Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3

Мнениеот k.dimitrov » 15 апр 2013 12:37

Devian написа:
k.dimitrov написа:Преди малко гледах репортажа по БНТ - Трето полувреме. За първия гол в нашата врата Тяната с право претендира за фаул. Росен Колев буквално връхлетя върху него и Гошо Терзиев. За гола на Арно трудно може да се каже, дали има засада, както претендират гостите, репортажа започва с придвижването на нападателя и не се вижда момента на паса.
Херо беше бесен, двамата с Колев се караха на Яни. В интервюто Херо много съжаляваше, за него всички наши голове са след детински грешки(така си и беше).
Особенно недоумяваше как в 90-тата минута сме оставили противниковия нападател да мине през цялата ни защита. Заяви, че няма отбор в А група, който да греши толкова много в защита. Потвърди,че до излизането на Уатара Черноморец е бил господар на терена. Не знаеше все още колко е тежка контузията му .
Водещият репортер каза, че победата много повече е прилягала на Черноморец.

Тъй де,Херо бил бесен и цял мач гледал как Яни греши,без да се реши да направи промени,а когато става въпрос за Балджийски без проблем го пускаме в 20 мин и го сменяме в 30 мин.Мачът го следях по гонг,понеже на новспорт не им вървеше репортажа,но като видях контузията на Уатара и много ми заприлича на тази на Гаел срещу Левски,да не говорим,че смяната и схемата след това бяха идентични като мача с Левски и даже изглеждаше,че май не искаме да го спечелим :? Вместо да пусне Дрянов или Балджийски още в 20-тата мин пуска Цонков,преполагам с цел да се засили атаката и рано рано да решим мача :?

Не съм оспорвал твое мнение, но този път ще го оспоря.
Първо: И травмата на Гаел , и тази на Уатара си я имаше. Гаел още не играе, Уатара също ще пропуска мачове. Не виждам логика, на мача, на който са поканили специално за него турски мениджър, той да напусне в 20-тата минута с измислена контузия.
Второ: Схемата на Херо бе с трима централни защитници. Сред резервите нямаше друг. Е, това е и причината Яни да остане. Нали искаме Херо да налага наши момчета. Именно в такъв напечен мач си проличава що за стока са.
Трето: И аз се учудих, че влезе Цонков. Но като поразмислих, реших, че при резултат 1-0 и при липса на адекватна замяна на Юсуф, Херо е решил да предприеме тактиката, която ползва при гостувания. А тя е била много пъти печеливша. Никога при тази тактика не сме получавали повече от един гол в нашата врата. Това си пролича и в следващите минути. Приемане противника в своята половина и контраатаки (това го казах и на Петьо-Картаго). Идеята му не се осъществи, тъй като скоро направихме явна грешка в защита и противникът изравни. Но Цонков блестящо защити влизането си - третият гол е изцяло негова заслуга.
Четвърто: Само човек, неприсъствал на мача, може да се усъмни в някаква договореност. И двата отбора искаха победата и се вложиха максимално. Да, мачът изобилстваше от грешки, но смятам, че имаше и много добри изпълнения. Създаде огромни емоции на зрителите. Макар че не победихме, хората на стадиона бяха доволни от шоуто и влагането в играта. Гостите от Варна сигурно също са доволни - имаха в редиците си един феноменален Гошо Божилов.
Последна промяна от k.dimitrov на 15 апр 2013 13:43, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 апр 2013 13:31

Bartolomej написа:Голям мач и както каза Акаунта .. Черно море се нуждаеха от точки , а той беше чул ,че ще им подаряваме ... еми Черно море си я спичели точката , ама с много тичане
Ебахти мача дет стана . жалко ,че имаше малко хора , които станаха свидетели на най-инфарктния двубой от А група

Ааааа , не ми приписвай "заслуги" без основание :mrgreen: ... за тоя мач не съм "чул" нищо . Вярно , писах че на Морето им трябват точки и е мача най-вероятно ще е равен . Ама основно защото Черноморец не играе за нищо ... и концентрацията на играчите няма да е на ниво до края на сезона ( с изключение на мача с Лудогорец ... където Херо ще направи всичко възможно да помогне на Левски ) . Това което ме изненада са многото голове вкарани и от двата отбора ... с тоя мач Черноморец вече са вкарали повече голове през пролетта от Венци Христов ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 апр 2013 13:34

subzero написа:Интересно ми е,дали Черноморец подари точка на Морето ??
Щото аз си мисля,че ако е така мача можеше да завърши 1:1 или 2:2......

Единственото което се сещам е , че за 3:3 коефициента е по-висок :mrgreen:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 апр 2013 14:31

Искам си Акаунта написа:

На заложилите ЧЕСТИТО :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 апр 2013 18:47

Искам си Акаунта написа:

И ся кажи колко е ,ако изравнят секунди преди края ?? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 апр 2013 18:57

Начи тука има видео от мача със сички голове . От шестте гола този нашия за 3:2 само буди малко съмнение за засада на Цонков , но Сашето Александров кат ,че ли е на една линия . За 2:2 със сигурност пак Сашето Александров покрива Арно . Кат циало пълна дупка е Сашето Емилов Александров :)
http://www.chernomoretz.bg/%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F/242/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86-%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-3-3
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 апр 2013 02:43

Димитър Димитров: Черно море не беше ощетен в Бургас
Източник: sport.burgas24.bg 11:29 / 17.04.2013 Отпечатай Изпрати

©

Треньорът на "Черноморец" Димитър Димитров-Херо се разграничи от мненията на "Черно море", че са ощетени при 3:3 в Бургас преди 4 дни. "Черно море" ми е симпатичен, но не бе ощетен. Ако някой трябва да е недоволен от съдиите, това сме ние. Твърдя го, след като изгледах видеозаписа няколко пъти", заяви за "Народно дело" Херо.

