Все още съм на две дали да ходя на мача.От една страна си мисля че знам как ще завърши мача,ама пък от друга не ми се вярва.И само като се сетя миналата година какъв мач спретнахме с Морето
Прогноза-нямам си и на идея
Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 14.04.2013 от 19:00
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Все още съм на две дали да ходя на мача.От една страна си мисля че знам как ще завърши мача,ама пък от друга не ми се вярва.И само като се сетя миналата година какъв мач спретнахме с Морето
Прогноза-нямам си и на идея
Идвай, ако не друго, то поне ще се видим
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 14.04.2013 от 19:00
TNT написа:мача е х2 по-скоро клонящ към двойка,ама не щото сте много силни де...нещо от сорта на Локо Пд- Ботев Вр предния кръг
Приятели от Бургас,пич TNT,в момента и двата отбора не са в най-добрата си форма,ние бавно навлизаме в някаква форма,Гонзо може да не е най-добрия треньор (мисля,че все още никой не е видял треньорските му качества и възможности,защото никъде не е бил треньор-недоразумението Левски не го слагам в сметките,там кой ли е успял,но това е друга тема),но е зареден с енергия,в отбора има дисциплина,малко по малко се вижда вече някакъв живец,мисля че и резултатите ще дойдат. TNT,тимаджиите може да са всякакви,но хубавото е,че по никакъв повод не купуват и не продават мачове. Позаитересувай се малко (отнася се и за други,които писаха тук същите глупости) и тогава се изказвай толкова "професионално". Конкретно за мача,идваме да бием,окрилени от последната победа. Прогноза 1:2 и нека стане хубав мач,какъвто заслужават Варна и Бургас.
П.П. Аз преди мача ще се видя с приятели,фенове на Черноморец,ще пием по едно,ще обсъдим наболели проблеми и след това всеки ще си подкрепя отбора. И така,до следващия мач... (Пишете в колко часа на капаните.)
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- Искам си Акаунта
KIL написа:TNT написа:мача е х2 по-скоро клонящ към двойка,ама не щото сте много силни де...нещо от сорта на Локо Пд- Ботев Вр предния кръг
Приятели от Бургас,пич TNT,в момента и двата отбора не са в най-добрата си форма,ние бавно навлизаме в някаква форма,Гонзо може да не е най-добрия треньор (мисля,че все още никой не е видял треньорските му качества и възможности,защото никъде не е бил треньор-недоразумението Левски не го слагам в сметките,там кой ли е успял,но това е друга тема),но е зареден с енергия,в отбора има дисциплина,малко по малко се вижда вече някакъв живец,мисля че и резултатите ще дойдат. TNT,тимаджиите може да са всякакви,но хубавото е,че по никакъв повод не купуват и не продават мачове. Позаитересувай се малко (отнася се и за други,които писаха тук същите глупости) и тогава се изказвай толкова "професионално". Конкретно за мача,идваме да бием,окрилени от последната победа. Прогноза 1:2 и нека стане хубав мач,какъвто заслужават Варна и Бургас.
П.П. Аз преди мача ще се видя с приятели,фенове на Черноморец,ще пием по едно,ще обсъдим наболели проблеми и след това всеки ще си подкрепя отбора. И така,до следващия мач... (Пишете в колко часа на капаните.)
По-паметливите от нас помнят , че преди време Събев изгони Херо от Нефтохимик ( Нафтекс ) с обвинението , че е уговорил мач именно срещу Черно Море ... Конкретно за днешния мач - Черноморец не се бори за нищо , на Черно Море му трябват точки . Според мен мача ще е равен ... освен ако Черно Море не победи . С това коментарите ми за мача се изчерпват , защото няма да ходя да го гледам . А после няма как да коментирам нещо което не съм гледал
Искам си Акаунта написа:KIL написа:TNT написа:мача е х2 по-скоро клонящ към двойка,ама не щото сте много силни де...нещо от сорта на Локо Пд- Ботев Вр предния кръг
По-паметливите от нас помнят , че преди време Събев изгони Херо от Нефтохимик ( Нафтекс ) с обвинението , че е уговорил мач именно срещу Черно Море ... Конкретно за днешния мач - Черноморец не се бори за нищо , на Черно Море му трябват точки . Според мен мача ще е равен ... освен ако Черно Море не победи . С това коментарите ми за мача се изчерпват , защото няма да ходя да го гледам . А после няма как да коментирам нещо което не съм гледал
Да,пич,но това беше преди ТИМ,с Вили Вуцов.Мисля,че това е една от главните причини той оттогава и за минута да не е свързан с Черно море. Същото се отнася и за вратаря Ивайло Петров (Пифа) и за някои други.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
KIL написа:TNT написа:мача е х2 по-скоро клонящ към двойка,ама не щото сте много силни де...нещо от сорта на Локо Пд- Ботев Вр предния кръг
Към 16:00 - 16:30ч. добре ли е? Ако идвате по-рано, обади ми се по телефона. Имаш го.
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 14.04.2013 от 19:00
Гооооооооооооол 1 - 0.
3 гола
Преизпълнихме плана за идните няколко мача 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Доколкото може да се следи мача от спортните сайтове излиза,че Стоян май ще трябва да бъде оставен да си гледа следването на спокойствие
Надявам се присъствалите да направят разбор на виновниците за головете в нашата врата,но два гола с глава и шут от халите като че ли накланят везните в определена посока 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Честита точка.Закономерен ли е резултата?