Изненадата за петък вечер, се оказаха екипите на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изненадата за петък вечер, се оказаха екипите на Ботев
Всеки , който играе в Ботев със сърце е наше момче , без значени дали е африканец , монголец или какъвто и да било и се надяваме да спазят серията от добри игри с/у Славия и утре.
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- botev_1912
- Контакти:
EL GALAKTIKO написа:Били сте ни , когато в Ботев играеха ваши момчета- Ботевисти, ама утре с тая " СКУАДРА АДЗУРА" дето ви я натресоха се молете да е само 0-3
Не се надъхвай - нищо се не знае!
Да се махне селяка, пък победата в един мач не е толкова важна!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Тракиец 1912
- Контакти:
EL GALAKTIKO написа:Били сте ни , когато в Ботев играеха ваши момчета- Ботевисти, ама утре с тая " СКУАДРА АДЗУРА" дето ви я натресоха се молете да е само 0-3
Пич, нищо лично, но може да си сигурен, че докато Ботев Пловдив съществува, независимо в какво моментно състояние никога няма да берем ядове от отбор, като вашия в Пловдив

- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Евала за екипчето- много е готино. Айде лека нощ и късмет утре 

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 23:07, променено общо 1 път.

Moга да се хвана на бас че утре след мача ВИЛИ ЩЕ Е БЕЗРАБОТЕН
УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ ,,,,,,,,,,,,,
УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ ,,,,,,,,,,,,,
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Тракиец 1912 написа:EL GALAKTIKO написа:Били сте ни , когато в Ботев играеха ваши момчета- Ботевисти, ама утре с тая " СКУАДРА АДЗУРА" дето ви я натресоха се молете да е само 0-3
Пич, нищо лично, но може да си сигурен, че докато Ботев Пловдив съществува, независимо в какво моментно състояние никога няма да берем ядове от отбор, като вашия в ПловдивДа не говорим и че сега сте в трагикомично състояние, начело с "големият" тренер Вили Вуцов. Дръзна да изкажа наивното си мнение, че утре Ботев ще е победител.
3-пъти сте ми по- симпатични от ония ваште съграждани -"БУФЕРИТЕ", ама за утре бате,вервай ми ,тоя мач съм го гледал-0-3
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
PFC Litex написа:EL GALAKTIKO написа:Били сте ни , когато в Ботев играеха ваши момчета- Ботевисти, ама утре с тая " СКУАДРА АДЗУРА" дето ви я натресоха се молете да е само 0-3
С тази скуадра много отбори ще берат ядове, защото всеки един ще подцени Ботев, колкото и приказки да говорят и ще е интересно.
Литекс се отървахме с помоща на съдията и с късмет.
Утре тази скуадра като види феновете на Ботев и ще изоре теренО
Вие пък не се ли отказахте да се праите на голем отбор?
- Тракиец 1912
- Контакти:
EL GALAKTIKO написа:Тракиец 1912 написа:EL GALAKTIKO написа:Били сте ни , когато в Ботев играеха ваши момчета- Ботевисти, ама утре с тая " СКУАДРА АДЗУРА" дето ви я натресоха се молете да е само 0-3
Пич, нищо лично, но може да си сигурен, че докато Ботев Пловдив съществува, независимо в какво моментно състояние никога няма да берем ядове от отбор, като вашия в ПловдивДа не говорим и че сега сте в трагикомично състояние, начело с "големият" тренер Вили Вуцов. Дръзна да изкажа наивното си мнение, че утре Ботев ще е победител.
3-пъти сте ми по- симпатични от ония ваште съграждани -"БУФЕРИТЕ", ама за утре бате,вервай ми ,тоя мач съм го гледал-0-3
Хайде стига бе

- Тракиец 1912
- Контакти:
Утре, Ботев наистина ще е мъгла. Нито знаете качествата на играчите (пък дори и да ги знаете, треньорският "гений" на Вили Вуцов ще направи така, че да ги изпитате с цялата им сила )
, нито знаете що за тактика ще ви приложи един никому неизвестен италиански треньор. Единственото ясно нещо е, че ще се скандира мощно от хиляди бултраси и повярвай ми, вашите момчета ще се чувстват в ада, щом хванат топката