Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Re: Пламен Илиев или Михаил Иванов?

Мнениеот tzvetan_22 » 16 апр 2013 15:21

Венелин написа:Пацо ще пази, защото има кандидати да го купят. Като се продаде Мишо ще има време да пази предостатъчно. Ротация на вратарите не се прави по принцип :!:

На Запад за купата обикновено пази резервния вратар, независимо от противника. Поне така съм забелязвал при Интер и Лацио.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 апр 2013 15:27

Венелин написа:Пацо ще пази, защото има кандидати да го купят. Като се продаде Мишо ще има време да пази предостатъчно. Ротация на вратарите не се прави по принцип :!:

Тук не говорим за ротация, а за това, че е безобразен в последно време и е просто задължително да седне на пейката.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 16 апр 2013 15:29

Смяна на треньора на вратарите,а не на Тигъра.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 апр 2013 15:51

Аз също мисля, че колкото по-бързо поставят Пламен Илиев на резервната скамейка, толкова по-добре за отбора и за самия него. Има отличен рефлекс и нищо, ама нищо друго за да бъде вратар на Левски. Неговата несигурност влияе много лошо на и без това рехавата защита. Комичните му прояви на мача с Локомотив само водят до съжаление. А какви вратари имахме-Стайков, Делчев, Михайлов, Николов, Иванков, Петков и т.н.

necessarypain
Контакти:

Мнениеот necessarypain » 16 апр 2013 16:13

Пламен Илиев!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 16 апр 2013 16:26

Син до гроб_ написа:Нека се даде шанс на Мишо да пази за Купата. Но не тази дилема ме интересува и интригува толкова,а преди малко прочетох,че се чудят кой да пуснат зад нападателя..... :!: :!: :o мамка ви страхлива,за къде го пазите Вутов или както каза Томислав-за космонавт ли го пазят толкова много?!?!? Аман от напълнили гащите треньори и директори в Левски в последно време,без топки и тресящи се от страх :!: :!:

Виж какво .... това че в гонга са написали по този начин новината , не означава ,че е точно така , нали ? Митов не е отишъл при дадения журналист и не му е казал "Чудя се кой да пусна зад нападателя" . Просто някой си е решил да напише ,че не се знае кой ще играя зад нападателя - ами знае ли се ? По същия начин не се знае кой ще играя пред защитата ...... който разбрал - разбрал ! :)

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 16 апр 2013 16:28

Аз да ви кажа честно преди сезона мислех,че ако на М.Иванов му се даде шанс ще измести П.Илиев.До колкото си спомням,ако се не лъжа М.Иванов има един мач за Левски май беше злополучния с Монтана,а трябва да му дадат повече шанс.Не за друго просто П.Илиев нещо му спадна формата.Но явно както е казал един колега по-отгоре,за Пацо има купувачи и го следят.При евентуален трансфер Мишо става N1 в Левски,той е наше момче и е израстнал на Герена.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 16 апр 2013 16:36

А относно това кой трябва да бъде на вратата ..... надявам се този мач с Локомотив София да излезе Мишо Иванов - не мисля ,че е по-слаб от Пламен Илиев ... даже мисля ,че ще е по-добър . Но пък Пламен Илиев също ми харесва ... не малко мачове ни е спасявал ... да , наистина направи няколко грешки , но те бяха главно с крак .... иначе що се отнася до спасени и отразени удари ..... си се справя перфектно , при излизанията също .... Не мисля ,че му е паднала формата ... и мисля ,че нарочно не дават много шансове на Мишо Иванов , защото след края на този сезон ще продадат Пламен Илиев. Много е лошо ,че вземате да го плюете , тъй като доскоро , той бе един от играчите , които ни спасяваха задниците навсякъде ..... мен си ме кефи , но също ме кефи и Мишо Иванов ..... за това пожелавам на Пламен Илиев след края на сезона да го продадат наистина на някакъв добър чуждестранен отбор , в който да може да се развива и разбира се да ни радва с фланелката на националния отбор !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 16 апр 2013 16:45

Представяме ви цялата пресконференция без редакторска намеса.

“Знам какво е публиката на “Левски”. Именно това ще предам на играчите, за да може да видим тази публика щастлива най-накрая. Аз знам кога ще бъде щастлива. Мачовете за Купата са различни. Едното полувреме е на “Герена”, другото – те да се оправят, ще видим къде ще бъде, в Своге ли, къде ще е”, започна Митов.

На въпрос, как ще отговори на мненията, че много хора го смятат за недоказан треньор, за да поеме “Левски”, треньорът отговори: “Всеки има право на мнение, няма да се защитавам. Това, кой какво казва, не мога да се сърдя, аз си правя изводите. Важното за мен е, че знам какви са ми възможностите и съм уверен в себе си и това ще го предам на моите футболисти. Знаете ли кое е най-важното, един треньор като излезе пред тях, те го разкриват, дали си състоятелен, добър ли си. А това какво ще каже някой, всеки има право на мнение. Аз мога ли да ви спра да пишете? Искам да пишете. Всеки ден, лошо ли, добро ли, пишете, всеки ден пишете (повишава тон).”

