Кокала беснее след победата на Ботев Враца в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 13 апр 2013 14:48

plan-2012 написа:Когато фактите говорят ''Винченцо'' ще мълчи естествено 8-)
Незнам на колко години е, но ако иска да пита по-големите, ако той е бил в ташкент тогава , как скандираха ''Шумен , Шумен ...'' и се радваха на всеки от 4-те гола на Лаута (0:4)!
Много бързо забравиха Локо София колко пъти са ги спасявали от изпадане и как са им помагали за участие в евротурнирите (закъсналата линейка) .
Малко неудобни факти, но явно бързо ги забравяте .

Чакай сега, да виждаш някъде да съм казвал, че не са ни помагали ? Просто се учудвам от злобата с която ни нападат, като се има предвид, че точно сега е почти невъзможно да има каквато и да е уговорка с участието на нашия клуб. Никъде не съм казвал, че тия събития не са се случили, напротив - така е, но не е в това проблема. Повечето хора тук, нито са гледали мача, но се изказват супер компетентно какъв бил. И аз гледах мача в Своге по телевизията, но не съм убеден, че е уговорен..
Изображение

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Кокала беснее след победата на Ботев Враца в Пловдив

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 13 апр 2013 21:03

О Локо(СФ), нека престоят ви в Б-група бъде дълъг, но за сметка на това мъчителен :mrgreen: ..Нека играете завинаги в Своге, нека треньор вечно да ви бъде Тони Велков, директор Жоро Марков....НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

Търново1929
Контакти:

Мнениеот Търново1929 » 13 апр 2013 22:26

СИН_ИМПЕРАТОР написа:О Локо(СФ), нека престоят ви в Б-група бъде дълъг, но за сметка на това мъчителен :mrgreen: ..Нека играете завинаги в Своге, нека треньор вечно да ви бъде Тони Велков, директор Жоро Марков....НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО!!!!!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 14 апр 2013 20:43

Търново1929 написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:О Локо(СФ), нека престоят ви в Б-група бъде дълъг, но за сметка на това мъчителен :mrgreen: ..Нека играете завинаги в Своге, нека треньор вечно да ви бъде Тони Велков, директор Жоро Марков....НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО!!!!!

Никакво говедо не е! Това си е едно 15 годишно теле,което се мисли за император! Извинявам се обърках думата "дете" с "теле"!

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 15 апр 2013 10:52

Нека Иво ви бутне и другите сектори .

Върни се в “Локо София”