Мнениеот soilwork » 25 сеп 2009 21:36
Oт друг форум мнение на Кирил Костов-бивш администратор на ЦСКА!!! Сега да ви обясня няколко детайла:
1) Трансферният прозорец в Русия вече е затворен, а не затваря в Неделя (източник: Техническият директор на Динамо Москва в личен разговор с мен).
2) Рубин имат само 1 свободно място за чужденец (източник: Техническият директор на Динамо Москва в личен разговор с мен).
3) Последният срок за картотекиране на играчи за групите на Шампионската лига е 01.09.2009г. (източник: UEFA Champions League Regulations 2009/10).
4) По време на груповите фази на еврпейските футболни турнири се правят най-много изненадващи допинг проверки по време на тренировъчните процеси на отборите, участници в тях. (източник: практика, която съществува от много години).
5) Тодор Батков последните няколко дни звъни като изоглавен на бившия делегат на Европейската Антидопинг Организация в България, а именно: бившият доктор на ЦСКА и Славия (източник: Велислав Вуцов, който в момента ползва телефона на бившия доктор, отново в личен разговор с мен).
И сега, за който не може да събере 2 и 2, ще задам няколко риторични въпроса:
1) Защо по време на участието си в Лига Европа и навечерието на дербито, Левски "продава" 4-ма от най-добре представящите се (в последно време) играчи на отбор, в който няма място за 4-ма чужденци и при затворен трансферен прозорец?
2) Защо в последния момент, когато се разбра, че евентуално може да има допинг контрол и на самия мач, Седрик Бардон беше изваден от групата, макар че слезна пръв от рейса на Левски, при пристигането на отбора?
3) Къде е най-доброто място да "скриеш" няколко "замърсени" играчи от Европейската Антидопинг Организация? Дали идеалното място за това не е суверенна и силна държава, която не дава на никой да й се меша и също така е държава "Извън ЕС"?