22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Re: 22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.

Мнениеот Кировец II » 14 апр 2013 12:02

Радуканов води добре мачовете си. Напрежението му изигра лоша шега с Лудогорец и много "баби" са му давали акъли за стартовия състав, а това го е объркало малко - един треньор трябва да прави сам избора на първите 11 и да вярва в успеха на стратегията си за мача.
Друг е въпроса, че и някои футболисти не стават все още и/или по принцип за големи мачове. Трябва да оставят Радуканов да води отбора до зимата - да изчисти "старото, некачествено дърво" от съблекалнята и ако тогава не сме в топ 3 да го изгонят.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 14 апр 2013 12:12

Кировец II написа:Радуканов води добре мачовете си. Напрежението му изигра лоша шега с Лудогорец и много "баби" са му давали акъли за стартовия състав, а това го е объркало малко - един треньор трябва да прави сам избора на първите 11 и да вярва в успеха на стратегията си за мача.
Друг е въпроса, че и някои футболисти не стават все още и/или по принцип за големи мачове. Трябва да оставят Радуканов да води отбора до зимата - да изчисти "старото, некачествено дърво" от съблекалнята и ако тогава не сме в топ 3 да го изгонят.

Стига сме гонили, това мислене ни прави посредствен отбор ! Преди всичко Титан трябва да се разкарат, до тогава няма да имаме спокойна обстановка, нито за футболистите, нито за тренера, нито за нас, като фенове !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 апр 2013 12:43

Който не иска напрежение, да върви да работи в Левски! :lol: В ЦСКА кога не е имало напражение ми кажете, стига с тия евтини оправдания де. Колега кировец втори (не знам с първи кво се е случило :lol: ), по тая логика до зимата ще имаме още един провален сезон.. Ако сега най-важните мачове Радуканов не ги вземе, щото футболистите не са по-лоши от всички останали, значи е слаб треньор. Ако ги вземе и трите мача, ще докаже, че неслучайно е треньор на ЦСКА. :) Но като човек е симпатяга иначе - все пак е единственият, който не каза нито една "блага" дума срещу някой рефер откакто е при нас. Те може би и затова ще продължат да ни отрязват главата... :cry:

П.П.Днес очаквам един добър тандем Присо - Камбуров. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 апр 2013 12:58

dreben23 написа:Ако сега най-важните мачове Радуканов не ги вземе, щото футболистите не са по-лоши от всички останали, значи е слаб треньор. Ако ги вземе и трите мача, ще докаже, че неслучайно е треньор на ЦСКА. :)

И аз мисля, че играчите ни като цяло хич не са за подценяване, така че и у Милен ще търсим вина при провал. И все пак не той е правил подготовката и е избирал кои да махне и кои да остави, така че все си мисля, че трябва да го оставят лятото да си направи селекция и ако есента не се справи, тогава да се мисли за смяна.
А иначе казваш, че има три важни мача, които трябвало да вземе, но за мен са си повече - в оставщите 9 кръга има не повече от 3-4 мача, които може би са с една идея по-леки, като в тях включвам и домакинството на "Черно море", което с мноооого условности може да наречем леко. Иначе мачовете с "Левски" и "Ботев" са едно на ръка - много трудно виждам в сегашното състояние на отборите да спечелим в Ст. Загора, срещу "Славия" в последните 2 сезона са огромни мъки дори на свой терен, а не дай си Боже мястото ни в Европа да трябва да се решава в последния кръг, когато ще се изправим срещу Кокала и доста добре играещия отбор на "Локо" Сф, който макар и изпадащ, има едни от най-добрите играчи в А група и показва много силна игра срещу водещите отбори - мачът им вчера срещу "Левски" е пресен пример, а сигурно и няма нужда да се връщам към досегашните ни 3 мача с тях през сезона... :(
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 апр 2013 13:33

Имах предвид Славия, Ботев и Левски. Но си прав и за Берое, даже може би е най-труден от всички, зависи и какви са били преди това резултатите. Може да не играем за нищо вече. Но са доста симпатичен отбор и почти не виждам как ще ги бием. Останалите може и да ги бием някак.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 14 апр 2013 13:59

dreben23 написа:Който не иска напрежение, да върви да работи в Левски! :lol: В ЦСКА кога не е имало напражение ми кажете, стига с тия евтини оправдания де. Колега кировец втори (не знам с първи кво се е случило :lol: ), по тая логика до зимата ще имаме още един провален сезон.. Ако сега най-важните мачове Радуканов не ги вземе, щото футболистите не са по-лоши от всички останали, значи е слаб треньор. Ако ги вземе и трите мача, ще докаже, че неслучайно е треньор на ЦСКА. :) Но като човек е симпатяга иначе - все пак е единственият, който не каза нито една "блага" дума срещу някой рефер откакто е при нас. Те може би и затова ще продължат да ни отрязват главата... :cry:

П.П.Днес очаквам един добър тандем Присо - Камбуров. :)

Защо по тази логика до зимата да имаме още един провален сезон? "Топ 3" на полусезона провален сезон ли означава? Провален ще е, ако Радуканов си направи скъпа селекция или каквато и да е такава, и на полусезона сме 4,5,6 и надолу без шансове за титла. Така си мисля.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2013 14:01

Само Делев да не започне титуляр !!!

Не мога да разбера по всички сайтове са надраскали, че нямаме право на грешка... ние всъщност се борим за нищо тоя сезон, така че не правете трагедии, ако не бием.

На всички ние е ясно какви са целите пред ЦСКА за тая година.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 апр 2013 14:41

В Етър има едно франсе, доста интересен играч-Жак Фей :!: Иначе тея си ги бием с 0-2 ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 14 апр 2013 15:14

Цена на билета ?
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2013 15:29

Не знам защо изведнъж всички скочиха на Радуканов? Човека си го каза - "Не съм Дейвид Копърфийлд.". За 1 месец работа, без да е водил подготовката и без да е правил селекцията по негово виждане. Макар, че боклуците не си спомням да са оставяли някой треньор сам да си прави селекцията. Може би единствено Любо Пенев... Идеята ми е, че с боклуците и Моуриньо няма да стане шампион, така че нека оставим Радукана. Имам лошото предчувствие, че след употребяването на сигурният шампион - Стойчо, Любо Пенев и Радуканов, боклуците са ни нагласили поредния треньор тип Гьоре, а Емо Костадионв може да доведе отново приятеля си Павката Дочев. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”