Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Re: Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Мнениеот jivkovisz » 15 апр 2013 08:40

Какво доиграване на първенството ве всеки мач трябва да се играе за публиката, какъв полуфинал та Берое вземаха 10 ирачи през зимата за какво да ги пазят а що се отнася за резултата 3-0 за Берое

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 15 апр 2013 10:16

EDS написа:
КироВарна написа:Най-искренно пожелавам на Берое ПАК да вземе Купата и да не я остави на тъпите шопи.А за нашия мач,много се надявам на нещо.Много добър и симпатичен отбор са.Там играем трудно и дано мачовете за купата,да са плюс за нас.Много ми се иска да вземем 3 точки,на тях вече не им трябват.....а купата естествено повече ги интересува.И на мен много ми се иска отбора с един файтон публика да изпадне,но няма да го позволят.Трябва да настигнем Пирин ГД.Затова много исках днес да бием Черноморец,но от друга страна съм доволен,че всичко е честно и не се договаряме.Благодаря много на момчето,което ни светна как да гледаме мача.

Ти в кой град живееш?Варна!колко футболни отбора има Варна?2!колко футболни отбора има София?4(не броя другите в момента),сам си направи извода в момента защо Локомотив няма публика.Та така,че драги ми моряко не говори за публика защото ако и жалкото ви подобие на отбор беше от София и за твоя отбор щеше да важи това ,че няма публика!!!А ако си достатъчно умен и заинтересован ще погледнеш назад във времето(преди 89г. и след 89г) и ще видиш дали Локомотив няма публика,преди да пишеш глупости!Но както и да е простотията ходи по хората,типично за България!

Е ти направо ме разби .. не беше нужно човек да ти мисли ОТГОВОР , ама ти си толкова (*******) ПРЕДИ 20сетина години имате фенове , сега нямате ЗНАЧИ к во да върнем 89г, че да имате фенове СЕГА нямате фенове за какво е футбола за ФЕНОВЕТЕ отбор без фенове не ни трябва ..в А група за Б може и да сте иедеалка НЕ , ЧЕ В СОФИЯ има 4 отбора и когато 4-те отбора за деня играят не могат да съберат ОБЩО 4 000 души срам срам и това ми е едномилионен град , че и двамулионен ако не е
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 апр 2013 10:34

1 цата тука е изключена въпроса е Х или 2 по скоро Х

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 апр 2013 10:41

Пожелавам на Берое КБ от все сърце ! Успех !

Очаквам 0:2 срещу вас, не защото сте слаби, а защото ние имаме нужда от точки. Вкарахме 3 гола в Бургас, а това не помня от кога не се е случвало. Имахме нужда да се отпушим и дано продължим така и в Ст. Загора.

[offtopic]Уважаеми фенове на Софийските отбори, земята е кръгла и се върти само около слънцето. Колкото и да ви се иска да се върти около София, много е вероятно това да НЕ се случи. Със здраве ![/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 апр 2013 11:23

zuekaa написа:
EDS написа:
КироВарна написа:Най-искренно пожелавам на Берое ПАК да вземе Купата и да не я остави на тъпите шопи.А за нашия мач,много се надявам на нещо.Много добър и симпатичен отбор са.Там играем трудно и дано мачовете за купата,да са плюс за нас.Много ми се иска да вземем 3 точки,на тях вече не им трябват.....а купата естествено повече ги интересува.И на мен много ми се иска отбора с един файтон публика да изпадне,но няма да го позволят.Трябва да настигнем Пирин ГД.Затова много исках днес да бием Черноморец,но от друга страна съм доволен,че всичко е честно и не се договаряме.Благодаря много на момчето,което ни светна как да гледаме мача.

Ти в кой град живееш?Варна!колко футболни отбора има Варна?2!колко футболни отбора има София?4(не броя другите в момента),сам си направи извода в момента защо Локомотив няма публика.Та така,че драги ми моряко не говори за публика защото ако и жалкото ви подобие на отбор беше от София и за твоя отбор щеше да важи това ,че няма публика!!!А ако си достатъчно умен и заинтересован ще погледнеш назад във времето(преди 89г. и след 89г) и ще видиш дали Локомотив няма публика,преди да пишеш глупости!Но както и да е простотията ходи по хората,типично за България!

