JackPackage написа:Alo
Въглена
Сладоледаджията
Масичката
Меркела
Бритни
Гроши
Бутона
Бастуна
Хълк-енберг
НМП:Бастуна
Много се извинявам , ама нещо не мога да вържа кой е "Бритни"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Alo
Въглена
Сладоледаджията
Масичката
Меркела
Бритни
Гроши
Бутона
Бастуна
Хълк-енберг
НМП:Бастуна
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Бритни е Нико Розберг
K.Nikolov написа:JackPackage написа:Бритни е Нико Розберг
нещо съм пропуснал , това от къде се появи
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Квалификацията ще я сметна сега, за състезанието ще изчакам за наказания евентуално ?!
Alonso_Massa написа:JackPackage написа:Квалификацията ще я сметна сега, за състезанието ще изчакам за наказания евентуално ?!
А наказания смятат ли се, защото по принцип преди години в Белгия Хамилтън беше спечелил и в последствие го наказаха и се смъкна до трети, но победата се броеше на негово име?
JackPackage написа:Alonso_Massa написа:JackPackage написа:Квалификацията ще я сметна сега, за състезанието ще изчакам за наказания евентуално ?!
А наказания смятат ли се, защото по принцип преди години в Белгия Хамилтън беше спечелил и в последствие го наказаха и се смъкна до трети, но победата се броеше на негово име?
ами може да ги накажат с някакви секунди заради ДРС-а и жълтите флагове...ама ако искате и в този ред да ги смятаме, че може да има размествания![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта