Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Мнениеот luxorus » 15 апр 2013 16:17

Готвача написа:
KategorieC написа:Имали фенове- имате ! Що не ходите? Ваша си работа. В А група сте и пак не ходите, пари ви наливат, години наред кретате в А група, а сте били много пъти за изпадане, всячески са ви оставяли в А група. Исками се да ви видя на по-ниско ниво, да ви видя феновете и колко ще останете, ако тръгнете от В група! Славен отбор БЯХТЕ, имате история, но нямате БЪДЕЩЕ!
Искам да спасим моряците и враца. В Стара Загора ще ви бием, макар и да нямаме нужда от точки, само и само да си отидете на мястото, което ви подхожда!

Защо ли си мисля,че с това мислене напоследък изразено от много колеги по форумите,нещата сякаш започват да придобиват някакъв смисъл?Ами редно е да се освободи А група от навлеците Локо сф и Славия,които многократно са били на ръба да изпаднат,но благодарение на еквилибристиките на БФС,все са намирали начини да ги оставят,за сметка на много по заслужаващи отбори в даденият момент.С намалянето на групата от 16 на 14 отбора и от догодина на 12,си мисля че от БФС сами си навряха тази дилема/с оставането на шопските отбори в елита/в задника.ЗАщо?Ами как ви се струва от 12 отбра,ЧЕТИРИ да са от столицата?Тоест от един град.Редно е вече отборите от провинцията да си подадат ръка и ако не успеят да изрежат докрай туморите,поне да ги редуцират до два.Не е трудно.Макар и да съм против каквито и да е договорки,за да се ичисти футбола в БГ,трябва всички провинциални отбори да се хвърлят катоо един срещу шопските такива,а когато на някой са му нужни точки,да му се дават за сметка на шопските недоразумения.Когато останат два/или по малко/тогава ще имаме наистина ИСТИНСКИ футбол,като се надявам и от БФС да спрат да подпират за щяло и нещяло Левски и ЦСКА.С истински мачове може да се вдигне нивото.Не със съдийски аванти и на всяка цена ИЗЛАГАЦИЯ в Европа.Не е трагедия за отбори с история да пропуснат участие в Европа.Не виждам защо трябва да е трагедия Левски и ЦСКА да пропуснат същите.Не виждам също така,защо целенасочено се тика Славия към спечелването на КБ.Станали на 100 години.Ами и Черно море стана на 100г,ама има някаква нагласа,не само да не спчелим нищо,ами и да ни изкарат от групата.Абе двойни шопски стандарти.

+1
Няма какво да се добави!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 15 апр 2013 18:35

EDS написа:
КироВарна написа:Най-искренно пожелавам на Берое ПАК да вземе Купата и да не я остави на тъпите шопи.А за нашия мач,много се надявам на нещо.Много добър и симпатичен отбор са.Там играем трудно и дано мачовете за купата,да са плюс за нас.Много ми се иска да вземем 3 точки,на тях вече не им трябват.....а купата естествено повече ги интересува.И на мен много ми се иска отбора с един файтон публика да изпадне,но няма да го позволят.Трябва да настигнем Пирин ГД.Затова много исках днес да бием Черноморец,но от друга страна съм доволен,че всичко е честно и не се договаряме.Благодаря много на момчето,което ни светна как да гледаме мача.

Ти в кой град живееш?Варна!колко футболни отбора има Варна?2!колко футболни отбора има София?4(не броя другите в момента),сам си направи извода в момента защо Локомотив няма публика.Та така,че драги ми моряко не говори за публика защото ако и жалкото ви подобие на отбор беше от София и за твоя отбор щеше да важи това ,че няма публика!!!А ако си достатъчно умен и заинтересован ще погледнеш назад във времето(преди 89г. и след 89г) и ще видиш дали Локомотив няма публика,преди да пишеш глупости!Но както и да е простотията ходи по хората,типично за България!

Умнико,да аз живея във Варна и се гордея с това.Сутрин се събуждам и виждам МОРЕТО,а не тъпи кестени като теб които растат в суматохата.Ако смяташ,че пиша глупости,не ми говори за преди 89.Просто дървен философе иди на стадиона,когато играе отборчето ти и преброй публиката.Даже бащите на футболистите ви ги няма.Постоянно купувате съдии,играхте в Европа за наша сметка,след онзи подарък от изрода Генов.Сега пак ще направите куп мръсотии за да се задържите в групата.Но с времето сте все по зле и по зле.Имахте и публика,и школа,и отбор,и футболисти.Светла му памет на Великия Начко.Но сега имате Гигов.И сте пълна нула.Поне опитайте да се държите достойно.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 апр 2013 18:56