Е ти направо ме разби .. не беше нужно човек да ти мисли ОТГОВОР , ама ти си толкова (*******) ПРЕДИ 20сетина години имате фенове , сега нямате ЗНАЧИ к во да върнем 89г, че да имате фенове СЕГА нямате фенове за какво е футбола за ФЕНОВЕТЕ отбор без фенове не ни трябва ..в А група за Б може и да сте иедеалка НЕ , ЧЕ В СОФИЯ има 4 отбора и когато 4-те отбора за деня играят не могат да съберат ОБЩО 4 000 души срам срам и това ми е едномилионен град , че и двамулионен ако не е

Това ,че последните години привържениците на Локомотив не ходят на мачовете,си има причина,които и да ти ги обяснявам ,едва ли ще разбереш.Но ти вместо да издаваш присъди ,кой за група е,наблегни на правописа и начина си на изразяване :!:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 апр 2013 12:33

Това ,че последните години привържениците на Локомотив не ходят на мачовете,си има причина,които и да ти ги обяснявам ,едва ли ще разбереш.Но ти вместо да издаваш присъди ,кой за група е,наблегни на правописа и начина си на изразяване :!:

Прав си !! Няма смисъл да ни занимаваш с Локото и техните драми в темата за Берое - Черно Море. Уверявам те, че никой не иска да знае каква е точно причината да нямат фенове.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 15 апр 2013 12:57

Кролик написа:

Прав си !! Няма смисъл да ни занимаваш с Локото и техните драми в темата за Берое - Черно Море. Уверявам те, че никой не иска да знае каква е точно причината да нямат фенове.

Не мога да ви разбера вие фенове на Локо Сф ли сте или антифенове на Гигов!? Ама Кролик е прав, темата е Черно море-Берое, а и така като гледам на доста отбори няма да липсвате ако изпаднете. И нас ни харзулнахте без да ви мигне окото, когато Беласица и Марек ни скроиха онзи номер с медицинските.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 15 апр 2013 13:05

Имали фенове- имате ! Що не ходите? Ваша си работа. В А група сте и пак не ходите, пари ви наливат, години наред кретате в А група, а сте били много пъти за изпадане, всячески са ви оставяли в А група. Исками се да ви видя на по-ниско ниво, да ви видя феновете и колко ще останете, ако тръгнете от В група! Славен отбор БЯХТЕ, имате история, но нямате БЪДЕЩЕ!
Искам да спасим моряците и враца. В Стара Загора ще ви бием, макар и да нямаме нужда от точки, само и само да си отидете на мястото, което ви подхожда!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 апр 2013 15:42

KategorieC написа:Имали фенове- имате ! Що не ходите? Ваша си работа. В А група сте и пак не ходите, пари ви наливат, години наред кретате в А група, а сте били много пъти за изпадане, всячески са ви оставяли в А група. Исками се да ви видя на по-ниско ниво, да ви видя феновете и колко ще останете, ако тръгнете от В група! Славен отбор БЯХТЕ, имате история, но нямате БЪДЕЩЕ!
Искам да спасим моряците и враца. В Стара Загора ще ви бием, макар и да нямаме нужда от точки, само и само да си отидете на мястото, което ви подхожда!

Защо ли си мисля,че с това мислене напоследък изразено от много колеги по форумите,нещата сякаш започват да придобиват някакъв смисъл?Ами редно е да се освободи А група от навлеците Локо сф и Славия,които многократно са били на ръба да изпаднат,но благодарение на еквилибристиките на БФС,все са намирали начини да ги оставят,за сметка на много по заслужаващи отбори в даденият момент.С намалянето на групата от 16 на 14 отбора и от догодина на 12,си мисля че от БФС сами си навряха тази дилема/с оставането на шопските отбори в елита/в задника.ЗАщо?Ами как ви се струва от 12 отбра,ЧЕТИРИ да са от столицата?Тоест от един град.Редно е вече отборите от провинцията да си подадат ръка и ако не успеят да изрежат докрай туморите,поне да ги редуцират до два.Не е трудно.Макар и да съм против каквито и да е договорки,за да се ичисти футбола в БГ,трябва всички провинциални отбори да се хвърлят катоо един срещу шопските такива,а когато на някой са му нужни точки,да му се дават за сметка на шопските недоразумения.Когато останат два/или по малко/тогава ще имаме наистина ИСТИНСКИ футбол,като се надявам и от БФС да спрат да подпират за щяло и нещяло Левски и ЦСКА.С истински мачове може да се вдигне нивото.Не със съдийски аванти и на всяка цена ИЗЛАГАЦИЯ в Европа.Не е трагедия за отбори с история да пропуснат участие в Европа.Не виждам защо трябва да е трагедия Левски и ЦСКА да пропуснат същите.Не виждам също така,защо целенасочено се тика Славия към спечелването на КБ.Станали на 100 години.Ами и Черно море стана на 100г,ама има някаква нагласа,не само да не спчелим нищо,ами и да ни изкарат от групата.Абе двойни шопски стандарти.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 апр 2013 16:10

Ами като не искате софийските отбори,играйте си в Б гр,там няма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”