Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3

Мнениеот ntodorov » 15 апр 2013 00:11

k.dimitrov написа:
Bartolomej написа:Сигурен ли си . Един от морето нали му влезе доста грубо и го изкараха Венко извън терена и после Херо вкара Башлиев ???
Иначе съдията и в този мач успя да ме изуми с неадекватни решения

Сигурен съм. На табелата стоеше цифра 39, номерът на Юсеф, а той бавно, бавно се изнасяше от терена, от нашата палантерия до централното флагче има-няма го мина за 30-40 секунди.

Подкрепям. Венко заигра от ляво с... десния си крак. :mrgreen: Имаше два пробива и всите се питахме как ще центрира. Той не центрираше, а риташе към точката за дузпата. Така подаде и една топка за гърба на връхлитащия Лъчо. Иначе Юсеф излезе - Башлиев - влезе. Дори му пляскахме на Юсеф, а той противно на френската си култура напусна без помахване ( нещо на, което аз много държа последно време :roll: :) )
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 14.04.2013 от 19:00

Мнениеот KIL » 15 апр 2013 00:26

crazyforest74 написа:
sandi74 написа:Честита точка.Закономерен ли е резултата? ;)

Напълно..на морето им трябват точки ;)
Сега да ви видим и вас дали ще им дадете

Ей,навлек! Гледа ли мача,че пишеш простотии? Пфууу!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 апр 2013 00:39

Преди малко гледах репортажа по БНТ - Трето полувреме. За първия гол в нашата врата Тяната с право претендира за фаул. Росен Колев буквално връхлетя върху него и Гошо Терзиев. За гола на Арно трудно може да се каже, дали има засада, както претендират гостите, репортажа започва с придвижването на нападателя и не се вижда момента на паса.
Херо беше бесен, двамата с Колев се караха на Яни. В интервюто Херо много съжаляваше, за него всички наши голове са след детински грешки(така си и беше).
Особенно недоумяваше как в 90-тата минута сме оставили противниковия нападател да мине през цялата ни защита. Заяви, че няма отбор в А група, който да греши толкова много в защита. Потвърди,че до излизането на Уатара Черноморец е бил господар на терена. Не знаеше все още колко е тежка контузията му .
Водещият репортер каза, че победата много повече е прилягала на Черноморец.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2013 04:09

Ще си кажа мнението за мача, въпреки, че не толкова красиво като Нейчо и Ники (седяхме заедно)! За мен лично това беше безобразно слаб мач в който варненци повече заслужаваха и искаха победата! Ако някой просто прочете резултата, ще си каже "Басси мача, 6 гола!" (апропо , бях с трима руснака, които точно това и казаха, голям екшън, те се кефят, аз се ядосвам, ма както и да е). "Черноморец" поведоха от абсолютно заслужена дузпа, просто беше нарисувана, за мен лично изравнителния гол беше на кантар, хем можеше да е нарушение, от друга страна не беше в малкото наказателно поле, но ви питам, вратар с толкова опит защо не боксира тази топка?! Питах ви още на стадиона. Не мога да повярвам, че Херо им е казал да се връщат назад(идея нямам защо преставаха да пресират, все пак на гости не са ви "Барселона", а "Черно море", когато понякога случааааайно пресираха, морето грешаха, нормално), Кайо се опита да ме убеди, че ще ги хващаме на контраатака, но някак си не му повярвах, защото е домакински мач! Втория гол за морето дойде след груба грешка на Траян (приятел ми е, но е факт), не знам, но както адаша ми каза, как да го стигне тоя, като Траян пуши повече от мене (а адашчето си пушеше нормално без да е футбалер), та му вярвам! А бившия играч от "Левски" Райков игра повече от добре! За втория и третия гол нямам грам претенция към Колев, само се шегувахме, че поне от кумова срама можеше да се метне, а той просто замръзна, но наистина нямаше какво да направи! Както каза Нейчо, от нищо поведохме, даже сами не си вярвахме, голяма радост (пълна простотия, че сме били САМО 600 човека), завикахме всички, и вече се виждаше победа, и изведнъж?! Нашия Божилов направи невъзможното, направи "слалом" между 6 човека!!!! Повтарям 6 човека от "Ченоморец" и вкара гол! Ми това му е работата! Не се кльопаме много с Бартоломея ла, обаче съм съгласен с него, абсолютно неадекватно съдийство, и то не, че нещо помагаше на някой отбор, просто пречеше и на двата! Понеже не мога да пиша като тези пичове ще го кажа с две думи: никаква средна линия (не може да се разчита само на един Утара), детински грешки в защита (това и в училище не се прави), искам да поправя Нейчо, че Яни три пъти сбърка, а не два! (как не го наби Стоян, не знам, аз скачах на бой ), никакво нападение, никаква идея, от къде се вкараха тези 3 гола за мен е пълна загадка! А, тези,които си мислят, че някой на някого е подарил точка, просто са в голяма грешка! И двата отбора за нищо не стават в момента, но в този мач "Черноморец" повече не ставаше, за мен лично "Черно Море" загуби! Заслужаваше повече победата и повече я търсеше! Това е моето мнение! (не искам да добавям "цветя" от мача, как се спира топка и без да искаш можеш да си счупиш носа.............сам, как извеждаш пИрфектно противников нападател на голова позиция, елементарно, как се печели и бави време, коментирахме ги тези неща по време на мача) лошото е, че това последното в скобите го направиха уж професионални и опитни футбалери, срам! Понякога дреболиите в такъв равностоен мач (между еднакво слаби противници) правят разликата! Говорихме с Нейчо по време на мача, че нямаш ли самочувствие да излезеш един на един с противник с топка в краката и да не можеш да го надхитриш?! Ами........Тънките пасове, повел си, остават никакви минути, не бавиш време, абе........пълна трагедия! Големите отбори за това са големи защото знаят как да си задържат своето! Ние просто нямаме големи отбори! Нямаше разиграване, нямаше"цъкане" да изнервиш противника, както Нейчо много правилно отбеляза, стария английски футбол, пращаме я там някъде високо топката пък квото стане! След мача, ааааа, ма тренер, аз я центрирах, пробвах са ..........., абсолютно бягане от отговорност! Тоя Арно ли е и на мен ми хареса, чува я играта! Попадение на Херо, обаче за сега ...........The Loner ......

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2013 04:41

Забравих да добавя забавен щрих в този мач! Понеже си е пълен мит враждата между Бургас и Варна, имахме си приятел, който си беше в агитката на морето, и на полувремето решихме да се видим с него, та се грабнахме тайфата под претекст "да пикаем" , аз, петкан, Нейчо, бургазлията и отиваме да го видим! Ооообаче ченгетата ни викат не може (охраната де), тез наистина отидоха да пикаят, а аз си викам от 50 метра с пича, на ченгето явно му писна, че викам толкова, и ми вика "Абе я отиди и се разберете" ......след минута всички бяхме на решетката, и си говорихме съвсем приятелски, тъпото беше, че не да се заканваме кой кого ще бие, а всички се оплакваха от отборите си! На връщане иначе ни казаха, ние мислехме, че отивате да се дразните и да се биете......смех )))))))

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2013 04:44

petkan написа:
subzero написа:Интересно ми е,дали Черноморец подари точка на Морето ??
Щото аз си мисля,че ако е така мача можеше да завърши 1:1 или 2:2......

Ай стига, и ти ли почна с конспирациите! Чети какво са написали Нейчо и Ники. Това е истината!

п.п. Иска ми се да чуя мнението и на Картагото, че някак си се изпари след края на мача, преди да съм успял да го питам.

Адаш, ти отиде да пиеш винце (или нещо друго), пък мен тука ме чакаха едни руси пеещи създания, преди малко си тръгнаха! Та чак сега намерих време! А не съм се изпарил, просто бях зависим от транспорта!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 апр 2013 08:03

Голям мач се получи ! Може би този мач ще го помня винаги - шоуто беше на мах ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 15 апр 2013 09:07

k.dimitrov написа:Преди малко гледах репортажа по БНТ - Трето полувреме. За първия гол в нашата врата Тяната с право претендира за фаул. Росен Колев буквално връхлетя върху него и Гошо Терзиев. За гола на Арно трудно може да се каже, дали има засада, както претендират гостите, репортажа започва с придвижването на нападателя и не се вижда момента на паса.
Херо беше бесен, двамата с Колев се караха на Яни. В интервюто Херо много съжаляваше, за него всички наши голове са след детински грешки(така си и беше).
Особенно недоумяваше как в 90-тата минута сме оставили противниковия нападател да мине през цялата ни защита. Заяви, че няма отбор в А група, който да греши толкова много в защита. Потвърди,че до излизането на Уатара Черноморец е бил господар на терена. Не знаеше все още колко е тежка контузията му .
Водещият репортер каза, че победата много повече е прилягала на Черноморец.

Тъй де,Херо бил бясен и цял мач гледал как Яни греши,без да се реши да направи промени,а когато става въпрос за Балджийски без проблем го пускаме в 20 мин и го сменяме в 30 мин.Мачът го следях по гонг,понеже на новспорт не им вървеше репортажа,но като видях контузията на Уатара и много ми заприлича на тази на Гаел срещу Левски,да не говорим,че смяната и схемата след това бяха идентични като мача с Левски и даже изглеждаше,че май не искаме да го спечелим :? Вместо да пусне Дрянов или Балджийски още в 20-тата мин пуска Цонков,преполагам с цел да се засили атаката и рано рано да решим мача :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 апр 2013 12:26

