Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Абе, къде е Бойко ?

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 20:54

botev1921 написа:
Daniel Levski написа:Поредните комунистически глупости, до изборите незнам какво още ще измислят. Вече не им чета и глупостите. А Бойко ще го видиш като победител на 12 май, като толкова ти е домъчняло, също може да го гледаш по канал 3 вечер когато дават митингите на ГЕРБ.

Ти си откровен идиот. ГЕРБ и Борисов са най-големите комунисти в света изобщо. Ако хванеш някоя книжка по темата ще видиш, че ВСИЧКО, което ГЕРБ прави и направи за 3 години е като извадено от теория на комунизма - пълна диктатура на пролетариата! Жалък си!

Ако беше Диктатура на пролетариата, хората, щяха да имат работа и хляб!!! Когато банките и най богатите умножават капиталите си, се нарича "Олигархия"!:))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

kpkirilov
Контакти:

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 20:58

Dobri написа:Какво се карате? И защо се обиждате на комунисти?
БСП е наследник на БКП.
Б.Б. е член на БКП. Цветанов и той.
Кунева е снаха на член на политбюро.
ДПС са си кадри на ДС.
Костов и той е кадър на БКП (политкомисар е).

Всички са комунисти.
Просто БКП си смени лидерите, но запази напълно контрола над България чрез нароилите се "нови" дъщерни партии.

Проблема на България лустрацията. Просото, не трябва да се гласува за партийте създадени и ръководени от кадри на ДС като се почне от БСП, ДПС, та се стигне ВМРО и разни зелени на Каракачанов и т.н.
Все пак е различно да си бил редови член на БКП(щото по-онова време нямаше избор или БКП или БЗНС, иначе Белене или смърт :lol: ), а друго е да си бил висш партиен функцинер на БКП.
Има огромна разлика, защото както моите родители и деди, са ненавиждали комунизма, но са били принудени да гласуват за БКП-защото.....
Надявам се никой не иска да се връщаме назад. Само вижте разликата между Северна и Южна Корея(въпреки че няма база за сравнение), а са един народ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 апр 2013 21:02

Всеки сам решава,нали в България има "демокрация"
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 апр 2013 21:06

По-голям боклук от тоя тиквоч НЯМА! С цялата си наглост още има претенции да управлява, а малоумниците с основно образование и продавачките в магазините му се възхищават!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 21:07

kpkirilov написа:
БСП е наследник на БКП.
ДПС са си кадри на ДС.

Всички са комунисти.
Просто БКП си смени лидерите, но запази напълно контрола над България чрез нароилите се "нови" дъщерни партии.

Проблема на България лустрацията. Просото, не трябва да се гласува за партииете създадени и ръководени от кадри на ДС като се почне от БСП, ДПС, та се стигне ВМРО и разни зелени на Каракачанов и т.н.
Все пак е различно да си бил редови член на БКП(щото по-онова време нямаше избор или БКП или БЗНС, иначе Белене или смърт :lol: ), а друго е да си бил висш партиен функцинер на БКП.
Има огромна разлика, защото както моите родители и деди, са ненавиждали комунизма, но са били принудени да гласуват за БКП-защото .....
Надявам се никой не иска да се връщаме назад. Само вижте разликата между Северна и Южна Корея(въпреки че няма база за сравнение), а са един народ.

Сравненията са ти неуместни! Аз не бих сравнявал Видин с Банско, а по скоро Китай при Капитализма и Китай при Комунизма!!! България през Социализма и България сега!!! Аз не съм гласувал преди 1989 против БКП и БЗНС, защото нямаше други, но съм гласувал против Човека на Партията(фаворита) и не са ме пращали в Белене, пък и съм си жив и здрав!:))))))

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 16 апр 2013 21:07

Абе верно, къде е Боко? Сутрин телевизиите почваха с него,на обед вместо отче наш- пак с него, вечер почти си лягаше до жената! Е липсва човека ,няма що!

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 16 апр 2013 21:12

За сведение на посрещачите:В това пернишко село живеят най-големите рендета от целия регион.Без коментар.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 21:16

orlando7 написа:Абе верно, къде е Боко? Сутрин телевизиите почваха с него,на обед вместо отче наш- пак с него, вечер почти си лягаше до жената! Е липсва човека ,няма що!

Тренира! Учат го да говори и във 2л. мн.ч., не само в 1л. ед.ч. !:)))))) Освен това точи ножицата за нови ПОДВИЗИ!!!:)))))

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 21:18

СТАМАТ написа:
kpkirilov написа:
БСП е наследник на БКП.
ДПС са си кадри на ДС.

Всички са комунисти.

Проблема на България лустрацията. Просото, не трябва да се гласува за партииете създадени и ръководени от кадри на ДС като се почне от БСП, ДПС, та се стигне ВМРО и разни зелени на Каракачанов и т.н.
Има огромна разлика, защото както моите родители и деди, са ненавиждали комунизма, но са били принудени да гласуват за БКП-защото .....

Сравненията са ти неуместни! Аз не бих сравнявал Видин с Банско, а по скоро Китай при Капитализма и Китай при Комунизма!!! България през Социализма и България сега!!! Аз не съм гласувал преди 1989 против БКП и БЗНС, защото нямаше други, но съм гласувал против Човека на Партията(фаворита) и не са ме пращали в Белене, пък и съм си жив и здрав!:))))))

Това може да го обясняваш на такива които не са живели тогава. Нямаше никакъв избор. Мога да дам още сравнение, германците, че са германци източна Германия все още не може да се оправи.
Много добре, беше при комунизма, вземха заеми от Запада(8 млд долара) дълг оставиха, а пък взимаха народни пенсии. Още не можем да изплуваме от бакийте които забъркаха. Окрадоха парите на родителите ни, чрез кредитните милионери.
После създадоха червената олигархия и хората бяха принудени да търсят работа извън България.
А за Северозапада не ми говори, само отиди във Враца за да видиш на какво е заприличила, от упралението на Криводолчинина. Където комуняга стъпи трева не никне. И аз съм я напуснал още през 1989.
А затова положение на този пропаднал район са си виновни самите хора там.

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 16 апр 2013 21:22

Крие се като фашист на 10 септември 1944-та!

Мишка голяма...мръсен плъх!

Върни се в “Свободна зона”