3 милиона евро е бюджета на Ботев за сезона!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: 3 милиона евро е бюджета на Ботев за сезона!
Ще се разминем с "голямата изненада"май....
Ми те казаха , че днес вечерта ще пристига/т , дано да има някой журналист да посреща там
, че и аз само рефрешвам сайтовете

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Не знам,отбора не е продаден и си мисля,че е редно да се водят преговори описи проверки да има развитие постоянно,а последната новина е от сутринта за подписал играч.Така ли се продава отбор идват някви завземат пространството и Ботев е спасен.Дали не се протака до мача,дали това не са приятели на селския които му спасяват гъза в момента,дали изобщо той ще си отиде?Много въпроси ми изникват.И пак за пореден път питам господата журналисти:Само на Герена ли ще киснете не трябва ли неотлъчно да сте до главните герои на "новия" Ботев и да ровите и да давате новини?
- PLOVDIV PEE 1912
portokal написа:Ми те казаха , че днес вечерта ще пристига/т , дано да има някой журналист да посреща там, че и аз само рефрешвам сайтовете
![]()
![]()
Ама кой ше идва бе майна??????Аз си мислех ,че голямата изненада е свързана с фирмата!!!!!!!!!
Е да де щял да идва този Орнела и нз още кой и да обявяват спонсори и тн и тн. Ама незнам дали това е голямата изненада 
Katochimoto!
- Canaries front
- Контакти:
Голямата изненада е ,че тази вечер или утре сутринта престига така нареченият уж нов президент ,заедно със майка си . Освен това ,за десерт ще бъде съобщено името на голяма компания ,която ще спонсорира Ботев в следващите 3 години. Поне аз това разбрах от мои източници,а дали е вярно ще видим.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
portokal написа:Е да де щял да идва този Орнела и нз още кой и да обявяват спонсори и тн и тн. Ама незнам дали това е голямата изненада
И нищо чудно да се забави по бизнес дела защото предния път беше в отпуск и изненадата се отлага за коледа.Иначе спете спокойно сделка има,прави я не кой да е а най почтения бизнесмен в родината.Айде наздраве аз отивам на кръчма.Седя като шматка и чакам нещо да се случи
- Canaries front
- Контакти:
След Иван Караманов още един играч парафира договор днес с "канарчетата". Става дума за игралия преди време в Черно море Себастиян Флорес. Също като Карамана уругваецът сложи подпис под контракт за 1 година. Двамата днес следобед бяха картотекирани в Българския футболен съюз. "Канарчетата" се отеглиха на режим в хотел "Империал" без Флорес, но Караманов се очаква да почне като титуляр срещу Славия утре.
Флорес е на 26 години и играе на поста защитник. Веднага щом се сдоби с договор Флорес отсече: "Очаквам победа срещу Славия". Иван Караманов също каза няколко изречения за news4000.bg. "Радвам се, че се връщам отново в Ботев. Преди време играх тук и се надявам да покажа на феновете защо отново се завръщам. Утре срещу Славия се надявам да играя, но всичко зависи от старши треньора Енрико Пичионе. Ако ми гласува доверие, ще се раздам до край на терена. Ботев задължително трябва да победи утре и да зарадваме феновете. Надявам се и те да ни подкрепят. Агитката допълнително ще ни стимулира за крайния успех в мача", заяви Караманов.
Флорес е на 26 години и играе на поста защитник. Веднага щом се сдоби с договор Флорес отсече: "Очаквам победа срещу Славия". Иван Караманов също каза няколко изречения за news4000.bg. "Радвам се, че се връщам отново в Ботев. Преди време играх тук и се надявам да покажа на феновете защо отново се завръщам. Утре срещу Славия се надявам да играя, но всичко зависи от старши треньора Енрико Пичионе. Ако ми гласува доверие, ще се раздам до край на терена. Ботев задължително трябва да победи утре и да зарадваме феновете. Надявам се и те да ни подкрепят. Агитката допълнително ще ни стимулира за крайния успех в мача", заяви Караманов.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
BultraStyle
- Контакти:
абе мен лично ме притесняват тези контракти за по 1 година ......
да не би за толкова време да са предвидили целия цирк
Договорите са за по една година защото им е ясно , че от безплатни футболисти на килограм немогат да се изпълнят поставените цели и с това се цели единствено да се изкрета някак до зимата. Ако някой от тях излезе читав договорът му ще бъде продължен , а останалите ще си заминат.