Другото са неща, така както ги виждам!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sardukar написа:Бенитес трябва да изчезна като тиха прадня от ЧЕЛСИ! Гаврата, която си направи днес най-вече с Лампард е неприемлива. Курвата долна трябваше да го пусне веднага след Торес, когато ония се бяха насрали.

THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:Бенитес трябва да изчезна като тиха прадня от ЧЕЛСИ! Гаврата, която си направи днес най-вече с Лампард е неприемлива. Курвата долна трябваше да го пусне веднага след Торес, когато ония се бяха насрали.
Направо с него трябваше да влезе - двойна смяна.
И без това Оскар и Рамиреш си бяха настъпили езиците ... В последствие бяха ефективни в деф. план, но в атака бяха напълно безполезни.
Вярно е, че лесно се говори след като "колата" се е обърнала, ама с оглед на развитието на мача, с Лампард си изравнявахме от воле.
 Днес беше най-добрия за ЧЕЛСИ. Не мога да ви разбера критериите, честно. Ако има хора, които играха слабо това са най-вече Аспи и спрямо предишните си мачове Мата. И двата гола стават след слаба игра на Аспиликуета. Другите положения на Сити бяха контри или след някакви карамболи. Микел имаше две негови си грешки след, които не последва нищо. Извади жълт картон на ЯЯ. Даде два хубави далечни паса за Ба, но той не можа да овладее топката. Азар се активизира след 60мин. Мен ме е яд, че Торес и Ба не бяха забити един до друг през цялото време. И голът, и положението за дузпа бяха, когато двамата бяха близко в центъра на атаката.
  Днес беше най-добрия за ЧЕЛСИ. Не мога да ви разбера критериите, честно. Ако има хора, които играха слабо това са най-вече Аспи и спрямо предишните си мачове Мата. И двата гола стават след слаба игра на Аспиликуета. Другите положения на Сити бяха контри или след някакви карамболи. Микел имаше две негови си грешки след, които не последва нищо. Извади жълт картон на ЯЯ. Даде два хубави далечни паса за Ба, но той не можа да овладее топката. Азар се активизира след 60мин. Мен ме е яд, че Торес и Ба не бяха забити един до друг през цялото време. И голът, и положението за дузпа бяха, когато двамата бяха близко в центъра на атаката. 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Какво си написал за ОскарДнес беше най-добрия за ЧЕЛСИ.

THE G.A.M.E написа:Абе няма 2 мнения по-въпроса ... Рафа-та пак стана Гафа, с оглед на това, което беше подготвил за този мач.
Видя се, че тези са ни по-силите ... Като се сетя за последният половин час от мача, и насила си вдигам кръвното ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост