ботев,повечето се отказаха и си го гледахме по тв-то.
Минимум 400 човека щяхме да бъдем,въпреки деня,часа и разстоянието 8-)
Сега с Етър ,ако се съберат и 1000 човека ще е ок :roll:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 апр 2013 20:06

Kubik:Накрая ни обвиняват и в тото.Лошото е,че има локомотивци ,който си го мислят сериозно! :evil:

Kubik, много мислих, брат дали да ти отговоря и не се сдържах. ;)
Относно ТОТО-то всички отбори у нас го правят, и мисля че това не е тайна за никого.
Още само като видиш президентите на клубовете, и хората, които са в ръководството на клубовете е ясно и на малките деца за какво иде реч, брат.
Нали не си мислиш, че някой ще хвърли пари е така за вятъра?
Относно нашия Локомотив -помниш ли един мой пост, в който говорих за един човек, който следва отбора неотлъчно даже и на подготовките у нас и в чужбина?
Е тоя човек не е фен на отбора, но има общ бизнес с един човек от ръководството ни.Какво мислиш, че прави този човек на всеки наш мач било у нас или в чужбина?
Докато тоя човек го виждам на "Лаута" с определени хора от ръководството - моля не ми пишете неща от рода на "...Ванко, хайде първо да започнеш да ходиш на мачове".
Значи не искам да се карам с никого, още повече с теб, щото заедно с Drughi, Child in Time & Модератор Локо ПД сте от малкото хора, които наистина много уважавам.
Не ми е целта да дразня някого, да влизам в конфликти или да се правя на интересен.Чисто и просто изказвам мнение и ти отговарям, като ти казвам, че тези локомотивци имат право, брат :!:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 апр 2013 21:05

Мммдааа....Момчета /Кубик и Ванко/,някои от вас, май са фенове на Локомотив ПД от шампионската година насам... :roll: Единия след "фиаското срещу Ботев Враца",решил да не ходи в Разград,другия заради не знам си кво...Ами хубаво,не идвайте на мачове.Само че сериозно започвате да посинявате,почервенявате,да не кажа нещо по-обидно /щото едни не дойдоха дори на Дербито,а причината беше ,че "не това е нашия отбор"/...Ами изберете си Барцилоната,Балета,или Ювето и си решавате проблема.На мен също не ми харесват последните няколко мача,даже това което се случва през последните няколко години,но това не е причина да "отсвиря" любимия отбор.
"Винаги с вас" за някои е просто песен,която се пее на края на мача,за други обаче,това е начин на живот.Аз също не искам да се заяждам с никой.Всеки сам си решава.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 апр 2013 21:33

Последен пост и повече няма да разводнявам темата - Мод въобще не поставям играта на отбора под въпрос...тук става въпрос за друга игра - тази на ръководството.
За онези двамата дерибеи говоря.Докато те са на власт на "Лаута" ще е такава.Единствено нов собственик с твърд характер, какъвто на времето беше Жоро Илиев може да ги постави дваминцата на място.
До тогава ще използват отбора като маркуч...сещаш се.
Повече няма да говоря на тази тема, но, Мод това с нищо няма да спре хората да оредяват на "Лаута".
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 апр 2013 00:15

Мод на не разбрал ли се правиш бе майна.Кви шампионски отбори. :lol: За стотен път ти пиша,че не са важи резултатите,падаме бием все тая.
Пак да го напиша-играем най апатичния футбол в ''а'' група,който отблъсква зрителя.
И мнението не е мое ,а всеобщо. и фенове на други отбори го казват......
Предполагам си бил с Ботев.След края на мач за първи път видях в хората отчаяние,такова което не съм виждал никога до сега,даже да сме губили и с 2,3,4,5 гола на Лаута.

Ванко не знам дали е тото,но пролетта всеки мач играем по идентичен начин.По твойта логика всички са тото :?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 18 апр 2013 07:25

kubik написа:Мод на не разбрал ли се правиш бе майна.Кви шампионски отбори. :lol: За стотен път ти пиша,че не са важи резултатите,падаме бием все тая.
Пак да го напиша-играем най апатичния футбол в ''а'' група,който отблъсква зрителя.
И мнението не е мое ,а всеобщо. и фенове на други отбори го казват......
Предполагам си бил с Ботев.След края на мач за първи път видях в хората отчаяние,такова което не съм виждал никога до сега,даже да сме губили и с 2,3,4,5 гола на Лаута.

Ванко не знам дали е тото,но пролетта всеки мач играем по идентичен начин.По твойта логика всички са тото :?

Ехее ти роди нещо ново "Ванко логиката" хаха,шофьора на буса дали е казал как ще свършат следващите мачове?

Върни се в “Локо Пловдив”