Така се става шампион в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

cunimepox

Re: Така се става шампион в България

Мнениеот cunimepox » 13 апр 2013 22:15

sandi74 написа:
Мистри написа:
sandi74 написа:
peliforewer написа:Чета вече два часа и половина коментари за мача Левски-Локо Сф и от мненията на сините фенове разбрах че Пастата е един европейски съдия с перфектно проведен мач,е тук таме е ощитил Левски,но те не го отдават на умисъл,а на това че при такава бърза и напрегната игра е нормално и човешки и съдията да сгреши,пък бил той и железен перничанин.Та значи от Левски жалба до БФС няма да има.Дано някой се сети да прати запис на мача до УЕФА и съм сигурен че Пастата няма начин да не получи наряд поне за полуфинал за ШЛ,особено като се има предвид и перфектното му физическо състояние.До тук за този пернишки смешник,само дето забрави че Локо Сф е отбора на Гигов и това може и да му беше бенефиса.На феновете от Левски дето изброяват колко били ощетени последните мачове ще припомня че в момента четирима съдии са наказани за дълго,в понеделник Пастата ще е петия и то все за грешки в полза на синия отбор.Благодарение на тези грешки,Левски в момента е лидер в първенството и полуфиналист в КБ.До края има още десетина мача,колко ли съдии още ще изгорят заради егото на фалшиви герои като Иво Тонев.Жалкото за Левски е че Домузчиев също има начини да влияе на БФС и тези точки които печелят сините ще са пирови.Сега ще кажа и няколко думи за срещата ,можеше наистина да стане интересна,ако не беше я осрал Еклера,дузпата се дава,малко хитрост от страна на нападателя,но така се прави,втория жълт картон на Том е смешен,съдията се изложи като не пусна авантаж и за да излезе от положение реши да вади жълт картон ,само дето не прецени че това ще е пак на Том.За засада трудно може да се говори при гола на Локо Сф,по скоро няма,но даже и да има съмнение положението е толкова тънко че страничния не може да бъде упрекван за умисъл.Червения картон на Михелич,ако гледаме критерия на Ст.Тодоров на мача Локо Сф-Лудогорец е 100 процентов,тогава доста фенове и коментатори адмирираха съдията,аз съм на мнение че такива нарушения заслужават най-много жълт картон,на всеки мач има по три-четири подобни ситуации.Изгонването на Бранеков е голяма грешка,най-много да се приеме за опасна игра и жълт картон.Идентично положение имаше днес на Астон Вила-Фулъм,съдията даде жълт картон.Това е моя коментар за срещата,приятна вечер на всички.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

а на мен и една дума от вас ми беше достатъчна ,за да разбера, ме сте хора в неравностойно положение. :mrgreen:

Кой ти беше учител по български език бе моето момче? :lol:

сигурно майка ти, ама тя на други неща го е учила. :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 13 апр 2013 22:20

апел:
цигани, не бъдете като селяните!
хвърляйте боклука в кофите!
вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.
бъдете европеидни
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 14 апр 2013 00:45

Време за дузпи :mrgreen: :mrgreen:
http://prikachi.com/images/882/6125882d.png
Та викате има дузпа а? :) :) :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 14 апр 2013 01:03

а тука викате Бранеков ще му счупи краката а?
http://prikachi.com/images.php?images/951/6125951g.png
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 14 апр 2013 09:19

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 апр 2013 12:09

Те повечето коментиращи май не се борят да станат шампион, а да не отпаднат. Имам чувството, че тея същите ще се радват повече ако отборът им отпадне, но Левски не стане шампион, отколкото Левски да стане шампион и те да се спасят. Типичните "фенове".
Защо не си отворите една темичка "Така се отпада в Б група" и да си дискутирате там.
...

мили

Мнениеот мили » 14 апр 2013 13:45

bufera80 написа:Време за дузпи :mrgreen: :mrgreen:
http://prikachi.com/images/882/6125882d.png
Та викате има дузпа а? :) :) :)

Никаква дузпа! Карвальо трябваше да получи жълт за симулация, но "пастата" му е казал да легне. Те в съдийската комисия разбраха, че е платено. Иначе, за какво ще го наказват така жестоко?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 14:28

Тримата фена на Локо Сф ореваха форума. :mrgreen: :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 апр 2013 16:34

bufera80 написа:а тука викате Бранеков ще му счупи краката а?
http://prikachi.com/images.php?images/951/6125951g.png

Даже Вутов настъпва Бранеков :o :lol: 8-) :o
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Футбол - България”