ivan4o5 написа:Да кажа и аз какво мисля след цялата истерия около ''пастата''...... СК при БФС направи така,че следващият път и 1000 % дузпа да има за Левски,рефера ,който и да е той няма да посмее да отсъди,щото видите ли ''ще ме накажат доживот''
Ама може ли, бива ли- да ви ощетят Вас, недосегаемите, прекрасните божества... Това ще е повод да се коли и беси, просто си представям.
Идва време и близко е то, когато на стадионите няма да има хора (като сега), но няма да има и по форумите. Ще има няколко отбора с мутрички- Левски, Цска, Славия, Локо София, Литекс, Лудогорец. Футболисти няма да има- само се събират шефовете на една маса веднъж в годината, всичко го дават по Нюз 7, барека пищи, отделно и по БНТ1. Всеки гледа лошо, черни очила- и всеки пише на една хартийка една цифра. Чиято цифра е по-голяма, той печели титлата на А група.
Има и още едно теглене- за купата на България. Парите после отиват за присаждане на черен дроб на футболисти-ветерани, а каквото остане- за терапия на съдийте от диабет.
Ще има един мач в Европа- 10-ти кръг на Лига Монголия, който ще определя по една централноазиатска република която да се пробва с някой шампион на Малта, Босна, Исландия или Ватикана.
Който е спечелил първенството наема чужденци за един мач, ако е прилично падане само с 4 гола- може и за два. Ако купата я е спечелил Гришата, ще има и екстри- ще се купи и публика.
Така всички ще са щастливи, спорта ще оре и жъне, феновете ще са щастливи и всичко ще е кратко и ясно. Няма защо да се кривим като сега.