TristaNNN написа:delqnski47 написа:Да...явно и комисията е пълна с ''кретени'',щом за пореден път изгони съдия от ваш мач!
Сега ще кажеш,че са го изгонили заради ''засадата''....опс...ама Пастата май не е страничен съдия!Или бъркам...

Знам ги тия ситуация,когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли,затапва си нещо в главата и го повтаря!Няма лошо,негова си работа...само че сега Пастата ще пие бири с Дюран Дюран и останалите,дето ги пратиха на заточение!
Донякъде оценявам упоритостта и наглостта ти, и тъкмо затова ще ти отговоря за последен път тази вечер, макар че, като не ти изнасят отговорите ми, пробваш да пренасочваш дискусията в удобни за теб коловози.
Още след първите ми думи по тази тема пролича една тъга за тази жалка, присъща за вас подрастващите деградация, силно забележима във футболните форуми, а и във всички житейски сфери. Едва ли ще ме разбереш, но ми е изключително криво след мач, в който аз от доста време видях някои хубави (но странно защо непоказани досега) неща от играчите в синьо да коментирам съдийски решения с някакъв червен подрастващ. Странно, дори и за мен самия, но е факт. Какво нещо е животът...
Обаче, да си дойдем на думата: Все ми е тая какво се случва в тая комисия, не знам на какъв принцип гонят, не ща и да узнавам на какъв принцип назаначават. Не мисля, че днес реферите по някакъв начин предрешиха резултата от мача, дали ще е 2-1 или 4-2, или пък 5-3 ми е все тая. Ако ще се водим по гангрената, заразила наред футболния живот в България-съдиите, то ще кажа, че Спасов ощети и двата отбора. Съответно с изгонването на Том и Михелич. За засада и дума не може да се каже, такава нямаше, Дъстли да си вземе поуки от ситуацията, а Бибишков, заради хубавия гол, да хваща две руси студентки в дискотеките довечера. Та, тук наистина не разбирам конспирацията ти Спасов-Страничен-Гонене. Мъчиш се да изплюеш нещо, ама или не знаеш как правилно да се изразиш, или само се заяждаш.
Какво знаеш ти от споровете с подуенец, също не ме трогва. Имам много добри приятели цесекисти, спорили сме с часове на чаша и мезе и все някак сме намирали правдата. Всеки от нас и тях е преглъщал егото на емблемата в името на приятелската и чиста истина, ти обаче решаваш да се застраховаш предварително с думите "когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли". На това ли ви учат в училище, да печелите вербалните дуели с предварително подготвен по комунистически отговор при загуба?
След цялото това слово,в крайна сметка нищо не каза!Все пак те поздравявам за добре подбраната ти интерпретация!
П.П.Точно така...ти си един подуенец,който не ще да признае очевадни неща...3 безумни картона и най идиотската дузпа давана някога!Не знам ти кво мислиш,ама Пастата в момента пие бири с вашия Ахмед на корем,барабар с останалите,които ви ръководеха последните 10 срещи! Цяла България е на едно мнение,само Подуене е отделен...като Ватиканата в Рим!
Вие показахте последните 20-тина минути някакво подобие на игра срещу 9 на изпадащ отбор...вамос!Все тая,накрая вие ще страдате!
Толкова сте трагични,че още се чудя как сте първи...дали заради факта,че програмата ви в началото беше безумно лесна не знам...ама е факт,че такъв трагичен отбор води в А група!Накъде отива футбола ни не знам!Хич не ми дреме дали ще ми отговаряш ''за последно'' или не!Нещата са такива каквито са!Това,че ти не щеш да признаеш очевадни неща,нищо не означава!