Кой е най-класният вратар в "A" група според вас?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е най-класният вратар в "A" група според вас?
Най-класният вратар,лично за мен е Стоян Колев.
T&T написа:Добрия вратар си проличава, когато пред него играе слаба защита и затова според мен внимание заслужават вратарите на които им се налага да се намесват често по време на мачовете. Затова и моят избор е Китанов от Черно Море.
Много точно мнение,поздравления!
Аз сякаш ще заложа на Илко Пиргов. Още помня един мач в Айндховен какви чудеса от храброст сътвори. По принцип всички, които изброихте са класни - Пиргов, Черни, Илиев, Вл. Стоянов, Абдиков. Затова винаги аз се вглеждам в един компонент - поведение при центриране и колко често имат смелостта да направят две-три крачки напред и да уловят топката при някой корнер например. Именно затова изключвам Стоян Колев. При престоя му в ЦСКА му викаха Джагата щото типично като вратар от джагите не можеше да се отлепи от голлинията при центриране. Като отличници в това отношение слагам Жоро Вратаря и Райс М'боли.

Няма добри вратари, ако имаше, нямаше да играят в България
Ако кариерата на Пламен Илиев се провали, то отговорност трябва да се търси на този, който го направи капитан на тази възраст и отбор като Левски. Подведоха го момчето!
ЦСКА-ЗАВИНАГИ.
Ако кариерата на Пламен Илиев се провали, то отговорност трябва да се търси на този, който го направи капитан на тази възраст и отбор като Левски. Подведоха го момчето!
ЦСКА-ЗАВИНАГИ.
Владо Стоянов.
Перуката Б.Михайлов. 
Според мен най-стабилно седи под рамката Вл.Стоянов въобще опитен вратар- добър рефлекс,и добри намеси при центрирания,само един минус- не знам дали на мен само така ми се струва, ама малко килограмите му са в повечко.Пл.Илиев много добри качества за млад вратар, но много несигурен при центрирания особено корнерите.
-
blue_loudog
- Контакти:
Абе не знам кой е най- добрият, ама Пламен Илиев е най- големия рибок! А и по мое скромно мнение не може вратар да е под 185 см.- така че в България почти никой не влиза в критериите ми за добър вратар!
За мен най-добрият вратар в момента е Жоро Китанов от Черно Море
- Red Warrior
- Контакти:
Витомир Вутов. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Върни се в “Футбол - България”