PeterForsberg написа:Роджърс остава и идния сезон,не знам защо се заблуждавате
Може би заради факта,че предния треньор не вкара отбора в ШЛ и си замина.Този сезон като резултати отбора е надолу.Аз поне на мен това ми е мисълта.Ходжсън нямаше резултати и веднага го махнаха.Краля нямаше нужните резултати и веднага го махнаха.Явно такъв им е начина поне за сега на работа на НЕСВ.
Сега не съм казал,че със сигурност си заминавам,но със сигурност има и такъв вариант.Все пак резултатите са най-важното нещо във футбола.
PeterForsberg написа:.Липсата на мотивация в последните кръгове е видна,но е и факт,че вчера имахме поне 10 стопроцентови възможности за гол и реално смазахме Рединг,но нямахме шанс,а и умение пред гола.
И тук не съм съгласен.Според мен като мотивация сме си добре,но просто тия футболисти явно за мен нямат класа да направят сериозна серия от мачове на добро ниво.Което предвид и средната възраст на отбора е горе долу нещо нормално.Нормално млад отбор да е непостоянен.
Пак за кой ли път да се повторя.Моята си теза за бъдещето е такава... за мен Брендо изобщо не трябваше да идва.Още в началото на сезона го приключи.Иначе в мачовете честно казано за мен се справя добре.,но той сам си остави толкова слаб състав.
Така или иначе вече сме се нацепили.Отбора май горе долу свикна с него.Редно е да си го оставят.. макар и да се знае,че с него големи неща едва ли ще стигнем.