XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0
Вчера на излизане от стадиона, гледам един баща си тръгва с двете си дъщери (предполагам), на възраст като да са в 3-ти и 5-ти клас. Миналия мач пък видях цяло четиричленно семейство с едноцветни дъждобрани. И това далеч не са изолирани случаи! 

[center]
[/center]

Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив
fen-fen написа:Stanislav_Ivanov написа:Ахахаха,те Лудогорец,са по-слаби и от нас.Нека дойдат на Герена и после да говорим
И как прецени, че сме по слаби? Защото вкарахме труден гол пред паркирания автобус на Локо Пд ли? Ще дойдем и какво ще ни покаже Левски? Нямате една победа над Лудогорец така, че не се изхвърляй толкова!
[offtopic]Дай да сме реалисти,надиграхме ги на техния стадион.[/offtopic]
Няма как да се правят промени до края на сезона то е ясно,слаби-силни трябва да издрапаме(не че другите са цъфнали).
Надявам се за ЕКТ всичко да се изглади.
И пак ще кажа трябва ни ТАРАН а не бадем(вече сме изтъркани).
Ивайло Лудогорец написа:За мен игра има дооолу -горе , ама сме безумно слаби пред гола .. направо нямам думи. Някой ще ми напомни ли кой вкарваше голове минала година и как правехме резултати от сорта 6:0 , 4:0 и т.н. ?. Стига с тоя стил без централен нападател ! Искаме таран , само тренера не го разбра това ...
Дори и Барселона не играе без нападател какво остава за Лудогорец?Трябва висок и силен таран физически здрав над 1.80.Иван Стоянов,Бадема и Марселиньо ми се виждат изхабени за този обор.И за доброто на всички ще е добре да напуснат отбора лятото.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив
vaskonti написа:ralka_levskarka написа:crazyforest74 написа:Такъв прибран Локомотив не съм гледал в цялата му история![]()
Мисля че към 5 пъти минаха центъра..
Ние обаче играхме доста зле, тотално безсилие пред гола, добре че се включи Кишада че поне има желание за игра.Иван отново безумен, Бадема - слаб
Защитата отново без забележка - железни !
Нали Локото са минали 5 пъти центъра, тогава за каква защита въобще говориш
Ми именно де... след като Локо не са направили нищо в нападение, това не говори ли добре за защитата? Нали не смяташ, че защита е само когато действията се развиват в наказателното поле?
Ако Локо бяха минали центъра 20 пъти, тогава какво щеше да кажеш - че защитата на Лудогорец е рехава, така ли?
А бе ти какво се правиш, че не видя? Всеки трети пас им беше грешен или някоя изритана топка. Все едно пък са направили 30 атаки, че защитата им била желязна.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Какво имаш предвид под грешен пас - пресечен от защитник или пас в тъч?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
vaskonti написа:Какво имаш предвид под грешен пас - пресечен от защитник или пас в тъч?
Бе какво пресечен, тия ритаха ей така на посоки, колкото да се отърват от топката. Забили си главите в земята и като коне с капаци.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
tsonpen написа:Вчера на излизане от стадиона, гледам един баща си тръгва с двете си дъщери (предполагам), на възраст като да са в 3-ти и 5-ти клас. Миналия мач пък видях цяло четиричленно семейство с едноцветни дъждобрани. И това далеч не са изолирани случаи!
Освен това на стадиона имаше 2 врати и 22 играчи.

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:tsonpen написа:Вчера на излизане от стадиона, гледам един баща си тръгва с двете си дъщери (предполагам), на възраст като да са в 3-ти и 5-ти клас. Миналия мач пък видях цяло четиричленно семейство с едноцветни дъждобрани. И това далеч не са изолирани случаи!
Освен това на стадиона имаше 2 врати и 22 играчи.![]()
А на предния мач забелязах цяла съдийска бригада облечени едноцветно.
![]()
И това е всеки мач.
Завиждам им на тези лудогорци бейййййййй, само те имат "семейни билети" и за това ходят семейства. А на герена като видят семейство ги връщат щото нямат такива билетчета.......
![]()
Що се заяждаш бе, момче? Някой пита ли те, натиска ли те за нещо, или просто ти идва отвътре да се правиш на оригинален. Смешен ставаш със стремежа си да се ядеш за едно и също нещо с феновете на Лудогорец, пък не си и интересен вече, понеже повтаряш едно и също нещо. Преди време ти бях задал два въпроса, ти обаче се направи на "бита мечка"