Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 21:03

honda написа:
mistreated написа:Още ли има малоумници, които твърдят, че изобщо има нарушение срещу Карвальо в наказателното поле? Тука половината сте за жълти книжки.

Явно и играчите на Локо и те са за жълти книжки ,след като и те смятаха ,че има дузпа :) . Дори и мегазвездата Сашо Бранеков призна ,че дузпа си е имало. Друг е въпроса ,че Карвальо игра за дузпа, но всеки опитен футболист в такава ситуация ще си заслужи дузпата след безумния шпагат за защитника на Локо. подобна ситуация имаше и на мача за шампионат между Левски и ЦСКА през 2005 г когато Топузаков направи подобен безумен шпагат и Янев си заслужи дузпата.

Подобна ситуация имаше и на предпоследното дерби,когато срещу Карачанаков имаше очевадно нарушение в наказателното поле,но поради факта,че преигра ситуацията (като вашия ''уникален нападател'',който изобщо даже не бе докоснат) ,съвсем нормално му бе показан жълт картон за симулация!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2013 21:09

delqnski47 написа:Толкова сте трагични,че още се чудя как сте първи...

Същото утре ( евентуално ) ... Би могло да се каже за Лудогорец.
Същото може да се каже и за вас ... Ако бяхте на наше място.

Някакви добри ( хубави ) ... Думи могат да се кажат единствено за Ботев Пд. и Литекс.
Ама да заклеймяваш съперников отбор с определението - "трагичен", не е особено етично ... Че и умно.
Особено когато твоят собствен, е на същият хал. ;)

Когато се дава подобно определение, то трябва да бъде базирано на някакво сравнение ...
"Трагичен", за какво ?
В сравнение ... С какво и кой ? :roll:

Ако целият ни клубен футбол го определим като "трагичен", тогава какво незаслужено има в 1-вото място на Левски ? ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 21:16

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Толкова сте трагични,че още се чудя как сте първи...

Същото утре ( евентуално ) ... Би могло да се каже за Лудогорец.
Същото може да се каже и за вас ... Ако бяхте на наше място.

Някакви добри ( хубави ) ... Думи могат да се кажат единствено за Ботев Пд. и Литекс.
Ама да заклеймяваш съперников отбор с определението - "трагичен", не е особено етично ... Че и умно.
Особено когато твоят собствен, е на същият хал. ;)

Когато се дава подобно определение, то трябва да бъде базирано на някакво сравнение ...
"Трагичен", за какво ?
В сравнение ... С какво и кой ? :roll:

Ако целият ни клубен футбол го определим като "трагичен", тогава какво незаслужено има в 1-вото място на Левски ? ... :lol:

Нищо лично към Левски нямам в това тук,което казвам!
Имам предвид,че футболът ни е толкова зле,че такъв неадекватен отбор води пред останалите!Какво неясно има? :roll:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2013 21:21

delqnski47 написа:Нищо лично към Подуене нямам в това тук,което казвам!
Имам предвид,че футболът ни е толкова зле,че такъв неадекватен отбор води пред останалите!Какво неясно има? :roll:

И аз точно това казвам ... Един отбор, който играе трагично ( към момента ) ... Води в трагичното ни първенство, в което играят и други трагични отбори, които имат претенции да са по-добри от ... Трагичният водач.

За мен няма никаква трагедия в това ... Това си е нещо нормално.
Щом като за почти всеки друг може да се каже същото ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 21:24

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Нищо лично към Подуене нямам в това тук,което казвам!

И аз точно това казвам ... Един отбор, който играе трагично ( към момента ) ... Води в трагичното ни първенство, в което играят и други трагични отбори, които имат претенции да са по-добри от ... Трагичният водач.

За мен няма никаква трагедия в това ... Това си е нещо нормално.
Щом като за почти всеки друг може да се каже същото ... ;)

Не,напротив...предишните години поне си личеше,че първият е в добра форма донякъде..колкото за стандартите ни!
Ама вие сте много зле!Отдавам факта,че сте първи заради лесната ви програма в началото...няма друга логика просто! :roll:
Най-силният отбор в момента си остава Лудогорец!Не показаха кой знае какво на Армията оня ден,но си личеше класата!
Sofia.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 14 апр 2013 21:58

Момчета, защо спорите с ония? Те виждат нещата през розовите си очила и представа си нямат от доста работи, не само от футбол. Дузпа срещу Карвальо имаше, червеният картон на Том беше пресилен(т.е въобще не трябваше да го има), червеният картон на Михелич беше малко спорен, червения картон на Бранеков беше абсолютно заслужен.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 22:23

White Fang написа:Момчета, защо спорите с ония? Те виждат нещата през розовите си очила и представа си нямат от доста работи, не само от футбол. Дузпа срещу Карвальо имаше, червеният картон на Том беше пресилен(т.е въобще не трябваше да го има), червеният картон на Михелич беше малко спорен, червения картон на Бранеков беше абсолютно заслужен.

Айде стига с тия клишета ''ония''...''цесекисти'' и т.н.! ;) Не сме чак толкова гадни някои от нас,колкото си мислите!
Не знам как по дяволите наричате това ''дузпа''....толкова ли сте зле?Че тоя се хвърли 10 минути преди съприкосновение с противниковия играч?Каква дузпа какви 10 лева?Че то това на повторението толкова очевидно се вижда...
Sofia.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 14 апр 2013 23:28

Делянски, айде и аз да ти го задам тоя въпрос. Защо, когато Левски загуби, всичко е чисто, съдията свири перфектно и т.н, а когато Левски спечели, всички вдигате врява до Бога?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 23:36

White Fang написа:Делянски, айде и аз да ти го задам тоя въпрос. Защо, когато Левски загуби, всичко е чисто, съдията свири перфектно и т.н, а когато Левски спечели, всички вдигате врява до Бога?

Айде не го обръщай на фенщина...!Погледни внимателно ситуацията...аз ако бях на ваше място,щях да си призная веднагически!Не съм ви обвинил в нищо-феновете не са виновни с нищо все пак,няма за кво да ви обвинявам...но не прикривайте очевадни работи,глупаво е!
Sofia.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 15 апр 2013 00:11

Дай да за***м дузпата...Кажи ми, защо е тази злоба от вас?

Върни се в “Архив”