Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 14:20

Живко6461 написа:Според мен в момента треньор на "Левски" не би трябвало да си позволява изказване в подобен стил. Господин Митов се унесе. Оптимизмът е доста над разумния максимум. Качествата на футболистите, ръководени от президент/собственик, няколко директори и треньорско ръководство се проявяват на терена. А там виждаме липса на организация, мъка срещу всички съперници, слаби отигравания, дори некадърност... Справка - последните три гола, допуснати във вратата на "Левски".
П.П. Назначаването/възстановяването на двамата стари/нови капитани е точно отражение на състоянието на "Левски". Явно и на ръководството му е нужно "овладяване на съблекалнята". Дитирамбите за техните качаства на фона на показаното от тях в последните години са по-смешни и от заглавието на темата. Уви...

Много точно.

sandi74

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 14:22

onegavon написа:Аз няма да коментирам нищо само ще постна мнението на Насо Сираков.Пък вие си преценете прав ли е ,крив ли е.

Легендарният голмайстор на Левски Наско Сираков обяви, че "сините" са безобразни слаби.

"Три месеца ги бях оставил на мира в Левски, защото винаги след това ме обвиняват, че развалям обстановката и си казах: "Хайде малко да оставя да зрее обстановката". Левски обаче е безобразно слаб. Всеки шест месеца се обвиняват футболистите, че не стават. А кой ги води тези футболисти? Да не ги спускат с парашут. За пет години през Левски са минали 30 чужденци. Всеки сезон правиш нов състав.

Предполагм,че сменят силните футболисти с още по- силни иначе нямам обяснение защо трябва да гониш добрите си играчи :mrgreen: .

Прав е Сираков.

Sisi 1914
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот Sisi 1914 » 14 апр 2013 15:39

Трудна, но сладка победа и дано утре Лудогорец да сгреши!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

PFK_Levski
Контакти:

Re: Ники Митов: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот PFK_Levski » 14 апр 2013 16:00

Като гледам доста сте се отклонили от темата , но и аз като вас ще взема да го направя ! От целия плач против Левски да разбирам ,че Левски ако падне е слаб ,ако бие е със съдията или е защото другия отбор ни е пуснал ...... е какво става - Левски не може да победи 1 отбор по честен начин !

Така ... не ви ли изглежда смешно та да си го мислите ?
Разни фенчета на Черноморец , Черно море , Славия , ЦСКА , Берое и прочие се изсипаха по форумите да плюят по Левски ..... жалко е ! Наистина е много жалко ! Но пък от друга страна вие сте си такива - клавиатурни мишлета , които си мислят ,че като сипят простотия и помия по форумите ,някой ги взима присърце ... е не е така ! Повярвайте ми ! След като съм прочел доста простотии пак ще си спя спокойно !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 апр 2013 16:09

Още ли има малоумници, които твърдят, че изобщо има нарушение срещу Карвальо в наказателното поле? Тука половината сте за жълти книжки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2013 16:21

mistreated написа:Още ли има малоумници, които твърдят, че изобщо има нарушение срещу Карвальо в наказателното поле? Тука половината сте за жълти книжки.

Нарушение няма, но има дузпа ... :lol:

А ти на хероин ли си, че раздаваш квалификации, от които хал-хабер си нямаш ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 апр 2013 16:25

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Още ли има малоумници, които твърдят, че изобщо има нарушение срещу Карвальо в наказателното поле? Тука половината сте за жълти книжки.

Нарушение няма, но има дузпа ... :lol:

А ти на хероин ли си, че раздаваш квалификации, от които хал-хабер си нямаш ? :roll:

Що, ти хабер имаш ли си от жълти книжки? :lol: :lol: :lol:
Хероинът го цъка сектор Б, нали си знаеш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2013 16:45

Оригинален си като турски дънки ...

