Обиколил съм почти всички континенти/без двата полюса-не съм бил в Австралия,Нова Зеландия и далчният изток/.Почти няма държава в Европа където да не съм бил.Накрая си избрах Англия и се преселих.Вече две години живея тук и мога да ви кажа,че няма НИЩО ОБЩО с нашата мила татковина.Както се бъзикаме с приятели,тука всичко е наопаки.За пример BG-GB:).Както се казва,тук и гейовете са обратни.

Но относно качеството на живот,няма какво да се коментира.Парите стигат,хората не са лоши и нямат лошо отношение към българите/как да имат,като вършим поне два пъти повече работа от англичаните/.Това което се пише по вестниците е нещо като плямпанията на Болен Лидеров.Плашим хората,че белким гласуват за нас после.Повечето не им пука,дали ще дойдат 100 000 или 1млн българи.Викат,ако работят като теб,проблеми няма.Наложи се да им обяснявам многократно,че основните проблеми идват от БГ ЦИГАНИТЕ!Надявам се че ме разбраха.Сега да ви споделя една случка от нашият град.В центъра на града затвориха един магазин.На следващият ден,в предверието се нанесоха 4-5 мангала и едно Айше,просят си там,търкалят се в парцалите и кашоните,сълзи и сополи...Абе както си му е циганският ред.И това пак казвам,на пъпа на града,срещу общината.След 10 на дена ги разкараха.Викам си-край!Да,ама не!На другият ден,нова банда мангали зае отново мястото.И кое е най гадното.Питат ги хората откъде са,а те-БГ или Румъния.И какво да си мислят нормалните бели хора,които примерно не познават други БГ или Румънци?Аха,прави са нашите политици.Идват тука тези прошляци,крадат,лъжат,просят,искат от общината пари и къщи...За какво са ни българи и румънци?А тези които ни познават,викат-абе хора,за какво ви плюят така.Плащате си данъците и наемите,не създавате проблеми,не се напивате и да не идвате после на работа,не хулганствате,не трошите,не крадете...Истината е една.Тези които ни пречат на първо място са националните предатели наречени родни политици и на второ място мангалите.Иначе нормалните българи и румънци се вписваме перфектно в обстановката в UK.Лошото е че не се вписваме така и в родната картинка по места.Затова сме тук.Един колега беше написал че като се върнал от екскурзия и го посрещнали на летището с кражба на личното му време.Аз имам същите впечатления при връщане+намръщени,все едно съм им длъжен нещо.Опити за измами на момента!Смяна на пари,"евтини" таксиметрови услуги,опити за "убиване натемпото" при превоз от летището до автогарата в опит да се хване последният автобус.Обясняване,как ще ти намерят "евтин" хотел за вечерта "само" за 50 евро.Ако искам ще ме закарат до Варна с таксито "за без пари направо".И ред подобни щуротии.Когато съм навън,нямам търпение да се върна там където съм роден и израснал.Когато се върна,нямам търпение да се махна отново.За кого да гласувате ли?Не знам за вас,но аз съм казал,че докато живея навън,няма да гласувам за БГ политик.А вие дано изберете поне веднъж правилните.Макар че искрено се съмнявам.
п.п.Относно красотите на различните държави,искам да споделя,макар че нашата ми е най мила,има много други,които не отстъпват по красота/за чистота не говорим/,изключвам UK.Не е красива природата,макар че и тук има уникални кътчета.За мен Перу е една от много красивите в природно отношение държави.Най красивият според мен град е Барселона.