XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив
Заради приятелите от Пловдив, успех на Локото.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

mad forest написа:OOP написа:tsonpen написа: Малко безпомощен ми се Струва опита ти за заяждане.
По-скоро действията на ръководството ви изглеждат безпомощни - то с такава публика няма никъде по света - идват 500 души и чоплят семки все едно е петък и са на пазара. Хората ви се чудят как може да има такива мало.мници. Няма да забравя на един мач им бяха наредили във сектор В зелени и бели листи, които трябваше като се вдигнат от всички фенове да се изпише Лудогорец ( добър опит за хореография от страна на ръководството ), но зелените фенове се изкефиха, че са им осигурили хартия за сядане, че седалките са мръсни, а някои си направиха фуниика за семките......![]()
![]()
. И онзи DJ дето се опитва да надъхва публиката като викана айде сектор В от 2 000 души 5 вдигнаха лисчетата, а останалите в този момент разбраха за какво са били.........
![]()
![]()
. Те такава публика няма
Интересно къде беше великата синя публика, която лично съм чувал в един глас да пее псувня и да се чудят родителите на децата как да им запушват ушите. ТАКАВА ГОВ**ДА ПУБЛИКА НЯМА!
[offtopic]http://vbox7.com/play:3c5713b28c - за тези ли говориш?!? Ти запуши ли ушите на твоето дете[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- we are the champions
- Контакти:
Футболистите на Лудогорец тотално вече ми паднаха в очите след мача в четвъртък то не беше едно ритане на топката не беше едно бавене на времето ....... селска работа ама какво да правиш какъв то шампиона такова и първенството 

-
- Контакти:
- mad forest
- Контакти:
OOP написа:mad forest написа:OOP написа:tsonpen написа: Малко безпомощен ми се Струва опита ти за заяждане.
По-скоро действията на ръководството ви изглеждат безпомощни - то с такава публика няма никъде по света - идват 500 души и чоплят семки все едно е петък и са на пазара. Хората ви се чудят как може да има такива мало.мници. Няма да забравя на един мач им бяха наредили във сектор В зелени и бели листи, които трябваше като се вдигнат от всички фенове да се изпише Лудогорец ( добър опит за хореография от страна на ръководството ), но зелените фенове се изкефиха, че са им осигурили хартия за сядане, че седалките са мръсни, а някои си направиха фуниика за семките......![]()
![]()
. И онзи DJ дето се опитва да надъхва публиката като викана айде сектор В от 2 000 души 5 вдигнаха лисчетата, а останалите в този момент разбраха за какво са били.........
![]()
![]()
. Те такава публика няма
Интересно къде беше великата синя публика, която лично съм чувал в един глас да пее псувня и да се чудят родителите на децата как да им запушват ушите. ТАКАВА ГОВ**ДА ПУБЛИКА НЯМА!
[offtopic]http://vbox7.com/play:3c5713b28c - за тези ли говориш?!? Ти запуши ли ушите на твоето дете[/offtopic]
[offtopic]Не, не съм ги запушвал, но съм правил забележки на такива екземпляри. Нали не сравняваш един двама двсетима дето псуват и 1000- 1200 човека пеещи "майка ви ще *б*... ? Говеда има навсякъде, въпросът е когато няма други освен тях![/offtopic]
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Мен пък ми харесва публиката , сравнително културна е . Хората си сядат и гледат футболен мач , както в Англия примерно . Когато има за какво се ръкопляска , когато има за какво се вика ,когато има за какво се смеем и т.н. ... 250 СЕМЕЙНИ БИЛЕТА за мач в проливен дъжд , това трябва да говори много . Къде са децата и жените в секБтор ? Или където и да е ... ми няма ги , затова ще са ни и празни стадионите . Как да си заведа детето като 1000 2000 викат в един глас "майка ви да ..." примерно ... ми няма да го заведа , на него няма да му стане навик да ходи на стадиона , и стадионите ще бъдат все по - празни занапред . Аз съм страшно доволен от условията на арената , липсва и само кузирка и всичко става 6+ .
-
- Контакти:
2-1...все пак трябва има интрига....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
we are the champions написа:0:3
Колкото Цска ни биха с 3-0

Последна промяна от miro_rz на 14 апр 2013 12:20, променено общо 1 път.
Мачът е равен - 0:0 или 1:1