Не налагай пристрастното си мнение.
Това, че ти смяташ нещо за така, не го прави по дефаулт вярно, капиш ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 апр 2013 16:51

Явно и играчите на Локо и те са за жълти книжки ,след като и те смятаха ,че има дузпа :) . Дори и мегазвездата Сашо Бранеков призна ,че дузпа си е имало. Друг е въпроса ,че Карвальо игра за дузпа, но всеки опитен футболист в такава ситуация ще си заслужи дузпата след безумния шпагат за защитника на Локо. подобна ситуация имаше и на мача за шампионат между Левски и ЦСКА през 2005 г когато Топузаков направи подобен безумен шпагат и Янев си заслужи дузпата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2013 21:00

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Да...явно и комисията е пълна с ''кретени'',щом за пореден път изгони съдия от ваш мач! ;)
Сега ще кажеш,че са го изгонили заради ''засадата''....опс...ама Пастата май не е страничен съдия!Или бъркам... ;)
Знам ги тия ситуация,когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли,затапва си нещо в главата и го повтаря!Няма лошо,негова си работа...само че сега Пастата ще пие бири с Дюран Дюран и останалите,дето ги пратиха на заточение!

Донякъде оценявам упоритостта и наглостта ти, и тъкмо затова ще ти отговоря за последен път тази вечер, макар че, като не ти изнасят отговорите ми, пробваш да пренасочваш дискусията в удобни за теб коловози.

Още след първите ми думи по тази тема пролича една тъга за тази жалка, присъща за вас подрастващите деградация, силно забележима във футболните форуми, а и във всички житейски сфери. Едва ли ще ме разбереш, но ми е изключително криво след мач, в който аз от доста време видях някои хубави (но странно защо непоказани досега) неща от играчите в синьо да коментирам съдийски решения с някакъв червен подрастващ. Странно, дори и за мен самия, но е факт. Какво нещо е животът...

Обаче, да си дойдем на думата: Все ми е тая какво се случва в тая комисия, не знам на какъв принцип гонят, не ща и да узнавам на какъв принцип назаначават. Не мисля, че днес реферите по някакъв начин предрешиха резултата от мача, дали ще е 2-1 или 4-2, или пък 5-3 ми е все тая. Ако ще се водим по гангрената, заразила наред футболния живот в България-съдиите, то ще кажа, че Спасов ощети и двата отбора. Съответно с изгонването на Том и Михелич. За засада и дума не може да се каже, такава нямаше, Дъстли да си вземе поуки от ситуацията, а Бибишков, заради хубавия гол, да хваща две руси студентки в дискотеките довечера. Та, тук наистина не разбирам конспирацията ти Спасов-Страничен-Гонене. Мъчиш се да изплюеш нещо, ама или не знаеш как правилно да се изразиш, или само се заяждаш.
Какво знаеш ти от споровете с подуенец, също не ме трогва. Имам много добри приятели цесекисти, спорили сме с часове на чаша и мезе и все някак сме намирали правдата. Всеки от нас и тях е преглъщал егото на емблемата в името на приятелската и чиста истина, ти обаче решаваш да се застраховаш предварително с думите "когато споря с подуенец...последният просто решава да не мисли". На това ли ви учат в училище, да печелите вербалните дуели с предварително подготвен по комунистически отговор при загуба?

След цялото това слово,в крайна сметка нищо не каза!Все пак те поздравявам за добре подбраната ти интерпретация! ;)
П.П.Точно така...ти си един подуенец,който не ще да признае очевадни неща...3 безумни картона и най идиотската дузпа давана някога!Не знам ти кво мислиш,ама Пастата в момента пие бири с вашия Ахмед на корем,барабар с останалите,които ви ръководеха последните 10 срещи! Цяла България е на едно мнение,само Подуене е отделен...като Ватиканата в Рим! ;)
Вие показахте последните 20-тина минути някакво подобие на игра срещу 9 на изпадащ отбор...вамос!Все тая,накрая вие ще страдате!
Толкова сте трагични,че още се чудя как сте първи...дали заради факта,че програмата ви в началото беше безумно лесна не знам...ама е факт,че такъв трагичен отбор води в А група!Накъде отива футбола ни не знам!Хич не ми дреме дали ще ми отговаряш ''за последно'' или не!Нещата са такива каквито са!Това,че ти не щеш да признаеш очевадни неща,нищо не означава!
Последна промяна от delqnski47 на 14 апр 2013 21:07, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”