Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изказване на Л. Танев пред ***
Кое ви е по интересно, това че, някой пише на кирилица без да има клавиатура на кирилица, или въпроса, че вероятно хората, които са предполагали за измамата, но все пак са " излъгани" расте в геометрична прогресия
Ако е първото, по добре да изтрия темата. Колкото до това, къде е пуснато изказването: извинявам се за неточността, макар, че това непроменя нещата по същество.

Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
Re: Изказване на Л. Танев пред ***
unist_gp написа:Този Л.Танев е голяма Мърда
Не замесвай Лъчо Танев,щом той го предопредил Батков за трансферите че руснаците са го измамели,това си е проблем на Батков...Ай мисля че трябва да се вярва на Л.Танев в тая истина което казва,плюс това Лъчо Танев е агент на Живко Миланов....
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Левски е национална гордост
S.T.A.L.K.E.R написа:8-ми в класацията на Франс футбол
Да,осми звучи гордо!
За головете няма какво да се пише,не е бил нито най-добрия,нито най-известния български футболист.
Футболист на България, някои са били много пъти.Те трябва да се пишат.
Не ти харесва истината,злоба било,ами тя истината е истина,и изобщо не ме засега дали я харесват феновете.
Няма друг играч на БЪЛГАРСКИ клуб, класиран на по-предна позиция. Освен него и Емил Костадинов, няма друг с толкова съществен принос за класиране на световно първенство.
Може да не ми отговаряш на този пост, защото аз повече няма да се занимавам с теб. Предпочитам да чета едно производение на Достоевски, чието заглавие силно ми напомня за теб.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- london_hools
- Контакти:
Re: Пародия!
santiliana написа:Само така може да бъде окачествено днешното общо събрание на ПФК Левски АД.След историчесото унижение на любимия ни отбор от страна на алчния му "собственик" нищо повече не може да се каже освен "Бог да го прости отбора ни!". Да, силни са тези думи, но за съжаление това е истината.Видя се, че нямаме никаква публика, дори агитка, защото, ако имахме - този индивид щеше да не знае къде се намира. Но се разбра, че на този свят всичко е пари и дори любовта към отбора се оказа "платена". Жално и болно е това, което става, защото навсякъде другаде, при подобен случай, президента- навлякъл такъв срам за привържениците на даден отбор, ще бъде разпънат на кръст и прогонен на часа от управлението му.За пример мога да дам Сърбия, Румъния, Гърция и т.н. Все страни от нашата черга, но с фенове решени на всичко да бранят честта на любимия си тим.Но не и левскарите. Къде са сега тези "ултраси", дето се бият в гърдите, че Левски е чест за тях и т.н.? Само празни приказки. Дори и чорбарите ни бягат със светлинни години в това отношение, защото я си припомнете миналата година как щяха да линчуват Лупи.Това е истинската любов към отбора ти- ако трябва ще се биеш и ще отстояваш поруганата му чест.Това е отбора на нашите деди, бащи и братя, а ние се оставяме някакви бездарници да ни промиват мозъците и да ни казват, че едва ли не те нямали вина.А кой е виновен, бе, мама му стара?! Баба ми от Бусманци ли?! Виновен е Тодор Батков и няма да спра да го казвам.Докато този човек има и капка влияние в Левски ще затъваме все повече и повече.Вече нищо не е както преди.Промени се идеологията и моралните ценности на любимия ни отбор.Само нов президент и ръководно тяло може да върне Левски към нормален живот и да събуди любовта в "заспалите" му привърженици.
БАТКОВ- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
+1 Batkov e glavniq vinovnik-fenovete na LEVSKI trqbva da se obedinqt i da go izgonqt,a ne da se biqt po-mejdu si

- liverpul11
- Контакти:
"Цяла Европа ви се смее заради Бай Ганьо, а вие само стоите и мълчите като мишки. Такава е вашата съдба, заслужавате си собственика, дано Батков остане още дълги години начело на говедата", гласят множество обобщени мнения на армейски фенове във форумите. "Срещата с Борат беше пародия. Оня им пуска налудничави обяснения и конспирации, а те като най-големите балами и шарани са лапнали въдицата и го подкрепят", забавляват се привърженици на лидера във временното класиране на "А" група.
Това ми хареса......
Това ми хареса......
Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".
DukeUnv написа:Абе вие за парите не се тревожете. Баткоф в момента има толкова много пари от нашите участие в Евротурнири и всякакви подобни, че не 1, а 3 стадиона може да построи сигурно..
Абсолютно си прав!
-
Ние сме силни само да говорим, да псуваме, да си седим в къщи, да пием ракия и най-много да набием жената......българина за революции и възстания не става.....А що се отнася до фен клубовете и ултрасите - явно и те не стават....нали Батков си избра Гугутката и плаща на София Запад......
Срамота!С нашето мълчание ставаме за смях.Излиза,че подкрепяме ТБ.Фенклуба да не забравя,че ЛЕВСКИ е над парите,а да ни вдига на протест.Значи чорбарите и БОТЕВ могат,а ние мълчим.Докога?
Баткоff вън
Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".
DukeUnv написа:Баткоф в момента има толкова много пари от нашите участие в Евротурнири и всякакви подобни,
Ама за неговата адвокатска фирми,явно за клуба по-малко дава....
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!