На въпрос за контузията на Базил де Карвальо, Митов разясни: “Не ме притеснява, ще ви кажа защо. Неприятна контузия, какво сега, да лягаме и да викаме, няма да играе Карвальо. Всеки трябва да има шанс. Най-хубавото за един треньор е да са здрави всички футболисти. Като един не може да играе, влиза другият.”

Журналист попита Николай Митов: “Не трябваше ли да си тръгнете с Илиан Илиев”, а отговорът беше: “Сега ви го повтарям, ама пишете го точно, такъв съм бил, не знам какво. С Илиан имахме разговор преди да се съглася да стана треньор. Той ме подкрепи на сто процента, каза ми, ти трябва да продължиш. А за легендите, да ви кажа честно, легенди...е бил Бог да го прости Гунди. За мен жива легенда в “Левски” е Божидар Искренов. Всеки който е минал през “Левски”, е легенда, о,кей да си казват мнението. Срамно било да станем шампион, а по-добре ли е да изпаднем, а. Аз съм опериран да съм слушан хорските мнения, никой не може да ми повлияе, ама никой (пак повишава тон). Уверен съм в това, което мога, всеки ден се уча.

Новият треньор на “Левски” коментира и мнението на Томас Лафчис, че назначението му е катастрофа, както и това, че е добре чужденец да поеме отбора: “Който иска да става, в момента аз съм треньор на “Левски”. Томас Лафчис ли е, кой е? Беше президент навремето, при него пробих до първия отбор, имах подкрепа от него. Той каза, че трябва да е чужденец. Много подценяваме българските треньори, но да знаете, те са много добри. Давам пример, уникални треньори – Георги Василев, Стойчо Младенов, Херо, Мъри, Емил Велев, Илиан Илиев, Вуцов беше в това поколение. Те са много добри треньори, защо трябва само да плюваме някого и да казваме, че трябва да дойде другият. Аз мога да кажа за последната година, тези, които завършихме Про Лиценз – Георги Иванов, Радуканов, Георги Донков, Ивайло Петев и мога да ви кажа, че професионалната школа ни предостави уникални условия за обучение, ама уникални. Аз съм си взел изпитът да знаете, така че не се подмазвам. Защото, ако не бях го взел, щяха да кажат, тоя се подмазва. Специалисти от Италия, Холандия, тренировки при най-добрите ни треньори. Всички дойдоха и изнасяха лекции. Е, тия хора слаби треньори ли са. Става Радуканов треньор на ЦСКА, взима купата – лош треньор. Нямам нищо против чужденци треньори, предполагам, че те са уникални, но нека малко си защитаваме нашите интереси.

Тук има двама треньори – Йешич, след малко ще кажа за другия. Не дай си Боже, пишете вие журналистите, сменят Стойчо Младенов. Той на другия ден дава пресконференция в България. В България, представяте ли си. Вие знаете ли, ако напишат Партизан маха еди кой си, а Стойчо Младенов отиде в Сърбия и каже, аз съм готов. Ще го изхвърлят с камъни. Става в Литекс смяна на треньора, той е пръв, той помага, няма друг, той е човекът. Добре, че не може да се кандидатира за “Левски”. Нашите фенове няма да го пуснат. Другият човек е Грозни. В момента има треньор, той тръгвал. Бил диктатор, какво беше, седем танка и десет автомата, шапки, каски слагаме...няма колегиалност, няма нищо. Затова сърбите навсякъде се котират, лоши били, добри били. Аз никога няма да коментирам колега в медийното пространство. Айде малко да се усещаме, имаме уникални треньори, доказани.”

На въпрос, научил ли е нещо от работата си при Емил Велев, наставникът на “сините” заяви: “Научил съм много от него, ти ми задаваш въпроси с отговори. Дали ме е слушал?! Ти беше ли там да слушаш.”

На следващия въпрос, ще пази ли футболисти за дербито с ЦСКА, Митов отговори: “С нетърпение го чакам мачът с ЦСКА. Защо?! Защото, ей там съм израснал (сочи с пръст). Вземете, напишете ми състава за утре, не ми задавайте въпроси, напишете два-три листа и ще видим кои ще играят (смее се). Напрежение – не обичам тази дума. Не обичам да се говори пред отбора. Няма напрежение. Е там е напрежението, 220 волта.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 16 апр 2013 16:57

С решение на Надзорния съвет на ПФК Левски АД днес бе приета молбата за освобождаване на Стилиян Шишков като член на Управителния съвет на клуба. На негово място по предложение на председателя на УС и изпълнителен директор на Левски Иво Тонев бе приет Димитър Иванков, съобщава официалният сайт на "сините".

Иванков е роден на 30 октомври 1975 г. Легендарен вратар на Левски. Юноша на клуба. За Левски има 275 мача и 25 гола. Става капитан на тима и любимец на публиката, с голям принос за трите шампионски титли на Левски 2000, 2001 2002 г. Играл е още в Кайзериспор, Бурсаспор и Анортозис.

Той е на първо място във вечната класация на голмайсторите сред вратарите от Европа. На 4 април 2010 г. вкарва своя 42 гол и става третият най-резултатен вратар в света. Има 63 мача за националния тим на България. Печелил е множество награди за най-добър вратар. Един от най-класните български вратари за всички времена.

Върни се в “Левски”