Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Съдиите си свирят, а последиците са за други
Аз се гордея от мъжката игра на Локомотив София! Нека левскарите се запитат дали си заслужава това напъване,защото лятото знаем какво следва.Господа левскари,поне веднъж свалете сините очила и признайте,че сте слабички!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Брей,че е лесно да пльоснем 1 снимка и да решим цялата ситуация по нея. Ама защо червните госпожици не цитират снимката при която вече се вижда контакта на защитника с Карвальо? Дузпата е изпросена,но е истинска. Карвальо излъга защитника и си изпроси дузпа. Във футбола има дузина такива ситуации на всеки мач,но когато не са дузпа никой не им обръща внимание.
Гледам никой не коментира снимката от поста на Ралка? Защо така,бе обективните? Или друго е да смърдим и плюем по Левски?
И аз съм на мнението,че червения картон на Том не беше правилен,но се оказва,че и голът на Локо е от засада и червения на Михелич е измислен..Е,какво правим?
Pride написа:
Гледам никой не коментира снимката от поста на Ралка? Защо така,бе обективните? Или друго е да смърдим и плюем по Левски?
ralka_levskarka написа:
И аз съм на мнението,че червения картон на Том не беше правилен,но се оказва,че и голът на Локо е от засада и червения на Михелич е измислен..Е,какво правим?
110 години любов!
ralka_levskarka написа:
Хубав гол, а
Каква е тази " съдиско комисиина" линийка , даже на око се вижда , че разтоянието от дясната страна ( страната на играча от Локо) до централната линия е по-късо , от това на лявата( долната) .
Добре поправям се , линията е правилна .Извинявам се ! Май наистина е във засада , но засадата е тънка и за тънки засади аз не споря . Както за Левски така и за ЦСКА . За мен са допустима грешка .
Последна промяна от DmG на 14 апр 2013 11:20, променено общо 1 път.
FLANKER написа:Аз се гордея от мъжката игра на Локомотив София! Нека левскарите се запитат дали си заслужава това напъване,защото лятото знаем какво следва.Господа левскари,поне веднъж свалете сините очила и признайте,че сте слабички!
Много ясно,че сме слаби. Защо говориш тъпотии? Никой не отрича това.Ние сме най-слабия отбор от претендентите за титлата в момента,ама да се реве как всеки мач ни подкрепят съдиите без да се гледа обективно е характерно за друг цвят очила
110 години любов!
Bourgas написа:BPFC1912 написа:Син до гроб_ написа:Престанете да избивате комплекси на гърба на Левски. Пастата толкова си може,сбърка и в двете посоки.
Предполагам че толкова си може , но защо все се бърка в полза на Левски или Цска ?
Толкова си могат, а вчера бърка и за двата отбора...
[offtopic]Имах едно гадже от Кичука, голяма бръмтийка си беше[/offtopic]
Той направо си решава мача в 20 мин.с измислена дузпа и смешен червен картон.За какво бъркане и за двата отбора пишеш,май от футбол много не разбираш
DmG написа:ralka_levskarka написа:
Хубав гол, а
Каква е тази " съдиско комисиина" линийка , даже на око се вижда , че разтоянието от дясната страна ( страната на играча от Локо) до централната линия е по-късо , от това на лявата( долната) .
То и с просто око и без тия линийки се вижда,че Бибишков е зад защитата,ама ти за линийката се хвана
110 години любов!
ralka_levskarka написа:Vict0ry написа:Сам си противоречиш бе дебил.По тая логика и Базил нямаше да стигне до топката.Признайте си че ви бутат от началото на сезона ама вие сте толкова зле,че малко бутане не ви стига ами трябва по-сериозно,че чак съдиите ги махат от съдийството.За червения картон на Бранеков съм съгласен,но за другите 2 и дузпата .....И вземи си пий противозачатачните,че ме плашиш!
Бутат ни от началото на сезона? Мммм затова има отсъдени 2 или 3 дузпи за насСрещу Монтана първия полусезон и вчера, за третата сега не се сещам
И са ни дали около 6,7 червени картона
някои, от които ги нямаше. Срещу Рамос в мачът срещу Литекс, там дори и ловчанлии се чудеха кво става
, ама нали е преди дербито
, на Карвальо по ВИДЕО му отмениха жк и му дадоха чк
на Илиан Илиев, защото искал смяна
На Пламен Илиев по видео преди мача с Лудогорец
и вчера срещу Михелич, ебати смешния картон, ама нали е преди мача за купата
Бутат ни даа
след като наказват "пастата" ,колко трябва да е наказанието на "сватбата" след мача "черно море"-ЛЕВСКИ???
МОЖЕ БИ ДВА ЖИВОТА?
гол от засада,3 спестени 1000% червени картона +дузпа която е 1000% дузпа и червен картон.
- ralka_levskarka
- Контакти:
groti написа:DmG написа:ralka_levskarka написа:
Хубав гол, а
То и с просто око и без тия линийки се вижда,че Бибишков е зад защитата,ама ти за линийката се хвана
Да му види краката, като е такъв снайпер
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Боби напусни доброволно БФС,остави кюрда да закрие БЪЛГАРСКИЯ футбол.
-
valkaredgi
Pride написа:Доста хора от нашите, казват да не сме падали до там да коментираме съдиите. То какво да им коментираме, ясно е че или са платени или некадърни. Обаче как да не коментираш, като са те орязали? Като си мълчиш все ще се гаврят с теб. Няколко мача поред все грешат в полза на по-"силните". Ясно е и че си има статукво.
Сега като изгониха пастата, няма ли да реабилитират поне хората с червените картони. И трите бяха измислено пресилени, а лишават футболистите от игра в 1-2 мача и глоба трябва да платят.
Като види човек тези картинки ...
тук Бранеков влизал с два крака според месмедиите![]()
то и нашия гол е дискусионен дали не е от засада, но пък Бибишков ги направи за смях
ти ли си дежурен днес по плюенето?