"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот nasko75 » 14 апр 2013 00:26

k.dimitrov написа:Не знам дали са крали Сакалиев, но в края на 60-те години точно така откраднаха Христо Бонев.

а Притъргата не беше ли същата работа, Ники?
и не само той, и много други...Накрая обаче се оказва, че си бил съгласен - ми дето вика един старец: изборите бяха: Бай Тошо или Белене :) Имаш избор, няма проблеми
по-голямата гадост беше, че голяма част от мачовете не бяха истински и бяха нареждани. ТАка например комунистически окръзи с влияние като Сливен, Враца, Благоевград, Стара Загора - си имаха стабилни отбори, яка подкрепа от ОК на БКП и никой не си позволяваше да се ебава с тях. А те - традиции - никакви. до 9 септември 1944 никога не са били в Национална дивизия или на финали...дето ме бъзикаше един приятел от СтЗ: "Ние в СТара Загора знаехме, че ако няма кой да изпадне, ще ви накарат вас"...
Такъв е и детският ми спомен...бил съм или предучилищна или 1 клас - началото на 80-те години. И бащата на най-добрия ми приятел от детството ни води заедно на мач с Чорбата...и народ, лудница...и отиваме на стадиона и някакъв шеф от неговото предприятие си тръгва от стадиона, половин час преди мача...и бащата на приятеля ми го пита: къде бе? а оня: видях зам-директора на предприятието ми каза, че падаме 0:2, заповядано е, няма кво да гледам"
и наистина паднахме 0:2 - детският ми мозък дълго време се опитваше да осмисли нещата...другото, което ме шокира, че мачът беше като темпо тотално ходом...и също не можех да го осмисля...и най-добрият ми приятел ми обясни: Това е защото от телевизора действията се забързват :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 апр 2013 13:10

nasko75 написа:
k.dimitrov написа:Не знам дали са крали Сакалиев, но в края на 60-те години точно така откраднаха Христо Бонев.

и не само той, и много други...Накрая обаче се оказва, че си бил съгласен - ми дето вика един старец: изборите бяха: Бай Тошо или Белене :) Имаш избор, няма проблеми
по-голямата гадост беше, че голяма част от мачовете не бяха истински и бяха нареждани. ТАка например комунистически окръзи с влияние като Сливен, Враца, Благоевград, Стара Загора - си имаха стабилни отбори, яка подкрепа от ОК на БКП и никой не си позволяваше да се ебава с тях. А те - традиции - никакви. до 9 септември 1944 никога не са били в Национална дивизия или на финали...дето ме бъзикаше един приятел от СтЗ: "Ние в СТара Загора знаехме, че ако няма кой да изпадне, ще ви накарат вас"...
Такъв е и детският ми спомен...бил съм или предучилищна или 1 клас - началото на 80-те години. И бащата на най-добрия ми приятел от детството ни води заедно на мач с Чорбата...и народ, лудница...и отиваме на стадиона и някакъв шеф от неговото предприятие си тръгва от стадиона, половин час преди мача...и бащата на приятеля ми го пита: къде бе? а оня: видях зам-директора на предприятието ми каза, че падаме 0:2, заповядано е, няма кво да гледам"
и наистина паднахме 0:2 - детският ми мозък дълго време се опитваше да осмисли нещата...другото, което ме шокира, че мачът беше като темпо тотално ходом...и също не можех да го осмисля...и най-добрият ми приятел ми обясни: Това е защото от телевизора действията се забързват :)

Ники , гориш за неща отпреди има-няма половин век ... То и Гунди е трябвало да играе в ЦСКА , ама ...
Мисълта ми беше , че е несериозно да се говори за "кражба" на играчи , когато те са преминали в отбори с по-добри условия за тренировки и развитие . Така че ако има някой виновен за това , че деца и юноши на Черноморец се местят в други школи , то търсете виновниците в ръководството на Черноморец .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 апр 2013 00:59

Искам си Акаунта написа:
nasko75 написа:

Ники , гориш за неща отпреди има-няма половин век ... То и Гунди е трябвало да играе в ЦСКА , ама ...
Мисълта ми беше , че е несериозно да се говори за "кражба" на играчи , когато те са преминали в отбори с по-добри условия за тренировки и развитие . Така че ако има някой виновен за това , че деца и юноши на Черноморец се местят в други школи , то търсете виновниците в ръководството на Черноморец .

