"А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: "А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 15 апр 2013 11:55

Arto написа:Нямах възможност да гостувам в Разград миналата година, но този път няма да пропусна. Нека видим тази прословута "клетка". ;)

Отимистична прогноза: 2:3
Реална прогноза: 2:1

Във всеки случай, какъв ще е резултата на терена няма значение за нас, това мисля, че цяла България го знае.

Aко случайно решиш , че няма да ти бъде комфортно в клетката , заповядай в сектор В . Аз ти гарантирам , че ще си тръгнеш жив и здрав . Естествено ако не прекалиш с провокациите ... но да , дори да си с фланелка на Локо Пд :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 15 апр 2013 14:39

5:1 за самочувствие

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 апр 2013 15:35

Ивайло Лудогорец написа:
Arto написа:Нямах възможност да гостувам в Разград миналата година, но този път няма да пропусна. Нека видим тази прословута "клетка". ;)

Във всеки случай, какъв ще е резултата на терена няма значение за нас, това мисля, че цяла България го знае.

Aко случайно решиш , че няма да ти бъде комфортно в клетката , заповядай в сектор В . Аз ти гарантирам , че ще си тръгнеш жив и здрав . Естествено ако не прекалиш с провокациите ... но да , дори да си с фланелка на Локо Пд :)

Да, бе! После жълтите да им се смеят, че не са напълнили клетката :) За някои е въпрос на чест да са там. Аз също гледам само от сектор за гости гостуванията. Пък и друго си е да можеш да си изразяваш емоциите подобаващо и с хора, които ги споделят.
Но и аз ще се съглася, че ние сме толерантна публика и вероятно не би имало проблеми.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 15 апр 2013 16:02

Те и без това няма да я напълнят. По-добре да ходи човека.....

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 апр 2013 16:07

tsonpen написа:
Ивайло Лудогорец написа:

Да, бе! После жълтите да им се смеят, че не са напълнили клетката :) За някои е въпрос на чест да са там. Аз също гледам само от сектор за гости гостуванията. Пък и друго си е да можеш да си изразяваш емоциите подобаващо и с хора, които ги споделят.
Но и аз ще се съглася, че ние сме толерантна публика и вероятно не би имало проблеми.

:lol: Клетката за гости на Арената е доста интересна,да не кажа екзотична,мисля,че е уникална за България /бил съм на всички стадиони/.Точно като кафез за птици. :lol: За съжаление,няма да пътувам днес /не знам кой го измисли този ден и час/,иначе бих се възползвал от поканата на Ивайло.Като цяло очаквам да сме доста "камерна" група днес в Разград.А на вас пожелавам по-често да си пълните клетките при гостуванията.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 апр 2013 16:32

0:3 с хеттрик на мирчев :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 апр 2013 17:02

Muscarin написа:Те и без това няма да я напълнят. По-добре да ходи човека.....

За жълтите е много важно по колко човека ходим. Много внимателно ни броят по снимките за да не вземем случайно да сме 485 човека а да кажем че сме били цели 500. И естествено за тях е от огромно значение да са повече от нас, защото това е сигурно доказателство, че те са много велики. Жалка картинка и умират от злоба, защото смятат, че едва ли не всички са длъжни да им се възхищават и да ги хвалят какви фенове са, но всъщност на никой не му пука за тях. Колко ли ги боли да са такива нарциси и грандомани а никой да не забелязва великите им постижения.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 апр 2013 19:05

Нормална бройка,като за работен ден и най-важното играта която показват.Още на мача с Ботев почти всички на стадиона говореха,че няма да стъпят повече до края на сезонна.
И 20 са много са тази игра която показаха в предишните 5-6 мача.
Днес са направо машини/футболистите/ :lol:
Генов да пуска Мирчев и да се прибираме с трите точки :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 апр 2013 20:25

veselinsk написа:
demy27 написа:
Muscarin написа:Те и без това няма да я напълнят. По-добре да ходи човека.....

За жълтите е много важно по колко човека ходим. Много внимателно ни броят по снимките за да не вземем случайно да сме 485 човека а да кажем че сме били цели 500. И естествено за тях е от огромно значение да са повече от нас, защото това е сигурно доказателство, че те са много велики. Жалка картинка и умират от злоба, защото смятат, че едва ли не всички са длъжни да им се възхищават и да ги хвалят какви фенове са, но всъщност на никой не му пука за тях. Колко ли ги боли да са такива нарциси и грандомани а никой да не забелязва великите им постижения.

Тоя мач сте доста лесни за преброяване. Коментатора каза "около 20", значи реално 15 човека.

Значи вие отивате 16 човека и ни биете с което доказвате колко сте големи. Нали постоянно и във всичко се сравнявате с нас и държите да ни показвате колко сте велики.

За мача - направо не е истина какъв карък ни е подгонил - трети мач получаваме гол след 87 минута.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”