Той аргументира своето изявление по следния начин: "При гола за 1:1 Росен Колев фаулира Георги Терзиев и той бута нашия вратар. Що се отнася до претенциите им, че 2:1 е станало от засада, такава няма, след като ясно се вижда, че Сашко Александров я покрива. За отменено попадение на Идалго не може да се говори, защото в ситуацията си повежда топката с ръка."

Като цяло Херо смята, че в срещата не е имало много положения. "Ние играхме силно до 20-ата мин, но след принудителната смяна на Уатара не продължихме по начина, по който исках. Те изравниха за 2:2, защото в защита имаме един пешеходец чужденец, който направи реверанс на Идалго. След 3:2 мачът заспа и двата тима нямаха положения. В 90-ата мин късметът покри гостите, след като се получи двоен и рядко срещан рикошет във футбола - първо в техен играч, а после в нашия Пехливанов. Топката отскочи към Божилов, който майсторски реализира", допълни Херо.

Специалистът допълни още, че е смешно да се говори за "организация" от тяхна страна. "За каква организация става дума, след като ние нямахме пари за лагер преди двубоя. А и за какво ни са тези три точки, след като вече се спасихме от изпадане. За мен "Черно море" продължава да е един от стабилните отбори в елита и единствено лошите резултати наесен ще му попречат за по-предно крайно класиране. В оставащите осем мача обаче очаквам "моряците" да вземат най-малко 14-15 точки", завърши Херо.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 апр 2013 13:56

За отменено попадение на Идалго не може да се говори, защото в ситуацията си повежда топката с ръка."

Въобще не се сещам за, какво иде реч. Къв отменен гол, кви пет лева ? :roll:
Като цяло Херо смята, че в срещата не е имало много положения. "Ние играхме силно до 20-ата мин, но след принудителната смяна на Уатара не продължихме по начина, по който исках. Те изравниха за 2:2, защото в защита имаме един пешеходец чужденец, който направи реверанс на Идалго.

За, кой мач става въпрос ? Кой е изравнил за 2:2, кой е този чужденец - пешеходец ? :roll:
Помагайте, защото имам чувството, че реалност и минали случки вече ми се размиват..
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 апр 2013 15:57

ntodorov написа:
За отменено попадение на Идалго не може да се говори, защото в ситуацията си повежда топката с ръка."

Въобще не се сещам за, какво иде реч. Къв отменен гол, кви пет лева ? :roll:
Като цяло Херо смята, че в срещата не е имало много положения. "Ние играхме силно до 20-ата мин, но след принудителната смяна на Уатара не продължихме по начина, по който исках. Те изравниха за 2:2, защото в защита имаме един пешеходец чужденец, който направи реверанс на Идалго.

За, кой мач става въпрос ? Кой е изравнил за 2:2, кой е този чужденец - пешеходец ? :roll:
Помагайте, защото имам чувството, че реалност и минали случки вече ми се размиват..

Нейчо, за първото положение варналии оспорват, че им бил отменен редовен гол. Всъщност Идалго явно игра с ръка, защото нашите вдигнаха ръце и спряха да играят, съдията свири преди нападателят да отправи топката във вратата, а и той прие решението на съдията. Ние не му обърнахме внимание, защото гола влезе след сигнала на съдията, в неигрова обстановка.
При второто положение, когато Идалго ни вкара гола след центрирането на Райков и ние обвинихме Венко, че не стои на бека си, и Траян, че не притисна Райков и му даде възможност да центрира, то Херо обвинява Юсеф, който бяга от дясната страна на Идалго, на метър зад него. Идеята на Херо е, че Юсеф е трябвало по-бързо да се придвижи и да блокира нападателя, да не му разреши да отправи удар с глава.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 апр 2013 21:25

Нейчо, за първото положение варналии оспорват, че им бил отменен редовен гол. Всъщност Идалго явно игра с ръка, защото нашите вдигнаха ръце и спряха да играят, съдията свири преди нападателят да отправи топката във вратата, а и той прие решението на съдията. Ние не му обърнахме внимание, защото гола влезе след сигнала на съдията, в неигрова обстановка.

Смятай, щом въобще нямам спомен за това положение...и още не мога да се сетя за него... :mrgreen:
При второто положение, когато Идалго ни вкара гола след центрирането на Райков и ние обвинихме Венко, че не стои на бека си, и Траян, че не притисна Райков и му даде възможност да центрира, то Херо обвинява Юсеф,

Според мен/нас Траян имаше вина, че не понатисна Райков, въпреки, че всичко започна от липсата на Венко в своята зона. Юсеф ми е енигма. Останах с впечатлението, че взимаме градивен халф, а на практика сме си купили... ляв бег. Може това момче да е играло в тази зона, но определено си мисля ( вътрешно убеждение без основания някакви), че там се чувства неловко, подобно на бакалин пред фискален апарат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”