Е да, по Балъково време идваха при нас, ама трудно ми е да определя кога имахме по-добро ръководство.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 15 апр 2013 09:22

вчера ходих на старшата, които паднаха от Левски 1:2 в мач от 22-ия кръг на Елитната U19. Загубихме след наши грешки и то направо нелеп гол в 90-ата минута. За нас вкара Георги Бинев в 78-ата, след като говедата откриха в 73-ата при нова наша грешка. След загубата оставаме 6-и с 33 точки, Левски и Литекс (мач по-малко) имат по 49 на върха.
Като цяло ще спомена положителните неща, защото отрицателните има кой да ги каже, дори без да се гледа мача и т.н. Харесаха ми Дани Стаматов, който вече играе вътрешен халф след някои промени в отбора през зимата, и донякъде Живко Хаджиев и Яни Николов...Дани вкара едно от попаденията за есенната ни победа над говедата с 6:0, която също имах възможност да гледам и да се кефя на макс.
На герена се видя, че Левски са абсолютно възможен отбор за нашия. Но както и да е, идеята ни не е да печелим титли и купи, а да подготвим момчета за професионалния футбол, нали...?
тук е мястото да спомена за изключително грозната и женска постъпка на Литекс от миналата седмица, когато звъняха къде ли не, за да отлагат мача и успяха. А просто трябваше да бъдат мъже и да дойдат с това, което имат, за да им набием кофите :) Нямаш право да отлагаш или искаш такова, ако нямаш основателна и независеща от тебе причина - покана в нац.отбор, болест, катастрофа и т.н. Не може да отлагаш, защото Стоичков решил да вземе 4 деца от старшата при мъжете...
С един ред да отбележа и победата на младшата ни възраст U17 Eлитна група с 1:0 над Локомотив Пловдив. Голът е вкарал..Георги Купенов :)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 21 апр 2013 00:14

Младшата ни днес падна 0:2 от Лудогорец, двата гола през второто полувреме - 50 и 65 минута. Първото добро поведение на терена от нашите, след 1-ия гол доста ни паднал гарда, но какво да се прави...сега растат

националният отбор до 19 г разби днес Албания с 4:1. Милчо вкара един от головете, а заедно с Дрянов титуляри. За мене лично безмислено и обидно участие, тъй като реално това е вторият отбор на България, а тези двамата нашите не са за втория отбор! Литекс - великата школа, не пуснаха нито един играч. Останалите клубове са се споразумели да пратят по 1 човек, но не най-добрия, а който преценят! Стигна се до там, че се взима играч от Кюстендил, които са предпоследни и имат 2-3 победи, както и момчета от София от по-малките набори само и само да се запълни групата
и нашите, вместо да тръпнат с крак и да кажат и те като другите, че няма да играят за точно тази формация, ги пращат...ама карай

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 апр 2013 01:11

Наско, за миналата контрола Херо не ги освободи, като помоли да ги оставят поради многото конузени. То сега, не че нямаме контузени, но след равния с Черно море Херо явно е решил, че нямаме никакви шансове за по-предно класиране и ги е пуснал.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 апр 2013 20:38

nasko75 написа:Младшата ни днес падна 0:2 от Лудогорец, двата гола през второто полувреме - 50 и 65 минута. Първото добро поведение на терена от нашите, след 1-ия гол доста ни паднал гарда, но какво да се прави...сега растат

националният отбор до 19 г разби днес Албания с 4:1. Милчо вкара един от головете, а заедно с Дрянов титуляри. За мене лично безмислено и обидно участие, тъй като реално това е вторият отбор на България, а тези двамата нашите не са за втория отбор! Литекс - великата школа, не пуснаха нито един играч. Останалите клубове са се споразумели да пратят по 1 човек, но не най-добрия, а който преценят! Стигна се до там, че се взима играч от Кюстендил, които са предпоследни и имат 2-3 победи, както и момчета от София от по-малките набори само и само да се запълни групата
и нашите, вместо да тръпнат с крак и да кажат и те като другите, че няма да играят за точно тази формация, ги пращат...ама карай

На такива мачове винаги има скаути ... а в Черноморец не остана много материал за продаване . Всъщност най-доброто което може да се случи на момчетата е лятото да сменят отбора .

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 22 апр 2013 12:01

Може,би просто не са можели да откажат на Владо Стоянов.Все пак трябва да се събере отбор,който да покаже,че
треньори,централа работят.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 22 апр 2013 22:19

...САМОИЗТРИТО МНЕНИЕ...

nasko75

Мнениеот nasko75 » 26 апр 2013 22:58

Върни се в “Черноморец”