Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Мнениеот MuFc1878 » 14 апр 2013 22:33

Време за победа и като гост на Гонзо :!: 1:2

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 апр 2013 22:34

MuFc1878 написа:Време за победа и като гост на Гонзо :!: 1:2

Гонзо както го "обичаме " в Стара Загора.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 апр 2013 22:52

Най-искренно пожелавам на Берое ПАК да вземе Купата и да не я остави на тъпите шопи.А за нашия мач,много се надявам на нещо.Много добър и симпатичен отбор са.Там играем трудно и дано мачовете за купата,да са плюс за нас.Много ми се иска да вземем 3 точки,на тях вече не им трябват.....а купата естествено повече ги интересува.И на мен много ми се иска отбора с един файтон публика да изпадне,но няма да го позволят.Трябва да настигнем Пирин ГД.Затова много исках днес да бием Черноморец,но от друга страна съм доволен,че всичко е честно и не се договаряме.Благодаря много на момчето,което ни светна как да гледаме мача.

EDS
Контакти:

Мнениеот EDS » 14 апр 2013 23:07

КироВарна написа:Най-искренно пожелавам на Берое ПАК да вземе Купата и да не я остави на тъпите шопи.А за нашия мач,много се надявам на нещо.Много добър и симпатичен отбор са.Там играем трудно и дано мачовете за купата,да са плюс за нас.Много ми се иска да вземем 3 точки,на тях вече не им трябват.....а купата естествено повече ги интересува.И на мен много ми се иска отбора с един файтон публика да изпадне,но няма да го позволят.Трябва да настигнем Пирин ГД.Затова много исках днес да бием Черноморец,но от друга страна съм доволен,че всичко е честно и не се договаряме.Благодаря много на момчето,което ни светна как да гледаме мача.

Ти в кой град живееш?Варна!колко футболни отбора има Варна?2!колко футболни отбора има София?4(не броя другите в момента),сам си направи извода в момента защо Локомотив няма публика.Та така,че драги ми моряко не говори за публика защото ако и жалкото ви подобие на отбор беше от София и за твоя отбор щеше да важи това ,че няма публика!!!А ако си достатъчно умен и заинтересован ще погледнеш назад във времето(преди 89г. и след 89г) и ще видиш дали Локомотив няма публика,преди да пишеш глупости!Но както и да е простотията ходи по хората,типично за България!

EDS
Контакти:

Мнениеот EDS » 14 апр 2013 23:09

ShooterMan написа:Влизаме във форма,почваме и да бележим голове,играта също се подобри.Със сигурност не сме по-слаб отбор от Берое,нито от Черноморец,което доказахме и днес.Факта,обаче,който аз считам за изключително ключов е,че Берое имат 2 полуфинала и между тях им е мача с нас.Наистина ключов момент,запомнете го това.Късмета този път започва лека полека да се обръща.Ето,вкарахме гол от на майната си в последната минута в Бургас,сега и между полуфиналите можем да сгащим спокойно играещ отбор,с достатъчно точки в елита и мислещ за реванш,как да докопа до Финал за КБ и .т.н.3 точки в Стара Загора ни дават много опции от тук насетне.Както казах,аз съм убеден,че ще се спасим.Имаме да свършим и нещо друго.Да си отмъстим ЖЕСТОКО на онова отборче дето купи съдии срещу нас,за да ни изкара от Европа.Е,ние ще го махнеме от А група това отборче,с точките от Берое,после там им врътваме хикс или бием...и последния кръг ритуално и с кеф даваме 3 точки на Сухия и изритваме столчето на бесилката на Гигов!Мисля,Господ си знае работата и ще ни даде това Сладко отмъщение срещу оня каруцар с брадавицата Гигуф

ПС:А на Берое пожелавам Купата.Повтарям,потретвам - винаги на 100% срещу футболното зло(Шопия и най-вече синьо-червената зараза).

А ти пич чупиш тъпомера честно :|

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 апр 2013 00:54

Сашко Александров би трябвало да пропусне този мач (5-и жълт картон). С всичките му недостатъци, предпочитам него пред Живко на десния бек.
Дано да бием, но и точката ще е успех предвид трагичния ни сезон.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 апр 2013 08:19

Надявам се Берое да победят
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Черно море”