hd29 написа:Ами като не искате софийските отбори,играйте си в Б гр,там няма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Първо-нямаш си на идея,ако питат нас феновете дали искаме да играем останалите отбори в БГ със софийските такива в една група,ти гарантирам,че няма да се намерии фен на отбор от ПРОВИНЦИЯТА,който да не е навит да си направим една група и да си играем там без шопи.
Второ-Навит съм също така да изпаднат всичките шопски отбори в Б група,което всъщност си е едно и също с първото.
РАБЕРЕТЕ!Никой нормален фен на футбола в БГ не желае да си има нещо общо с вас.Предполагам след последните съсичания на съдии поради явната помощ която оказват на казионните отбори,трудно ще се намери нормален съдия който да иска да свири на вашите шопски недоразумения с измислените титли.Трето-и в Б група сме играли всичките ПРОВИНЦИАЛНИ отбори и както виждаш продължаваме да си обичаме НАШИТЕ местни такива.А вие с многото титли,май при едно изпадане,няма да намерите дори и един фен който да пролее една сълза по изпадналия отбор.Искам да те попитам следното.Колко фена на Академик сф и Септември сф познаваш лично.Аз нито един,но за сметка на това познавам ЕДИН фен на Славия,чийто баща навремето дошъл във Варна и сега сина му си мисли че е от Славия.По миналата година ходих да пия кафе при него и го попитах естествено като фен на Славия,дали може да ми каже единадесет имена на играчи от любимият си отбор.Отговора бе-"Хайде да не издребняваме."Така че тенденцията ми е ясна,но най лошото е ,че е ясна и на ония от БФС,дето правят всичко възможно ад крепят такива отбори в А група,защото в противен случай трябва да им прочетат заупокойната молитва и да ги пратят при споменатите от мен два софийски отбора.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 апр 2013 21:06

Шопите-вън от А група.Шопите - в шопска дивизия.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 апр 2013 23:01

КироВарна написа:
EDS написа:
КироВарна написа:Най-искренно пожелавам на Берое ПАК да вземе Купата и да не я остави на тъпите шопи.А за нашия мач,много се надявам на нещо.Много добър и симпатичен отбор са.Там играем трудно и дано мачовете за купата,да са плюс за нас.Много ми се иска да вземем 3 точки,на тях вече не им трябват.....а купата естествено повече ги интересува.И на мен много ми се иска отбора с един файтон публика да изпадне,но няма да го позволят.Трябва да настигнем Пирин ГД.Затова много исках днес да бием Черноморец,но от друга страна съм доволен,че всичко е честно и не се договаряме.Благодаря много на момчето,което ни светна как да гледаме мача.

Ти в кой град живееш?Варна!колко футболни отбора има Варна?2!колко футболни отбора има София?4(не броя другите в момента),сам си направи извода в момента защо Локомотив няма публика.Та така,че драги ми моряко не говори за публика защото ако и жалкото ви подобие на отбор беше от София и за твоя отбор щеше да важи това ,че няма публика!!!А ако си достатъчно умен и заинтересован ще погледнеш назад във времето(преди 89г. и след 89г) и ще видиш дали Локомотив няма публика,преди да пишеш глупости!Но както и да е простотията ходи по хората,типично за България!

Умнико,да аз живея във Варна и се гордея с това.Сутрин се събуждам и виждам МОРЕТО,а не тъпи кестени като теб които растат в суматохата.Ако смяташ,че пиша глупости,не ми говори за преди 89.Просто дървен философе иди на стадиона,когато играе отборчето ти и преброй публиката.Даже бащите на футболистите ви ги няма.Постоянно купувате съдии,играхте в Европа за наша сметка,след онзи подарък от изрода Генов.Сега пак ще направите куп мръсотии за да се задържите в групата.Но с времето сте все по зле и по зле.Имахте и публика,и школа,и отбор,и футболисти.Светла му памет на Великия Начко.Но сега имате Гигов.И сте пълна нула.Поне опитайте да се държите достойно.

Ами на техния стадион кучетата са повече отколкото феновете на Локо Сф.Факт.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 16 апр 2013 00:03

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zeleni
Контакти:

Мнениеот zeleni » 16 апр 2013 20:37

По принцип рядко пиша, но този категориец ли е какво е, и без нуйда от точки ще паднете в ст з, и то ще е заради теб, ОБЕЩАНИЕ !

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 апр 2013 20:50

zeleni написа:По принцип рядко пиша, но този категориец ли е какво е, и без нуйда от точки ще паднете в ст з, и то ще е заради теб, ОБЕЩАНИЕ !

:) Категорията е бероец и в червата, има предвид че ще бием Локо Сф в Стара Загора.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 апр 2013 21:18

balgarin написа:
zeleni написа:По принцип рядко пиша, но този категориец ли е какво е, и без нуйда от точки ще паднете в ст з, и то ще е заради теб, ОБЕЩАНИЕ !

:) Категорията е бероец и в червата, има предвид че ще бием Локо Сф в Стара Загора.

Остави, мани-мани. Мисленето, а и писането са трудна част от живота на всеки :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 апр 2013 22:01

Аз като казвам,че образователната система пропада...Вижте се МОН,какви ги бълвате бе :o
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”