kartago написа:Ще си кажа мнението за мача, въпреки, че не толкова красиво като Нейчо и Ники (седяхме заедно)! За мен лично това беше безобразно слаб мач в който варненци повече заслужаваха и искаха победата! Ако някой просто прочете резултата, ще си каже "Басси мача, 6 гола!" (апропо , бях с трима руснака, които точно това и казаха, голям екшън, те се кефят, аз се ядосвам, ма както и да е). "Черноморец" поведоха от абсолютно заслужена дузпа, просто беше нарисувана, за мен лично изравнителния гол беше на кантар, хем можеше да е нарушение, от друга страна не беше в малкото наказателно поле, но ви питам, вратар с толкова опит защо не боксира тази топка?! Питах ви още на стадиона. Не мога да повярвам, че Херо им е казал да се връщат назад(идея нямам защо преставаха да пресират, все пак на гости не са ви "Барселона", а "Черно море", когато понякога случааааайно пресираха, морето грешаха, нормално), Кайо се опита да ме убеди, че ще ги хващаме на контраатака, но някак си не му повярвах, защото е домакински мач! Втория гол за морето дойде след груба грешка на Траян (приятел ми е, но е факт), не знам, но както адаша ми каза, как да го стигне тоя, като Траян пуши повече от мене (а адашчето си пушеше нормално без да е футбалер), та му вярвам! А бившия играч от "Левски" Райков игра повече от добре! За втория и третия гол нямам грам претенция към Колев, само се шегувахме, че поне от кумова срама можеше да се метне, а той просто замръзна, но наистина нямаше какво да направи! Както каза Нейчо, от нищо поведохме, даже сами не си вярвахме, голяма радост (пълна простотия, че сме били САМО 600 човека), завикахме всички, и вече се виждаше победа, и изведнъж?! Нашия Божилов направи невъзможното, направи "слалом" между 6 човека!!!! Повтарям 6 човека от "Ченоморец" и вкара гол! Ми това му е работата! Не се кльопаме много с Бартоломея ла, обаче съм съгласен с него, абсолютно неадекватно съдийство, и то не, че нещо помагаше на някой отбор, просто пречеше и на двата! Понеже не мога да пиша като тези пичове ще го кажа с две думи: никаква средна линия (не може да се разчита само на един Утара), детински грешки в защита (това и в училище не се прави), искам да поправя Нейчо, че Яни три пъти сбърка, а не два! (как не го наби Стоян, не знам, аз скачах на бой ), никакво нападение, никаква идея, от къде се вкараха тези 3 гола за мен е пълна загадка! А, тези,които си мислят, че някой на някого е подарил точка, просто са в голяма грешка! И двата отбора за нищо не стават в момента, но в този мач "Черноморец" повече не ставаше, за мен лично "Черно Море" загуби! Заслужаваше повече победата и повече я търсеше! Това е моето мнение! (не искам да добавям "цветя" от мача, как се спира топка и без да искаш можеш да си счупиш носа.............сам, как извеждаш пИрфектно противников нападател на голова позиция, елементарно, как се печели и бави време, коментирахме ги тези неща по време на мача) лошото е, че това последното в скобите го направиха уж професионални и опитни футбалери, срам! Понякога дреболиите в такъв равностоен мач (между еднакво слаби противници) правят разликата! Говорихме с Нейчо по време на мача, че нямаш ли самочувствие да излезеш един на един с противник с топка в краката и да не можеш да го надхитриш?! Ами........Тънките пасове, повел си, остават никакви минути, не бавиш време, абе........пълна трагедия! Големите отбори за това са големи защото знаят как да си задържат своето! Ние просто нямаме големи отбори! Нямаше разиграване, нямаше"цъкане" да изнервиш противника, както Нейчо много правилно отбеляза, стария английски футбол, пращаме я там някъде високо топката пък квото стане! След мача, ааааа, ма тренер, аз я центрирах, пробвах са ..........., абсолютно бягане от отговорност! Тоя Арно ли е и на мен ми хареса, чува я играта! Попадение на Херо, обаче за сега ...........The Loner ......

+1913 ! :mrgreen:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 апр 2013 12:27

kartago написа:Забравих да добавя забавен щрих в този мач! Понеже си е пълен мит враждата между Бургас и Варна, имахме си приятел, който си беше в агитката на морето, и на полувремето решихме да се видим с него, та се грабнахме тайфата под претекст "да пикаем" , аз, петкан, Нейчо, бургазлията и отиваме да го видим! Ооообаче ченгетата ни викат не може (охраната де), тез наистина отидоха да пикаят, а аз си викам от 50 метра с пича, на ченгето явно му писна, че викам толкова, и ми вика "Абе я отиди и се разберете" ......след минута всички бяхме на решетката, и си говорихме съвсем приятелски, тъпото беше, че не да се заканваме кой кого ще бие, а всички се оплакваха от отборите си! На връщане иначе ни казаха, ние мислехме, че отивате да се дразните и да се биете......смех )))))))

+1913 ! :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”