Ходили ли сте в чужбина и какви са впечатленията ви от там?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ходили ли сте в чужбина и какви са впечатленията ви от там?
Ходил съм в Америка, Англия, Австрия, Германия. Животът там е прекрасен, уреден, лесен. Хората са свръхвъзпитани, не са злобари, винаги готови да помогнат. Поради тази причина на изборите на 12 май бих гласувал за най-добрата авиокомпания.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- modor
- Контакти:
Интересно ми е Караджов, къде е ходил

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Държавите които съм посетил в моят живот до този момент са : Германия,Италия,Франция,Австрия,Унгария,Словения,Гърция и Македония.Сами може да се досетите,че сме на доста години зад тях в почти всяко едно отношение ( изключвам Македония ). 

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
На много места съм бил, но най-добре съм си изкарвал във Форт Лодърдейл и Римини.
Иначе като условия за целогодишен живот, а не за ваканция... Женева ми е правила най-добро впечатление.
Иначе като условия за целогодишен живот, а не за ваканция... Женева ми е правила най-добро впечатление.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Засега Америка, Англия, Чехия, Австрия, Турция, Гърция и Румъния. В Англия се сещам как помолих една жена на около 30 да ме снима пред Сейн Пол в Лондон, тя го прие толкова отговорно, даже на колене си клекна на земята за да ме снима по-добре. Гърция пък си има големи смехории, но селата са им едни китни, подредени, нищо общо с нашите ламарини в дворовете. Чехия и Австрия са много напред по-всички показатели.
modor написа:Интересно ми е Караджов, къде е ходил![]()
Той обикаля планетите.
- redhooligan
- Контакти:
Ходил съм в Чехия. Хубава държава със възпитани хора. Пушат здраво марихуана и не им пука от нищо. Ако помолиш за някаква услуга ще ти помогнат,стига да могат. Обаче във която и държава да идете се пазете от Българите. Освен от тези с които не сте приятели от доста време. Защото е обществена тайна,че където и да идеш Българин ще те на.бе!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Живея и бачкам в Германия вече четвърта година....по-отношение на ежeдневието всичко е уредено перфектно-транспорт,храна,осигуряване,квартира,свободно време,спорт и т.н Парите са о.к, има от всичко по много-просто не мислиш за нещата които тормозят голяма част от бълг.народ като сметки за ток,парно,вода и здраве.Не съм срещал негативно отношение от страна на германците към мен. Като си вършиш добре работата всичко е супер. Много е спокойно ,чисто,подредено. При някаквъв проблем нещата се решават бързо и коректно.
Аз пък съм ходил веднъж в Англия и сега от 2011та ходя във Финландия дори сега след 10на дни ще заминавам пак.Там ми е работата но само от април до септември.Между впрочем има около потчи 190 000 езера във Фин незнам някаде другаде дали има такъв внушителен брой.Иначе е мега скъпичко
- Daniel Levski
- Контакти:
Това е добре,че комунистите във форума отвориха първата нормална тема макар и не спортна. Аз съм бил в почти всички страни в Европа, без Портогалия,Холандия и Андора, в 14 от 15 републики на бившият Съветски съюз, и в няколко страни в Азия включително и за два дена в Авганистан. Какво мога да кажа, много е хубаво да се пътува защото се отваря мирогледа на човек. Най- подредено е в Германия, Австрия и Англия, т.н. западни страни са много напред от нас и то най вече в правилата, културата и чистотата. В бившите съветски републики е смях, защото има една помпозност в центровете на големите градове и мизерия в периферията. Пример за това е Москва, хубав град в центъра, тежък за живеене /мног голяма лудница/, на 20 километра от него е пълна мизерия има села с къщи като от 15 век. Хубави пътища в града и мизерия извън. В Беларус също е голям смях - Минск е много хубав в центъра големи булеварди и красиви магазини които са празни/няма хора в тях/, и квартали които са пълна мизерия с едни малки магазинчета с опашки по 100 човека. Там за пръв и последен път видях в центъра трактор с мигалки на който пишеше милиция. От Гомел до Минск по пътя вървеше една радиостанция, друга нямаше по която 1 час някакъв партизанин разказваше глупости. От бившите Съветски републики най красив град е Киев , и най-весел Одеса, най-странен е Ташкент. В Западна Европа най-страната страна е Сан Марино /страна разположена на една скала/, а най-голям купон е в Братислава. Най-красив град за мен е Рим /макар и малко мръсен за западно европейски стандарт/, много повече ми харесва от Париж. А най-красива е природата в Швейцария.