Спарта Прага - Славия Прага 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спарта Прага - Славия Прага 3-1
Хубава гледка.
По отношение на атмосферата на стадиона, отдавна сме ги задминали! Често посещавам мачове на Спарта Прага и мога да твърдя че, спрямо Левски и Цска, феновете им не струват. Тези тук минаващи за Ултрас си палят някакви пиратки между тях и всяват смут в полицията и в същото време ако си фен на славия, можеш спокойно да се разхождаш между тези ултраси на Спарта и обратно. Звучи странно нали? И аз останах изумен като го видях.
На този стадион беше квалификацията с България и капацитета му е 19 700 зрители. Ако такова съоръжение има в България и се изпълни на максимум, съм убеден че, ще им огромна разлика по трибуните. Скоро ще разберете като построят "ГЕРЕНА ПАРК"!
Иначе Спарта се устремила към шампионска титла, но какво ли мисли Виктория Пилзен по въпроса, предстои да разберем! Двата тима са с равни точки на върха.
Поздрави на изстрадалите български запалянковци, които няма от какво да се срамуват!!
На този стадион беше квалификацията с България и капацитета му е 19 700 зрители. Ако такова съоръжение има в България и се изпълни на максимум, съм убеден че, ще им огромна разлика по трибуните. Скоро ще разберете като построят "ГЕРЕНА ПАРК"!
Иначе Спарта се устремила към шампионска титла, но какво ли мисли Виктория Пилзен по въпроса, предстои да разберем! Двата тима са с равни точки на върха.
Поздрави на изстрадалите български запалянковци, които няма от какво да се срамуват!!
Caruzo написа:Тези тук минаващи за Ултрас си палят някакви пиратки между тях и всяват смут в полицията и в същото време ако си фен на славия, можеш спокойно да се разхождаш между тези ултраси на Спарта и обратно. Звучи странно нали? И аз останах изумен като го видях.
Изненадан си, защото идваш от ориента, може би. Следващият път като правят нещо хубаво, удари им по един шамар и извикай "Булгар, булгар" тупайки се по гърдите като шебек. Това би ги изумило тях. Сигурен съм.
Обичай БЪЛГАРИЯ и наздраве с някаква чешка бира

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]