Готвача написа:KategorieC написа:Имали фенове- имате ! Що не ходите? Ваша си работа. В А група сте и пак не ходите, пари ви наливат, години наред кретате в А група, а сте били много пъти за изпадане, всячески са ви оставяли в А група. Исками се да ви видя на по-ниско ниво, да ви видя феновете и колко ще останете, ако тръгнете от В група! Славен отбор БЯХТЕ, имате история, но нямате БЪДЕЩЕ!
Искам да спасим моряците и враца. В Стара Загора ще ви бием, макар и да нямаме нужда от точки, само и само да си отидете на мястото, което ви подхожда!
Защо ли си мисля,че с това мислене напоследък изразено от много колеги по форумите,нещата сякаш започват да придобиват някакъв смисъл?Ами редно е да се освободи А група от навлеците Локо сф и Славия,които многократно са били на ръба да изпаднат,но благодарение на еквилибристиките на БФС,все са намирали начини да ги оставят,за сметка на много по заслужаващи отбори в даденият момент.С намалянето на групата от 16 на 14 отбора и от догодина на 12,си мисля че от БФС сами си навряха тази дилема/с оставането на шопските отбори в елита/в задника.ЗАщо?Ами как ви се струва от 12 отбра,ЧЕТИРИ да са от столицата?Тоест от един град.Редно е вече отборите от провинцията да си подадат ръка и ако не успеят да изрежат докрай туморите,поне да ги редуцират до два.Не е трудно.Макар и да съм против каквито и да е договорки,за да се ичисти футбола в БГ,трябва всички провинциални отбори да се хвърлят катоо един срещу шопските такива,а когато на някой са му нужни точки,да му се дават за сметка на шопските недоразумения.Когато останат два/или по малко/тогава ще имаме наистина ИСТИНСКИ футбол,като се надявам и от БФС да спрат да подпират за щяло и нещяло Левски и ЦСКА.С истински мачове може да се вдигне нивото.Не със съдийски аванти и на всяка цена ИЗЛАГАЦИЯ в Европа.Не е трагедия за отбори с история да пропуснат участие в Европа.Не виждам защо трябва да е трагедия Левски и ЦСКА да пропуснат същите.Не виждам също така,защо целенасочено се тика Славия към спечелването на КБ.Станали на 100 години.Ами и Черно море стана на 100г,ама има някаква нагласа,не само да не спчелим нищо,ами и да ни изкарат от групата.Абе двойни шопски стандарти.
+1
Няма какво да се добави!