Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: Пародия!

Мнениеот ultra_blue » 25 сеп 2009 19:24

liverpul11 написа:А кои ви е казал че иска да купува лефски,аз лично не бих си купил отбор с прозвище ЕВРОИДИОТ
Ама си тъп като гадулка ... Даже и името на любимия ти Ливърпул не си исписал правилно ,смотаняк !!! Не се мешай където не ти е работата .

А по темата и аз да си кажа мнението - потресен съм от случващото се и най-вече това ,че никой не дава обеснение и никой не поема отговорност ... За фенклубовете ни съм с крайно критично мнение - неможе най-големите глупаци и идиоти да са стюарди ,да дават пример на другите как трябва да се държат обикновенните фенове и да следят за безредици . Точно те са в основата на сбиването в сектора ни на последния мач (видях го със собствените си очи), другото което ми направи лошо впечатление е един "тип" и една кифла , които разнасяха една кошница пълна с кроасани и сандвичи и едвали не задължаваха малките фенчета да си закупят (незнам с надценка за печалба сигурно ) ! Просто съм отвратен от случващото се в моя сектор .
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 19:31

Това не е фенклуб включително и разните фракции,а продажници.Явно за парите които им дава Баткоff са готови да предадат ЛЕВСКИ.
Баткоff вън

Lochsof
Контакти:

Re: Изказване на Л. Танев пред ***

Мнениеот Lochsof » 25 сеп 2009 19:31

Хубаво, няма да го замесваме, щом казваш, но ми кажи в такъв случай, той дали е преговарял за някакви условия за своя футболист или е станал и си е излязъл, щом е чул условията .
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 25 сеп 2009 19:33

Най лесно е да се критикува и да се ругае. Питам всички тези които ругаят и псуват Батков дали имат готов реален отговор. Питам дали любовта към клуба се изразява в това да напускаш ударен кораб и да проклиняш всичко живо вместо да се бориш да спасиш кораба или нещо от него. На някой хора им е къса паметта, което е характерно за прасетата защото те имат съвсем малък мозък.Когато Левски бе на върха никой не се сещаше да застане против Батков, а защо забравяте,че и сега Левски е на върха защото е действащ шампион. Ще Ви кажа една поговорка - "Давам десет небити за един бит". В света само комунистите са безгрешни и винаги прави, но те безвъзвратно паднаха завинаги. Аз вярвам в БОГ и БОЖИЯТА справидливост, защото едно панчаревско отборче за пореден път играе незаконно, но възмездието ще ги постигне и то безвъзвратно и завинаги. Нека да се смеят сега, защото смехът им ще се обърне на плач, а Вашият плач Левскари ще се обърне във вечна радост. Левскари по-никакъв начин не заставайте срещу отбора си и по-никакъв начин не изсипвайте негативизъм по него. Ако искате да има силен Левски благославяйте го и не го проклиняйте. САМО ЛЕВСКИ

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 25 сеп 2009 19:35

Аз съм от ЦСКА! Искам да кажа, че едва ли има червен фен, който не се радва на случващото се във вашия тим.

Не знам, защо си мислите, че феновете не са се вдигнали. Аз си мисля, че истината е съвсем друга и Батков е обяснил ситуацията. Нещо се е прикрило чрез този фарс. Какво? Може само да гадаем. Затова и вашия фенклуб мълчи. Историята е дебела, а ние обикновените фенове никога няма да я разберем истината.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 25 сеп 2009 19:36

Знам, че ви боли, но това е родната БГ-действителност. Ние бяхме вече на този филм. Дано не го гледаме пак. Знам, че Левски има страхотна публика - изключвам "говедата". Както и ние - без "прасетата". Затова съм убеден, че ще се справите с проблема. Пожелавам ви го и знам, че ще е така! Защото (това го говоря вече не си спомням от кога...) без единия отбор - няма и другия. Ако единият започне да пропада, другият изобщо не се замисля да го последва. Когата чергата на комшията гори, не се радвай, защото може да ти пламне къщата - май нещо такова беше. И да не забравяме най-важното: Батков и Лупи ги има, защото има Левски и ЦСКА. А тези отбори ги има, защото имат мнооооого фенове. Следователно, без нас нито Батков, нито Лупи биха могли да си разиграват коня. Но след като много от феновете се отъждествяват с агитките на Дучета и Гугутки, то и алчните собственици ще се е*бават с нас. Апропо: Лупи го споменавам все още, защото ни е оставил едно такова голяааамо ... и мирзливо. Ако Батков си тръгне, и при вас ще е така. Дано да е в по-малки размери, защото иска ми се вече да гледам футбол, а не да чета данъчни отчети и ревизионни актове.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 19:37

Аз не съм с/у отбора,а с/у Баткоff и продажните фенове.
Баткоff вън

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 25 сеп 2009 19:37

Свобода_или_смърт написа:Ние сме силни само да говорим, да псуваме, да си седим в къщи, да пием ракия и най-много да набием жената......българина за революции и възстания не става.....А що се отнася до фен клубовете и ултрасите - явно и те не стават....нали Батков си избра Гугутката и плаща на София Запад......

А-а-а ,става за революции и възстания Българина,но вие деца неставате за нищо...В този смисъл,дали сте Българи ?... :geek:

plamak
Контакти:

Re: Изказване на Л. Танев пред ***

Мнениеот plamak » 25 сеп 2009 19:43

Не вярвайте на всичко писано, защото много пъти се пише съвсем друго от казаното. Вярвайте на ушите си, сиреч на това което чувате.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 25 сеп 2009 19:44

bergkamp написа:
Свобода_или_смърт написа:Ние сме силни само да говорим, да псуваме, да си седим в къщи, да пием ракия и най-много да набием жената......българина за революции и възстания не става.....А що се отнася до фен клубовете и ултрасите - явно и те не стават....нали Батков си избра Гугутката и плаща на София Запад......

А-а-а ,става за революции и възстания Българина,но вие деца неставате за нищо...В този смисъл,дали сте Българи ?... :geek:

абе кога пък България е ставала за въстания точно никога

Върни се в “Архив”