СИН_ИМПЕРАТОР написа:А защо да не пробваме да привлечем Ивайло Петев, който може би ще напусне Лудогорец сляд края на сезона?
предпочитам да си върнем Тони Здравков отколкото този...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
СИН_ИМПЕРАТОР написа:А защо да не пробваме да привлечем Ивайло Петев, който може би ще напусне Лудогорец сляд края на сезона?
sandi74 написа:ralka_levskarka написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Грозни не е добър вариант- той е приключил с професията, бай пенсионер.Тоя в кариерата си май няма спечелен трофей.
При него отбора е играл хубав, атакуващ футболИ какво, като е на 55? САФ на колко е
Едва ли имаш някакви спомени от това време.
ralka_levskarka написа:cunimepox написа:Глупости!
Женска му работа.![]()
Мхм, аз я писах статията. Преди 30 минути си я измислих и я пуснах в спортала, да знаеш
stg333 написа:не знам химии ли бяха с водка ли ги поеше но мачкаха по негово време , така де поне в началния период, имахме едно 2:0 с чорбата и мога да кажа че и при 7:1 не ги бяхме смазвали така, просто не ни вързаха голове а и те гледаха да не ни дразнят да ги качим на 8-9
NOMER14 написа:stg333 написа:не знам химии ли бяха с водка ли ги поеше но мачкаха по негово време , така де поне в началния период, имахме едно 2:0 с чорбата и мога да кажа че и при 7:1 не ги бяхме смазвали така, просто не ни вързаха голове а и те гледаха да не ни дразнят да ги качим на 8-9
Е , усещането от този мач (2-0) още е живо - голяма гавра беше с червените.Докато онова 7-1 си беше рутинно , очаквано , за историята.
Слава Грозни нарече Литекс "какая-то деревня"
Red Warrior написа:NOMER14 написа:stg333 написа:не знам химии ли бяха с водка ли ги поеше но мачкаха по негово време , така де поне в началния период, имахме едно 2:0 с чорбата и мога да кажа че и при 7:1 не ги бяхме смазвали така, просто не ни вързаха голове а и те гледаха да не ни дразнят да ги качим на 8-9
Е , усещането от този мач (2-0) още е живо - голяма гавра беше с червените.Докато онова 7-1 си беше рутинно , очаквано , за историята.
Слава Грозни нарече Литекс "какая-то деревня"
Минали, минали мутренски години...
rstein написа:СЕДРИК БАРДОН - ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ!!!!!! ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР НАСКО СИРАКОВ!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], LoveAndPeace и 41 госта